Etsi Hotellit Rooma

Halvat hotellit Rooma

Millainen Rooma on? Tätä mieltä matkailijat ovat

Rome on kaunis kaupunki, jollaista ei ole toista. Kaupungin keskeisimmän liikekeskuksen, rautatieaseman, läheisyydessä turisteilla on hyvät mahdollisuudet tutustua nykyaikaiseen Roomaan, sen katutaiteeseen ja -tyyliin. Roomalainen tunnelma täysikuun ei koskaan unohdu, samoin eivät myöskään ravintola- ja hotellialan asiantuntijat, joille asiakasystävällisyys ja -lähtöisyys ovat kunnia-asia.
Eeva K. 1.6.2015
Olin käynnyt aikaisemmin Roomassa 1980- luvulla, kaupunki oli aivan yhtä ihana kuin silloin.. Matkamme oli vain pidennetty viikonloppu- matka, joten paljon ei ehtinyt, mutta atmosfääri ja ihana ruoka olivat aivan ihanat kuten edelliseölläkin matkalla.
Anna.Kaisa R. 11.9.2015
Mainio kaupunki, jossa kävellen pystyy hyvin saavuttamaan lukuisia nähtävyyksiä. Auringon vaikutus pääsi yllättämään, huhtikuun lopun porotuskin sai ihon punertamaan. Selfie-tikkujen tuputus ainoa negatiivinen kokemus.
Mika J. 11.5.2015
Toinen kerta Roomassa, kaupunki ei pettänyt taaskaan. Palaan varmasti.
Hanna L. 7.8.2015
Ihana kaupunki liikunnalliselle ja nautiskelevalle.
Pia S. 4.8.2015

Hotellit Roomassa – historiaa tuhansien vuosien takaa

Italian kaunis pääkaupunki Rooma on kiehtova lomakohde, josta on tehty useita romanttisia ja toiminnantäyteisiä elokuvia. Rooman kaupunki perustettiin Tiber-joen rannalle, josta se kasvoi mahtavaksi keisarikunnaksi. Tänään Rooma sisältää muinaisen osan sekä tämän päivän Rooman, jotka molemmat keräävät lukemattomia määriä turisteja ympäri maailman.

Hotellit Roomassa - Yövy romanttisessa kaupungissa alhaiseen hintaan

Upeassa ja historiaa pursuavassa Roomassa ei tarvitse olla keisari voidakseen yöpyä korkealuokkaisessa hotellissa, sillä kaupungista löytyy mittava valikoima erihintaisia hotelleja sekä keskustasta, että Rooman keskustan tuntumasta. Löydät varmasti juuri sinun tyyliisi ja lompakollesi sopivan hotellin Rooman kaupungin laajasta valikoimasta. Lisäksi useat hotellit Roomassa sisällyttävät hintaan palveluja, kuten ilmaisen internetin huoneisiin, ilmaisen saunan ja kuntosalin, sekä alennuksia nopeasta varauksesta. Etsi tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Roomasta tai muista Italian kaupungeista, kuten esimerkiksi Ciampinosta käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

Rooman upeat historialliset nähtävyydet

Roomasta löytyy nähtävää useaksi päiväksi, ja aivan ehdoton nähtävyys on tietenkin massiivinen Colosseum, jonka monet varmasti tunnistavat Gladiator-elokuvasta. Colosseumista on jäljellä raunioita, ja rakennuksen sisäpuolella on vielä nähtävissä, kuinka vaikuttava paikka se on aikoinaan ollut. Circus Maximus on areena, jossa muinoin järjestettiin valtavia tilaisuuksia, kuten muun muassa kilpa-ajoja ja gladiaattoritaisteluita. Roomassa riittää kirkkoja, kuten esimerkiksi kuuluisa Pietarin kirkko ja toiseksi suurin kirkko San Paolo fuori le mura. Pietarin kirkon edessä on Pietarin aukio, joka on kaunis pylväiden reunustama alue, jossa riittää ihailemista. Pantheon temppeli on komea nähtävyys sekä ulkoa että myös sisältä, sillä se on säilynyt hienosti ikäänsä nähden. Roomassa on mahdollisuus osallistua maksua vastaan erilaisiin päiväretkiin, jolloin pääsee kätevästi näkemään kohteita opastuksella.

