Viimeisimmät haut

Location
Date

Alle 25-vuotiaista kuljettajista veloitetaan lisämaksu

Lisää hakuvaihtoehtoja

Alennukset

Mahdollista yritysalennusta varten, valitse autonvuokraamo ja syötä alennuskoodi

Ilmastointi
Vaihteisto

Tanska

Autonvuokraus Tanska

Suosittuja hotelleja kohteessa Tanska

Hyvä muistaa autoa vuokrattaessa

 • Auton kuljettajalta vaaditaan luonnollisesti ajokortti JA luottokortti noudettaessa autoa lentokentältä tai kohteesta. Luottokorttia ei veloiteta, vaan kortille tehdään katevaraus vuokravakuuden suuruiselle summalle, siihen saakka kunnes auto on palautettu alkuperäisessä kunnossa takaisin. Katevarauksen summa ei ole käytettävissä luottokortilla ennen auton palauttamista.

      Autonvuokrauksen omavastuu-osuus on keskimäärin n. 500-1000€. riippuen kohteesta ja vuokrattavasta autosta. Muistathan, että omavastuu-osuus veloitetaan katevarauksena luottokortiltasi noutaessasi auton ja palautetaan luottokortillesi palauttaessasi auton. Käytettävissäsi oleva luotto on siis omavastuu-osuuden verran pienempi autonvuokrauksen ajan.

   Kattavalla lisävakuutuksellamme voit pienentää autonvuokrauksen omavastuu-osuuttasi. Suosittelemme suoraan sivuiltamme ostettavaa lisävakuutusta autovuokraamoiden lisävakuutusten sijaan, sillä vakuutuksemme on lähes aina edullisempi kuin vuokraamoiden omat vakuutukset. Lisää tietoa vakuutuksesta vuokratessasi auton kohteesta Tanska saat varauspolulta tai asiakaspalvelijoiltamme.

      Joidenkin vuokraamoiden autoihin saattaa sisältyä kilometrirajoituksia ja nämä ilmoitetaan varauspolulla erikseen kohdassa hinta sisältää / ei sisällä. Asiakaspalvelijamme neuvovat sinua myös kilometrirajoituksista kohteessa Tanska siirtyessäsi varauspolulle.

        Autonvuokrauksen lisäpalvelut (mm. navigaattori ja talvirenkaat) vaihtelevat kohteittain. Yksityiskohtaiset tiedot juuri sinun kohteestasi saat varauspolulta ja asiakaspalvelijoiltamme. Vuokraa autosi kohteesta Tanska jo tänään hakumoottoristamme!

Autonvuokraus kohteesta Tanska


 • ebookersin autonvuokraushinnat ovat erittäin edulliset. Sivustoltamme vuokraat auton kohteesta Tanska lähes aina huomattavasti halvemmalla kuin suoraan lentokentältä tai kohteesta.
  Autonvuokraustarjontamme kattaa kaikki suosikkikaupungit kuten Tanska – kauttamme vuokraat auton lähes 10 000 kaupungissa ja yli sadassa maassa

  Valikoimastamme löydät kaikkien suurimpien autonvuokraamoiden ajoneuvot – Herzistä ja Europcarista Alamoon. Haullamme löydät useita toiveidesi vuokra-autoja kohteesta Tanska nopeasti ja edullisesti

  Ei peruutus- tai muutoskuluja

  Voit peruuttaa autovarauksesi veloituksetta 48 tuntia ennen noutoa

  Siirtyessäsi varauspolulle voit kysellä asiakaspalvelijoiltamme online-chatissa tai soittaa numeroon 09-681 44144 (ark. 8-18). Palvelemme sinua mielellämme.

  Ilmoitamme sivuillamme autonvuokrauksen kokonaishinnan mahdollisimman tarkasti – emme veloita erillistä varausmaksua netistä varattaessa

Muita suosittuja autonvuokrauskohteita