Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Vietä loma Suomessa ja tutustu lähemmin kauniin kotimaamme ihmeisiin

Kaipaatko lomalle, mutta et tiedä, minne lähtisit tällä kertaa? Lomamatkan ei tarvitse aina suuntautua kaukomaille tai edes maamme rajojen ulkopuolelle. Matkailu Suomessa on erinomainen vaihtoehto varsinkin silloin, kun haluat välttää suurten kansainvälisten lentokenttien hektisen tunnelman tai kommunikaatio-ongelmat vieraassa maassa. Loma Suomessa käy erinomaisesti niin lapsiperheille kuin aktiivilomailijoillekin ja kaikenlaisille matkailijoille siltä väliltä. Mikäpä olisi parempi vaihtoehto spontaanille viikonloppumatkalle rakkaan kanssa kuin viettää romanttinen loma Suomessa? Tai ehkäpä haluat vain tutustua paremmin laajan kotimaamme tarjontaan? Onko haaveissasi kenties vaellusmatka Lapin erämaihin tai kulttuurimatka maamme suurimpiin kaupunkeihin? Onko kaunis saaristoluontomme tai Itä-Suomen jylhät vaarat vielä näkemättä? Mitä sitten ikinä kotimaan lomaltasi etsitkin, löydät kaiken tarvitsemasi matkaasi varten ebookersilta, kuten kotimaan lennot ja hotellit Suomessa.

Suomen matkailu avartaa

Suomi on täynnä toinen toistaan monipuolisempia matkakohteita rauhallisesta erämaaluonnosta monipuolisiin kaupunkeihin. Luonto on maassamme aina lähellä, joten voit myös halutessasi yhdistää kaupunkilomaasi luontoretkeilyä ja toisin päin. Mikäli pääkaupunkiin tutustuminen on jäänyt vähemmälle, on jo korkea aika korjata tilanne! Suuntaa katsastamaan Helsingin monipuolinen kulttuuri- ja viihdetarjonta. Vieraile Suomenlinnan saarella, käy ihmettelemässä nykytaidetta Kiasmassa ja suuntaa perheen pienimpien kanssa pitämään hauskaa Linnanmäen huvipuistoon. Älä myöskään unohda pääkaupunkimme monipuolisia shoppailumahdollisuuksia ja illanviettopaikkoja. Erityisesti lapsiperheiden kannattaa harkita vierailua Tampereelle, joka tarjoaa ikimuistoisia lomakokemuksia koko perheelle muun muassa Särkänniemen huvipuistossa ja Muumimuseossa. Tampereelta löytyy näiden lisäksi runsaasti museoita ja kulttuurinähtävyyksiä varttuneempien iloksi. Historian ystävien kannattaa suunnata myös Turkuun ja vierailla Turun linnassa sekä kaupungin useissa taide- ja historiamuseoissa. Turusta käsin voit myös tehdä kätevästi päiväretkiä idyllisiin saaristomaisemiin. Tai ehkäpä haluatkin tutustua tarkemmin pohjoisen Oulun monipuoliseen kulttuuritarjontaan? Kotimaamme on kaupunkien lisäksi täynnä kansallispuistoja ja mitä monimuotoisempaa luontoa Ahvenanmaalta Itä-Suomen vaaroille ja Lapin tuntureille saakka.

 

Ehdot ja rajoitukset

• Alennus annetaan valittujen hotellien hinnoista (ilman veroja ja muita maksuja).

• Näytetyt hotellihinnat ovat per vierailu ja sisältävät alennuksen. Hinnat perustuvat halvimpaan saatavilla olevaan kahden hengen huoneeseen.

• Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.

• Pakettilomien hinnat ovat per henkilö per vierailu ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin ja siihen, että kaksi ihmistä jakaa saman huoneen.

• Lentojen hinnat ovat per henkilö ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin.

• Halpalentoyhtiöiden lennoilla saatetaan periä lisämaksuja matkatavaroista.

• Näytettävät hinnat ovat tietyille ilmoitetuille päiville.

• Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.

• Ebookersin tavalliset varausehdot ovat voimassa.

Mainostaja: Expedia, Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, Yhdysvallat. 

Takaisin alkuun