Etsi Hotellit Riika

Halvat hotellit Riika

Millainen Riika on? Tätä mieltä matkailijat ovat

Kaupunki oli tuttu jo ennestäänkin, mutta mukava oli nähdä taas. Kierrettiin vanha kaupunki ja nähtiin siellä mm. Pietarinkirkko torneineen, tuomiokirkko ja Mustapäiden talo. Kaupundin jugend-talot viehättävät muuallakin kuin mainostetuissa kortteleissa. Ravintoloiden määrä on lisääntynyt huimasti vuosien myötä ja kohtuuhintaista ruokaa löytyy jokaiseen makuun. Zeppelin-halleilla ihmetyttää olemmeko samassa EU:ssa. Sen verran värikästä ja omavaraista on vaate- ja elintarviketarjonta. Ihmiset olivat ihan mukavia, mutta ylitsevuotavan palveluhenkisiksi heitä ei pääse moittimaan. Julkisissakaan palveluissa ei aina englannilla tahdo pärjätä, ei ainakaan niin hyvin kuin venäjän kielellä. Kaupungin ulkopuolelle mentäessä tietty rähjäisyys lisääntyy. Hauska yksityiskohta oli kuitenkin, että hieman vanhan oloiset paikallisjunat kulkivat reissumme ajan täsmällisesti, toisin kuin Helsinkiin palattuamme.
Aakoo 23.8.2015
Riika oli juurikin sen arvoinen kun olimme tutuilta kehuja kuulleet. Viihtyisiä kahviloita ja ruokapaikkoja. Vanhakaupunki näkemisen arvoinen rakennuksineen ja ratikka/bussilippujen hinnat edulliset. Ilta/ yöelämään emme tutustuneet, rauhallista/rauhatonta ?? ainakin päiväsaikaan ei juurikaan näkynyt poliisipartioita, jotka tietty aina turvallisuuden tunnetta tuovat. Eläintarhaa en suosittele, huonosti hoidetut puitteet toivat mieleen paluun menneisyyteen, pettymys. Toivottavasti panostaisivat tähän, syytä ainaki olisi. Jurmalaan on aikomus vielä tulla uudestaan, puolenpäivän reissuksi jäi tälläkertaa ja viihdyimme kyllä, varsinkin kun aurinko auttoi asiassa. Jokiristeily Jurmalasta Riikaan (2,5 h) kruunasi siellä käynnin. Paljon jäi vielä näkemättä, joten uutta reissua kalenteriin...Suosittelen.
Masa 14.8.2015
Riika sijaitsee sopivan lentomatkan päästä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Matka aika on hyvin lyhyt. Riikan lentokenttä on pieni ja selkeä. Siirtymä lentokentältä keskustaan (tai sen suuntaan) sujuu edullisesti taksilla tai erittäin edullisesti linja-autolla (nro 22). Kaupunki tarjoaa paljon mahdollisuuksia niin vanhassa kaupungin osassa kuin lähialueilla, kuten Jurmalassa, jonne pääsee näppärästi junalla. Selkeä kaupunki, jonka siisteydestä huolehditaan. Hintataso on erittäin edullinen ja ravintoloiden ruokatarjoama erinomainen runsaalla ja monimuotoisella valikoimallaan. Julkinen liikenne toimii moitteettomasti ja taksilla matkustaminenkin on varteen otettava vaihtoehto. Suositeltava matkakohde (ainakin vuonna 2015)!
Riikan pikamatkaaja 1.7.2015
Hieno kaupunkikohde, jossa paljon nähtävää ja hyvät kulkuyhteydet mm.Jurmalaan. Junamatka sinne puoli tuntia ja hinta oli muistaakseni alle kaksi euroa henkilö per suunta. Lentokentälle taksi maksoi 10 e. Riika on todellinen shoppailijan paratiisi. Ostoskeskuksia hotellin lähietäisyydellä on kaksi, jossa laadukkaita esim. kenkäkauppoja. Niihin tulikin sitten hurahdettua. Ruoka on erittäin halpaa ruokakaupoissa. Ja siitä tulikin mieleeni, että Suomi on ruuan suhteen huippuhintainen maa. Aivan varmasti menemme uudestaan. Olisi kiva varmasti esim. joulunaikaan. Voin suositella lämpimästi tätä kaupunkia Tallinnan sijaan.
Merja S. 23.7.2015
Kaupungissa oli jokin juhlaviikko, jossa lapset ja nuoret esiintyivät ympäri kaupunkia. Hotellin toisella puolella oli tapahtumapuisto, jossa oli kaikenlaista tapahtumaa. Nuoret lauloivat raitiovaunuissa vanhoja kansallislauluja. Oli hienoa päästä tämä kaikki kokemaan. Riikassa kannatta ostaa 10 euroa maksava turistikortti, joka oikeuttaa ajamaan julkisilla kulkuneuvoilla 3 päivän ajan. Pitää muistaa leimata ensimmäisenä käyttöpäivänä kulkuneuvossa. Tarkastajat liikkuvat tiheään ja sakottavat, jos korttia ei ole leimattu. Radisson SASin torniin kannattaa mennä katsomaan Riikaa yläilmoista. Ylhäällä on drinkkibaari.
Anna S. 12.7.2015