Shoppaile Roomassa italialaisittain

Roomasta matkailija löytää niin ylelliset designmyymälät kuin perinteiset kaupatkin. Ylellisiä brändejä suosiva löytää suosikkiliikkeensä Piazza di Spagnan alueelta. Sieltä löytyvät Prada, Versace ja muut tunnetut merkit. Nu yorica tarjoaa trendikästä ja nuorekasta muotia, ja Borini sisältää kauniita kenkiä joka menoon. Kirpputorien ystävälle löytyy sunnuntaisin auki oleva Porta Portese, Rooman suurin kirpputori, josta löytyy niin käytettyä kuin hieman uuttakin mielenkiintoista tavaraa.

Nauti ateriasi roomalaisittain

Roomassa syödään hyvin ja reilusti. Nähtävyyksien katselun jälkeen tai shoppailupäivän päälle on mukava istahtaa syömään aitoa italialaista ruokaa. Ravintoloita Roomasta löytyy runsaasti ja syöminen edullista. Edullinen hotelli Roomassa on jättänyt lompakkoosi ylimääräistä, joten hemmottele itseäsi aterioimalla viihtyisässä ravintolassa Trasteveren alueella tai pysähdy pizzalle vaikkapa Campo de Fiorin kaupunginosassa.

 • Milloin mennä?

  Leudon ilmastonsa ansiosta Rooma on mukava kohde ympäri vuoden, mutta lämpötila on miellyttävin keväisin ja syksyisin. Heinä- ja elokuussa lämpötila kipuaa kaupungissa sellaisiin lukemiin, että paikalliset lähtevät mieluummin kaupungista lomalle. Tällöin osa liikkeistä ja ravintoloista saattaa olla suljettuna, mutta toisaalta kaupungissa on myös huomattavasti vähemmän liikennettä ja ihmisiä. Oloa voi aina viilentää juomalla raikasta vettä ympäri kaupunkia löytyvistä nasone-juomalähteistä. Joulukuusta helmikuuhun sää on kuulas ja viileä, mutta yleisesti ottaen aurinkoinen.

   

  Missä syödä?

  Rooman kaltainen antiikin ajan kaupunki on luonnollisesti elävä taiteen ja arkkitehtuurin museo, mutta kaupungin ruokakulttuuri ei häviä sen historialle. Suurin osa ravintoloista tarjoilee paikallisista tuotteista valmistettuja roomalaisen ruokakulttuurin klassikkoja. Matkailija kannattaa käydä tutustumassa ainakin Termini-rautatieaseman läheisyydessä olevaan La Vecchia Roma-trattoriaan, Trasteveresta löytyvään Da Remo-pizzeriaan sekä Pipero al Rex-ravintolan kuuluisaan Carbonaraan.

  Entäs ostokset?

  Roomasta löytyy houkutuksia jokaiseen makuun, ja jo kauppojen ikkunoiden katseluun saa käytettyä kiitettävän määrän aikaa. Kulttimainetta nauttiva ostosalue on Trident espanjalaisten portaiden lähellä. Täältä löytyvät kuuluisat ostoskadut Via dei Condotti, Via Borgognona ja via Frattina, mutta koko alue on täynnä tyylikkäitä koruliikkeitä sekä italialaisten ja kansainvälisten suunnittelijoiden putiikkeja. Edullisia löytöjä kannattaa metsästää Via del Corsolla. Galleria Alberto Sordista löytyy kauppoja jokaiseen makuun, kun taas Via dei Giubbonarilta Campo de Fiorin läheltä löytyy edullisempia vaihtoehtoja Piazza di Spagnan kaupoille. Ostoksia voi tehdä myös Vatikaanin lähellä Pratin alueella Via Cola di Rienzolla ja Via Ottavianolla. San Giovannin alueella Via Appialla ostosmahdollisuukset ulottuvat pienistä paikallisista kaupoista suuriin kansainvälisiin ketjuihin.

  Mitä kannattaa nähdä?

  Rooma tarjoaa matkailijalle tuhansien vuosien verran nähtävyyksiä. Kaupungin kuuluisin monumentti lienee gladiaattoriotteluiden Colosseum. Colosseumille kannattaa kävellä vaikkapa Via dei Fori Imperialia pitkin. Matkalla kannattaa pysähtyä tutustumaan Forum Romanumiin, joka oli antiikin Rooman liike-elämän ja politiikan sydän sekä uskonnollinen keskus. Matkailijan onneksi monet Rooman nähtävyyksistä sijaitsevat lähellä toisiaan. Pantheon, joka on yksi maailman kuuluisimmista rakennuksista, on kävelymatkan päässä Trevin tunnetusta suihkulähteestä. Vuonna 1762 valmistunut suihkulähde tuli kuuluisaksi kaksi vuosisataa myöhemmin Fellinin elokuvassa Ihana elämä (La Dolce Vita). Muita nähtävyyksiä Roomassa ovat Castel Sant’Angelo, Circus Maximus sekä kaupungin omaleimaiset ja historialliset  alueet, kuten Trastevere, Monti, Testaccio ja Campo de Fiori. Vatikaanissa käydessä ei kannata sivuuttaa Sikstuksen kappelia, Vatikaanin kilometreittäin jatkuvia museoita tai Pietarinkirkon kupolia, johon voi kivuta kaikki 551 askelmaa. Jos haluat levähtää nähtävyyksien kiertelyn jälkeen, Roomasta löytyy myös useita kauniita puistoja, kuten Villa Borghese, Villa Pamphili, Villa Ada ja Villa Torlonia. Mitä tahansa haluatkin nähdä ja kokea tässä ikuisessa kaupungissa, meiltä löydät  matkaasi sopivan majoituksen sadoista erilaisista hotelleista.

  Mitä tehtäisiin illalla?

  Roomassa on helppo pitää hauskaa. Jalkapalloa ja ooppeeraa, tanssia ja elokuvia – tästä kaupungista löytyy kaikkea. Roomassa alkoholia nautitaan yleensä kohtuudella, mutta paikalliset istuvat ulkona iltaisin pitkään. Idyllisimmät ja parhaat ulkoilmaterassit löytyväty erityisesti Trasteveren ja Montin alueelta. Roomassa on myös lukuisia baareja ja yökerhoja niille, jotka haluavat mennä nukkumaan aikaisin, mutta vasta seuraavana aamuna. 

  Entä paikallinen urheilu?

  Jalkapallo on suosituin urheilulaji Roomassa. Kaupungilla on kaksi joukkuetta: S.S. Lazio ja  A.S. Roma. Foro Italico isännöi vuosittain myös ATP Masters-tennisturnausta.

Viimeksi varatut Rooma Hotellit

Hotelli Viimeksi varattu Tähtiluokitus Hinta alkaen
Una Hotel Rome 1 tunti sitten 4 tähden 124,15€
Antico Palazzo Rospigliosi Hotel Rome
Colosseum - Roman Forum
4 tuntia sitten 4 tähden 103,50€
Mecenate Palace Hotel Rome
Colosseum - Roman Forum
5 tuntia sitten 4 tähden 90,27€
Ludovisi Palace Hotel Rome
Via Veneto
5 tuntia sitten 4 tähden 75,01€
Londra and Cargill Hotel Rome
Via Veneto
5 tuntia sitten 4 tähden 125,92€

Äskettäin arvostellut hotellit Rooma

Hotelli Arvioita Tähtiluokitus Hinta alkaen
Suite Art Navona Rome
Pantheon - Campo de' Fiori
4.5 / 5
2 arviota
4 tähden 87,12€
Cosmopolita Hotel Rome
Colosseum - Roman Forum
3.9 / 5
27 arviota
4 tähden 81,45€
Starhotels Michelangelo Hotel Rome
Vatikaani
3.0 / 5
1 arviota
4 tähden 120,35€
Ludovisi Palace Hotel Rome
Via Veneto
3.9 / 5
24 arviota
4 tähden 75,01€
Bettoja Massimo D Azeglio Hotel Rome
Colosseum - Roman Forum
4.0 / 5
4 tähden 89,40€