Hotellit Riiassa – Euroopan metropolissa

Kaunis Riika sijaitsee itämeren rannalla ja sitä kutsutaan Euroopan metropoliksi. Riika on Latvian pääkaupunki ja sitä pidetään maantieteellisesti tärkeänä, sillä merkittävät kansainväliset maantiereitit sattuvat kulkemaan juuri Riian läpi tai ohitse.

Edulliset ja viihtyisät hotellit Riiassa

Riika tarjoaa mittavan valikoiman erihintaisia hotelleja kauniista vanhasta kaupungista, sekä aivan kaupungin keskustasta. Hotellit Riiassa ovat tunnetusti mukavia, ja hotellien palvelut vaihtelevat riippuen hotellista ja hinnasta. Useimmissa kaupungin hotelleissa on kuitenkin internet, ja hotellit Riiassa tarjoavat useamman yön viettävälle matkailijalle alennuksia ja jopa ilmaisia puheluita. Riian hotellien henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, mikä lisää vierailumukavuutta. Riian lentokenttä on reilu puolen tunnin ajomatkan päässä, ja bussiyhteydet lentokentän ja kaupungin välillä ovat hyvät. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Riiasta tai muista Latvian kaupungeista, kuten esimerkiksi Jurmalasta käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

Riian monimuotoiset nähtävyydet

Riika on kaupunki, jossa riittää nähtävää, ja suosituin kohde on Riikan Vanhakaupunki, joka kertoo kaupungin historiaa vanhoilla ja koristeellisilla rakennuksilla. Vanhassa kaupungissa sijaitsee Pyhän Pietarin katedraali, jonka tornissa avautuvat huikeat näkymät. Riian Tuomiokirkko on toinen varteenotettava nähtävyys. Mustapäiden talo, joka on erittäin koristeellinen rakennus Vanhassa kaupungissa, rakennettiin 1300-luvulla Riian suurelle killalle, mutta Mustapäiden killalle rakennus päätyi 1400-luvulla. Vanhassa kaupungissa sijaitsee myös Vapauden muistomerkki, jolla kunnioitetaan Latvian vapaussodassa kaatuneita. Latvian miehitysmuseo kertoo ajasta Neuvostoliiton ja natsi-Saksan vallan alla. Miehitysmuseon ulkonäköä on arvosteltu sen monen mielestä ruman ulkonäön takia. Lisäksi Väinäjoen ylitse on rakennettu useita siltoja, jotka kaikki on nimetty. Kaupungista löytyy myös suosittu rakastavaisten silta, jonne voi jättää ns. rakkauslukon ja heittää avaimen veteen. Vanhin silloista on keskustan rautatiesilta. Riiassa on myös kauniita puistoja, kuten esimerkiksi Mežaparksiin, jonka kupeesta löytyy muun muassa Riian eläintarha.

Shoppaile kauniissa Riiassa

Riika on kaupunki, jossa on mukava käydä ostoksilla, sillä edulliset hotellit Riiassa sijaitsevat lähellä kauppakeskuksia ja myymälöitä, ja kaupungin katujen lukuisat kukkaistutukset saavat mielen iloiseksi. Galerija Centrs on monta kerrosta korkea ostoskeskus, joka sisältää lähes kaikkea. Löydät vaatteita, elektroniikkaa, elintarvikkeita ja paljon muuta saman katon alta. Valtava kompleksi Galleria Riga on suhteellisen tuore rakennus, joka pitää sisällään kaikkea vaatteista asusteisiin ja kotiin. Lisäksi matkailija voi välillä aterioida ostosparatiisin Oyster Barissa, tai mennä kahdeksanteen kerrokseen kattoterassille nauttimaan vaikkapa kahvit samalla kun pääsee ihailemaan kaunista panoraamanäkymään Riian kaupungista. Tämän jälkeen on mukava jatkaa mahtavaa ostoskierrosta.