Rooma hotellit kartalla: zoomatessasi hotellilista alla päivittyy

Aina edulliset Rooma hotellit

Alkaen 39,93€

1 Villa Torlonia Hotel Rome

4 tähden
3,3 / 5 6 arviota

Via Bartolomeo Eustachio, 7/A

PLEASE READ CHECK IN PROCEDURE

Liikematkailijoille hotellissa on business center ja kokoustilat. Sijainti Miten olisi kaikki mitä Rome tarjoaa - ja vielä erinomaisella sijainnilla? Tämä hotelli sijaitsee lähellä...

rooma kerrakseen
Hotelli oli hyvällä paikalla pois keskustan hälinästä. Metrolla pääsi äkkiä ydinkeskustaan. Hotelli oli pieni kyren huo ekkin. Ilmastointi ei toiminut eikä asiasta sanominen auttanut. Vastaanotto...
8.8.2015
Kaupunkiloma
Hyvä kokemus, tosin parantamisen varaa jäi.. Aamiaisen taso pettymys. Petauspatja puuttui sängystä kokonaan. Sängyn alta löytyi edellisen asukkaan vaatteita. Suihkukoppi elämääkin pienempi....
29.7.2015
Alkaen 90,27€

2 Mecenate Palace Hotel Rome

4 tähden
4,1 / 5 94 arviota

Via Carlo Alberto 3

Free Wi-Fi is available in all areas

Mecenate Palace Hotel Rome -hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön huonepalvelun, pesulapalvelun, valuutanvaihtopisteen, lentokenttäkuljetuksen ja esteettömiä huoneita/palveluita. Kannattaa myös...

ikunen Rooma
Rauhallinen hotelli ja mukava alue vaikkakin lähellä Termini rautieasemaa. Päivä alkoi mukavasti aamiaisella hotellin kattoravintolassa. Henkilökunta oli ystävällistä. Tutustuminen Rooman...
22.9.2015
Nice hotel, good location
The Mecenate Palace hotel has a great location. The room was clean and quiet and the air conditioning was very good. The breakfast at the roof top was good. Nice people. The only negative was the...
2.9.2015
Alkaen 62,88€

3 Impero Hotel Rome

3 tähden
3,6 / 5 38 arviota

Via del Viminale, 19

Free WiFi is available in all areas

Impero Hotel Rome tarjoaa vieraille baarin/lounge-alueen ja business centerin. Lisäksi voit nauttia herkullisia annoksia hotellin ravintolassa. Sijainti Rome tarjoaa lomalaisille monipuolista...

Toimiva loma
Hotelli oli erittäin hyvällä paikalla ja kävelymatkan päässä suurimmasta osasta nähtävyyksiä. Neljän päivän lomalla kävimme ainoastaan Vatikaanissa metrolla ja metroasema on aivan hotellin lähellä....
24.8.2015
Rakkausloma
Hotelli oli siisti, huoneemme oli ylhäällä 5. kerroksessa, eri talotasolla, joten wifi ei toiminut. Aamupalalla croissantteja, vaaleaa leipää, hilloja, kuivakakkuja, munia, maitoa... Ei kovin...
20.7.2015
Alkaen 80,75€

4 Domiziano Residenza Rome

4 tähden
3,9 / 5 45 arviota

Via Nicola Da Tolentino 50

Free Breakfast

Suuntana Rome ja etsinnässä hyvä hotelli? Domiziano Residenza Rome saattaa olla oikea hotelli sinulle. Tämä 4 tähden hotelli tarjoaa käyttöösi huonepalvelun ja lentokenttäkuljetuksen. Saatavilla...

Temaattinen taidematka
Hotelli vastasi kutakuinkin odotuksia. Aamiaisen nauttimisen kannalta huone oli hiukan ahdas, mutta muuten kaikki sujui oikein hyvin tarpeidemme kannalta.
9.9.2015
Positiivinen kokemus
Hotellin sijainti oikein hyvä, huone on perussiisti, palvelu erinomaista!!
1.9.2015
Alkaen 81,45€

5 Cosmopolita Hotel Rome

4 tähden
3,9 / 5 27 arviota

Via Di S. Eufemia, 4

Free Wi-Fi is available in all areas

Tyylikäs Cosmopolita Hotel Rome tarjoaa käyttöösi business-keskuksen ja tarjoilee erinomaisia annoksia hotellin ravintolassa. Lisäksi tämän 4 tähden hotellin vieraiden käytössä on baari/lounge ja...

Loistavalla paikalla
Loistava sijainti, ystävällinen henkilökunta, siistit huoneet, hyvä aamupala Rooman yleiseen hotelliaamiaistasoon verrattuna... kaikki kunnossa
9.10.2015
loma
Hotellin esittelyssä oli kattoterassi joka näytti olleen jo pidemmän aikaa suljettuna(rakennus tarpeita). Kerroksemme 1 käytävät olivat työmaana(pölyisiä).Onneksi huoneen ilmastointi toimi koska...
18.9.2015
Alkaen 143,46€

6 Lunetta Hotel Rome

4 tähden
4,7 / 5

Piazza del Paradiso, 68

Free WIFI is available in all aeras

Tämä 4 tähden hotellin vieraiden käytössä on pysäköinti, retkivarauspalvelu, baari/lounge ja savuttomia huoneita/palveluita. Hotellin shuttle-kuljetuspalvelu helpottaa matkaa hotelliin ja...

Alkaen 120,35€

7 Starhotels Michelangelo Hotel Rome

4 tähden
3,0 / 5 1 arviota

Via Della Stazione Di S. Pietro, 14

10 % hinnasta pois majoituttaessa 2 yötä tai enemmän

Starhotels Michelangelo Hotel Rome -hotellissa käytössäsi ovat oivalliset palvelut - ravintolan ja pysäköintimahdollisuuden lisäksi hotelli tarjoaa huonepalvelun ja pesulapalvelun. ...

Hotel Michelangelo Rome
Reception doesn't have interaction too much. Sad that they choose customer's so open and service was different depens on nationality.
28.5.2014
Alkaen 79,73€

8 Relais 6 Hotel Rome

4 tähden
4,4 / 5

Via Tolmino 6

Free WiFi is available in all areas

Suuntana Rome ja etsinnässä hyvä hotelli? Relais 6 Hotel Rome saattaa olla oikea hotelli sinulle. Tämä 4 tähden hotelli tarjoaa käyttöösi kuntoklubin, solariumin, huonepalvelun, kokous- tai...

Alkaen 103,03€

9 Colonna Palace Hotel Rome

4 tähden
3,9 / 5 10 arviota

Piazza Montecitorio, 12,

Colonna Palace Hotel Rome on luksushotelli aivan kaupungin sydämessä, jossa on sekä loma- että yritysmatkaajille sopivat laadukkaat majoitustilat ja nykyaikaiset mukavuudet. Rooman suosituin...

Upea sijainti
Huone oli varattu lisämaksulla näköalalla torille. Näköala oli hyvin rajoittunut, pieni ikkuna 1 krs josta lähinnä näki vartiovuorossa olevat carabinieriautot, jotka jatkuvasti olivat käynnissä ja...
10.6.2015
Turvallinen :) Parlamentti taloa vastapäätä
Keskeinen paikka, kohteliaita ihmisiä ja mukava henki. Niin parasta aamiainen tarjoillaan kattoterassilla. Samasta paikasta voi ihailla Rooman yötä.
23.5.2015
Alkaen 58,64€

10 BEST WESTERN Hotel Artdeco

4 tähden
4,6 / 5 8 arviota

Via Palestro 19

Suuntana Roma ja etsinnässä hyvä hotelli? BEST WESTERN Hotel Artdeco saattaa olla oikea hotelli sinulle. Tämä 4 tähden hotelli tarjoaa käyttöösi huonepalvelun ja loungen. Lisäksi voit nauttia...

Art Deco -tyyliä
Hotelli oli kaikin puolin hyvä valinta: siisti, rauhallinen, erinomainen kulkuyhteyksien kannalta, palvelu ystävällistä.
2.9.2015
Erinomainen hotelli kaupunkilomailuun
Hienostunut Art Deco -sisustus, huoneet erittäin siistit, palvelu kiitettävä, ilmastointi toimii. Hotellin sijainti hyvä: voimme suositella
2.9.2015
Alkaen 60,57€

11 Polo Hotel Rome

4 tähden
4,0 / 5

Piazza Bartolomeo Gastaldi, 4

6 % hinnasta pois majoituttaessa 2 yötä tai enemmän

Tyylikäs Polo Hotel Rome tarjoaa käyttöösi business-keskuksen, tarjoilee erinomaisia annoksia hotellin ravintolassa ja toivottaa lemmikit tervetulleeksi. Lisäksi tämän 4 tähden hotellin vieraiden...