Viimeksi varatut Riika Hotellit

Hotelli Viimeksi varattu Tähtiluokitus Hinta alkaen
Hanza Hotel Riga 1 tunti sitten 3 tähden 45,00€
Garden Palace Hotel Riga 3 tuntia sitten 4 tähden 48,00€
Wellton Centrum Hotel and Spa 5 tuntia sitten 4 tähden 60,01€
Royal Square Hotel & Suites 16 tuntia sitten 5 tähden 84,00€
Tia Hotel Riga 16 tuntia sitten 3 tähden 36,00€

Äskettäin arvostellut hotellit Riika

Hotelli Arvioita Tähtiluokitus Hinta alkaen
PK Riga Hotel
3.7 / 5
22 arviota
4 tähden 59,55€
Radisson Blu Daugava Hotel, Riga
3.4 / 5
9 arviota
5 tähden 55,06€
Wellton Centrum Hotel and Spa
4.2 / 5
99 arviota
4 tähden 60,01€
Wellton Hotel Riga & SPA
4.1 / 5
14 arviota
4 tähden 62,00€
Wellton Gertrude Hotel
3.8 / 5
62 arviota
4 tähden 45,00€

Riika hotellit kartalla: zoomatessasi hotellilista alla päivittyy

Aina edulliset Riika hotellit

Alkaen 85,01€

1 Old City Boutique Hotel Riga

4 tähden
4,3 / 5 35 arviota

Teatra street 10

15 % hinnasta pois majoituttaessa 1 yötä tai enemmän

Suuntana Riga? Old City Boutique Hotel Riga on hyvin varusteltu miellyttävää oleskelua varten. Hotellista löytyy baari/lounge ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on myös langaton internet,...

Kulttuurimatkailijan ihannepaikka
Hotelli on uusi, mutta hyvällä maulla istutettu historialliseen ympäristöön. Sisustus on väreiltään aika ankea ja ehkä tarkoituksellisen neutraali. Ei ole haluttu kilpailla paikoilleen jätettyjen...
25.8.2015
Kulttuurimatkailijan ihannepaikka
Hotelli on uusi, mutta hyvällä maulla istutettu historialliseen ympäristöön. Sisustus on väreiltään aika ankea ja ehkä tarkoituksellisen neutraali. Ei ole haluttu kilpailla paikoilleen jätettyjen...
25.8.2015
Alkaen 45,00€

2 Hanza Hotel Riga

3 tähden
4,0 / 5 9 arviota

Elijas iela 7

5 % hinnasta pois majoituttaessa 2 yötä tai enemmän

Hanza Hotel Riga tarjoaa vieraille baarin/lounge-alueen, business centerin, kokous- tai juhlatilat ja konferenssitilat. Lisäksi voit nauttia herkullisia annoksia hotellin ravintolassa. Hotelli...

Leppoisa loma
Hotelli oli siisti, palvelu hyvää, hotellin ravintolassa hyvä ruoka ja palvelu. Ainut miinus oli hiukan pelottava kävelymatka keskustaan pimeällä..vaikkakaan matka ei pitkä.
27.1.2015
Hyvä hotelli!
Hotelli oli siisti ja viihtyisä. Hotellin ympäristö ei sitten niinkään, mutta sillehän hotelli ei mitään voi. Etäisyys keskustaan ja vanhaan kaupunkiin on lyhyt, joten siitä iso plussa! Huoneissa...
4.8.2014
Alkaen 60,01€

3 Wellton Centrum Hotel and Spa

4 tähden
4,2 / 5 99 arviota

Audeju 13

10 % hinnasta pois majoituttaessa 1 yötä tai enemmän

Wellton Centrum Hotel and Spa -hotellissa on baari/lounge ja ravintola. Hotellissa on lisäksi huonepalvelu. Sijainti Wellton Centrum Hotel and Spa -hotellin vieraat voivat helposti...

Great hotel in Old Town!
Nice hotel, great location, friendly staff. Breakfast with sparkling wine! Small but cosy spa. Great stay!
15.8.2015
Kaikki toimi
Meillä oli Economy-huone, jota aavisteltiin kommenttien perusteella pieneksi. Huone osoittautui kuitenkin varsin hyväksi eikä se mitenkään pieneltä tuntunut. Korkealaatuinen kaikin puolin, ehkä...
4.8.2015
Alkaen 62,00€

4 Wellton Hotel Riga & SPA

4 tähden
4,1 / 5 14 arviota

49 Valnu street, Riga, LV-1050, Latvia

Newly opened hotel

Suuntana Riga? Wellton Hotel Riga & SPA on hyvin varusteltu miellyttävää oleskelua varten. Hotellista löytyy baari/lounge ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on myös langaton internet,...