Alkaen 89,21€

12 Anglo Americano Hotel Rome

4 tähden
3,6 / 5 8 arviota

Via delle Quattro Fontane, 12

15 % hinnasta pois majoituttaessa 1 yötä tai enemmän

Tämä 4 tähden hotellin vieraiden käytössä on retkivarauspalvelu, baari/lounge ja savuttomia huoneita/palveluita. Hotellin shuttle-kuljetuspalvelu helpottaa matkaa hotelliin ja takaisin...

Mahtava kaupunkiloma
Hotellin sijainti erinomainen. Rauhallinen huone, näkymä huoneesta Palazzo Barberinin pihaan. Metroasema lähellä. Runsas aamupala. Ystävällinen henkilökunta.
1.9.2015
Loma
Hotelli oli siisti ja henkilökunta miellyttävää. Kaikki paikat kävelyetäisyydellä.
13.6.2015
Alkaen 125,92€

13 Londra and Cargill Hotel Rome

4 tähden
4,2 / 5 24 arviota

Piazza Sallustio, 18

Free Wi-Fi is available in all areas

Liikematkailijoille hotellissa on kokoustilat. Sijainti Miten olisi kaikki mitä Rome tarjoaa - ja vielä erinomaisella sijainnilla? Tämä hotelli sijaitsee lähellä seuraavia kiinnostavia...

Hyvä tukikohta
Hyvätasoinen hotelli, rauhallinen ja siisti huone. Aamiainen riittävä.
18.11.2014
Hyvä hinta-laatusuhde
Hotellin sijainti oli erittäin hyvä: kävellenkin pääsi useisiin kohteisiin ja, jos halusi lepuuttaa jalkojaan, niin bussit kulkivat aivan läheltä. Tosin bussilinjoihin perehtyminen vaati hiukan...
17.10.2014
Alkaen 106,40€

14 Delle Nazioni Hotel Rome

4 tähden
3,8 / 5 5 arviota

Via Poli, 6

Free WIFI available in all areas

Delle Nazioni Hotel Rome tarjoaa ylellisen majoituksen ja modernit tilat Rooman taiteellisessa ja kulttuurillisessa liikekeskustassa. Tunnettu monumentti, 138 porrasta sisältävä, Espanjalaiset...

Kiva hotelli, hyvä sijainti
Kiva hotelli, hyvä sijainti. Kohtuuhyvä aamiainen. Viihdyimme. Hyvä tukikohta kaupunkilomailuun. Suosittelen
19.6.2015
Hyvä sijainti, kaikki nähtävyydet lähellä
Huone siisti, siivous päivittäin. Liinavaatteet vaihdettiin päivittäin. Aamiainen monipuolinen ja riittävä. Reseptionin palvelu erinomaista. Ystävällistä ja palvelualttiita. Suosittelen hotellia.
3.5.2015
Alkaen 121,94€

15 Artemide Hotel Rome

4 tähden
4,7 / 5 7 arviota

Via Nazionale, 22

Free Minibar, WIFI & Access to Gym

Suuntana Rome ja etsinnässä hyvä hotelli? Artemide Hotel Rome saattaa olla oikea hotelli sinulle. Tämä 4 tähden hotelli tarjoaa käyttöösi spa-palvelut, huonepalvelun, valuutanvaihtopisteen,...

Erittäin hyvä hotelli sijainniltaan ja palvelultaan
Hotelli sijaitsi kävelymatkan päässä lähes kaikista Rooman keskustan päänähtävyyksistä. Ainoastaan Vatikaanissa käydessämme käytimme aamulla menomatkalla taksia. Hotellin henkilökunta oli erittäin...
10.10.2014
Hyvä valinta kaikinpuolin
Päärautatieasema Termini lähellä, jonne olisi päässyt suoralla Leonardo Expressiläl. Me kyllä tultiin sellaisella pikkubussilla suoraan hotellille. Hotelli ylitti odotukset: tyylikäs atmosfääri,...
25.5.2014
Alkaen 83,00€

16 Memphis Hotel Rome

4 tähden
4,0 / 5 1 arviota

Via degli Avignonesi, 36

Free WIFI is available in all areas

Memphis Hotel Rome -hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön huonepalvelun, pesulapalvelun, lentokenttäkuljetuksen ja pysäköintimahdollisuuden. Sijainti Rome tarjoaa lomalaisille monipuolista...

Mahtava kaupunkiloma
Mukava pienehkö ja siisti hotelli aivan ydinkeskustassa.
4.2.2015
Alkaen 143,46€

17 Spanish Art Hotel Rome

4 tähden
4,3 / 5

Via dei due Macelli, 118/119/120

Hotellissa on savuttomia huoneita ja palveluita.Sijainti Spanish Art Hotel Rome sijaitsee kätevästi lähellä mielenkiintoisia kohteita kuten: Colosseum Piazza Navona Altar of the...

Alkaen 115,54€

18 Residenza A The Boutique Art Hotel Rome

4 tähden
4,3 / 5 4 arviota

Via Vittorio Veneto 183

Free WiFi is available in all areas

Hotellissa on pesulapalvelu ja valuutanvaihtopiste. Sijainti Rome tarjoaa lomalaisille monipuolista nähtävää ja koettavaa. Käy esimerkiksi näissä kiinnostavissa kohteissa: Piazza...

Hyvä kokemus
Hotelli oli kohtuullisen kävelymatkan päässä metrosta ja muista liikenneyhteyksistä. Lähistöllä sijaitsi mukavasti ruokapaikkoja ja muun muassa Espanjalaisille portaille pystyi myös kävelemään....
24.11.2014
Miellyttävä pieni hotelli
Hyvällä paikalla, ystävällinen, auttavainen, henkilökunta, siistit huoneet, tosin huone oli aika pieni
18.9.2014
Alkaen 85,73€

19 Augusta Lucilla Palace Hotel Rome

4 tähden
4,0 / 5 33 arviota

Via Massimo D'Azeglio, 24

FREE High Speed WiFi

Augusta Lucilla Palace Hotel Rome -hotellilla on 4 tähteä. Hotellista löytyy myös ravintola. Hotellissa on lisäksi pesulapalvelu, valuutanvaihtopiste ja baari/lounge. Sijainti Augusta...

Hyvä hotelli
Huoneessa oli todella hyvä ilmastointi, muutoin pieni tila. Hotellin baarien aukioloajat olivat epäselvästi ilmoitettu.
13.8.2015
Pitkä viikonloppu Roomassa
Pitkä viikonloppu ystävän kanssa. Hotellilla erinomainen sijainti. Huoneet siistejä. Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Aamiaisella Latte Macchiato taivaallisen hyvää.
23.4.2015
Alkaen 61,63€

20 Lirico Hotel Rome

3 tähden
3,8 / 5 21 arviota

Via del Viminale, 31

Free wi-fi access

Lirico Hotel Rome -hotellissa käytössäsi ovat oivalliset palvelut - pysäköintimahdollisuuden ja retkipalveluiden lisäksi hotelli tarjoaa huonepalvelun ja pesulapalvelun. Hotellissa on...

Pariskunnan syysloma
Rauhallinen sijainti, ystävällinen palvelu, siisti (pieni) huone. Hyvä aamiainen (leipää, leikkeleitä, juustoja, muroja, hilloja, Nutellaa, hedelmiä sekä teetä, kahvia, espressoa tai cappuccinoa)....
13.9.2015
Suosittelen!
Hyvä hotelli, suosittelen! Ystävällinen palvelu, siisti ja melko tilava huone, hyvä aamiainen. Hotellin järjestämä lentokenttäkuljetus toimi hyvin. Sijainti melko hyvä, ydinkeskustaan 1-1,5 km...
3.6.2015
Alkaen 113,75€

21 Manfredi Suite Hotel in Rome

3 tähden
4,0 / 5 2 arviota

Via Margutta, 61

Exclusive FREE Wifi

Matkailijat tervetulleeksi ammattimaisella palvelullaan sekä perinteisen ja modernin designin yhdistelmällä toivottava Hotel Manfredi Suite In Rome on ihanteellinen oleskelukohde kauniissa Italian...

Hyvä
Ihan ok hotelli lähellä keskustaa ja julkisia kulkuvälineitä.
7.7.2014
Alkaen 49,00€

22 Tirreno Hotel Rome

3 tähden
3,2 / 5 5 arviota

Via S. Martino ai Monti 18

Free WiFi is available in all areas

Luvaten miellyttävät majoitustilat ja laadukkaan palvelun, Tirreno Hotel Rome tarjoaa vierailleen kutsuvan ilmapiirin ja ystävällisimmän mahdollisen vieraanvaraisuuden. YleistäLomallasi voit...

Ystävällinen aulapalvelu
Aulapalvelun aito ystävällisyys yllätti. Aamiaisellä pyynnöstä saa salamia ja mozzarellaa. Vaikka sämpylät ovat kuivia, ystävällinen palvelu korvaa asian.
2.12.2014
Tirrano
MElko vaatimaton, mutta sijainniltaan yvä hotelli. Henkilökunta ystävällistä. Aamiainen ei vastannut suomalaisen toiveita, mutta kaupasta sai täydennystä
27.4.2014
Alkaen 129,11€

23 Trevi Palace Luxury Apartments Rome

5 tähden
4,3 / 5 8 arviota

Via del Lavatore, 30

A massage of your choice is included

Trevi Palace Luxury Apartments Rome tarjoaa vierailleen monipuoliset palvelut, kuten ilmaisen internetyhteyden. Sijainti Trevi Palace Luxury Apartments Rome sijaitsee kätevästi lähellä...

Mahtava Rooma.
Olimme 4 yötä vaimon kanssa kahdelleen. Hotellin sijainti täydellisyyttä hipova,jos haluaa että kaikki kävelymatkan päässä. Huone erittäin tilava ja siisti. Vaikka 2. kerroksessa vilkkaalla...
23.9.2015
Ihan kiva hotelli kävelymatkan päässä nähtävyyksistä
Odotukset olivat paremman tasoisesta 5:n tähden hotellista, mutta hyvin viihdyin. Sänky ihanan leveä ja tosi hyvä patja! Ventilaatio oli erinomainen Rooman helteellä. Yöt yllättävän rauhallisia....
4.9.2014
Alkaen 124,15€

24 Una Hotel Rome

4 tähden
4,4 / 5 14 arviota

Via Giovanni Amendola, 57

7 % hinnasta pois majoituttaessa 3 yötä tai enemmän

Kun matkan kohteena on Rome, hyvän majoituksen tarjoaa Una Hotel Rome. Hotellissa on baari/lounge ja ravintola. Lisäksi tämä erinomainen hotelli tarjoaa vierailleen valuutanvaihtopisteen ja...

Una hotel
Hotelli oli aivan loistava. Todella hyvä aamiainen.
8.8.2015
Mainio vaihtoehto ensikertalaiselle
Ekaa kertaa Roomassa. Junalla asemalle ja oli positiivinen yllätys nähdä hotellin kyltti heti aseman vieressä. Sijainti mainio meidän tarpeisiin, kävellen liikuttiin ympäriinsä. Siisti hotelli,...
12.5.2015
Alkaen 57,00€

25 Esposizione Hotel Rome

3 tähden
3,4 / 5 38 arviota

Via Nazionale, 66

Free WIFI in all areas

Tämä hotelli on lemmikkiystävällinen.Sijainti Esposizione Hotel Rome sijaitsee kätevästi lähellä mielenkiintoisia kohteita kuten: Colosseum Basilica Papale di Santa Maria Maggiore ...

Historian opiskelua.
Huoneen koko pieni ja näköala sisäpihalle. Suihkukoppi todella pieni ja posliini lattia suihkussa todella liukas. Wc sivuttain seinässä kiinni ja istuin irti. Aamupala todella vaatimaton, mutta ei...
10.10.2015
In Rome
Hotel was nice and customer service was quite ok. Room was clean but the walls were very thin so we could here the next door neighbours. Location is perfect and that compensates the negative sides!
17.9.2015