Hyvä sijainti ja aamupala
Hotelli vastasi odotuksiani. Lauantai-iltapäivän melu hotellin aulassa häiritsi. Muutoin hotellissa oli ystävällinen palvelu. Hotellista oli helppo lähteä kävelyretkille erityisesti vanhaan...
19.8.2015
Mahtava loma
Erittäin siisti ja asiallinen mesta kannattaa käydä, ,
9.8.2015
Alkaen 45,00€

5 Wellton Gertrude Hotel

4 tähden
3,8 / 5 62 arviota

Gertrudes 70

12 % hinnasta pois majoituttaessa 7 yötä tai enemmän

Wellton Gertrude Hotel -hotellissa käytössäsi ovat oivalliset palvelut - pysäköintimahdollisuuden lisäksi hotelli tarjoaa huonepalvelun ja pesulapalvelun. Työmatkalaisille, joiden kohteena on...

Mukava loma aikuisille
Palvelu ystävällistä ja aikuiseen makuun kuohuviiniaamiainen erittäin mukava. Hieman on kävelymatkaa (kymmenisen minuuttia nopeaa kävelyä) asemille ja varsinaiseen vanhan kaupungin alueelle, mutta...
26.8.2015
Mukava shoppailuloma
Hotelli oli siisti ja henkilökunta ystävällisiä. Hyvä ja monipuolinen aamupala.
19.8.2015
Alkaen 55,25€

6 Avalon Hotel Riga

4 tähden
4,2 / 5 72 arviota

13. janvara str. 19

Free WiFi!

Avalon Hotel Riika on kesäkuussa 2007 rakennettu ja palkittu 4 tähden hotelli, jossa on 111 viihtyisäksi sisustettua huonetta. Sen sijainti on erinomainen kauppakeskuksen, Daugava-joen ja kaupungin...

Hyvä sijainti, mukava kaupunkiloma
Hotellin sijainti loistava, aivan vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä. Kaikki muutkin palvelut aivan vieressä. Hotellin edessä bussi pysäkki, joten tuleminen ja meneminen lentoaseman ja...
21.7.2015
Positiivinen yllätys
Hotellin sijainti on aivan loistava. Junarata (josta äänet ei juurikaan kuulu hyvän äänieristyksen takia) on ihan vieressä. Galactico ostari on pienen kävelymatkan päässä kuin myös ravintolat ja...
16.7.2015
Alkaen 73,00€

7 Justus Hotel Riga

4 tähden
4,2 / 5 108 arviota

Jauniela 24

Free WiFi!

Tyylikäs Justus Hotel Riga tarjoaa käyttöösi business-keskuksen ja tarjoilee erinomaisia annoksia hotellin ravintolassa. Lisäksi tämän 4 tähden hotellin vieraiden käytössä on pysäköinti,...

Lovely Riga
Justus is a very lovely hotel - we like it very much. The only thing that this time bothered us was that there was a lot of new modern pictures on the walls that doesn't fit in with all the old...
15.8.2015
Loistava lyhytloma
Hotelli oli viehättävä, pieni hotelli hyvällä paikalla. Tunnelma oli hieno ja henkilökunta ystävällistä. Kympin arvoinen valinta meidän lomalle.
30.7.2015
Alkaen 55,25€

8 St Peter's Boutique Hotel

4 tähden
4,1 / 5 35 arviota

Peldu iela 23

15 % hinnasta pois majoituttaessa 3 yötä tai enemmän

Tämän 4 tähden hotellin vieraiden käytössä on kattavat palvelut, kuten pesulapalvelu. St Peter's Boutique Hotel -hotellissa on baari/lounge. Hotellissa on lisäksi huonepalvelu. Sijainti St...

Hyvä ja rauhallinen hotelli
Huone oli sisäpihalle päin ja tosi rauhallinen. Voisin tulla toistekin!
24.7.2015
Mukava loma kahdelle
Pieni idyllinen ja edullinen hotelli Riian vanhassa kaupungissa. Kolme päivää oli aivan liian lyhyt aika jotta olisi tutustunut kaikkiin hotellin palveluihin, eikä möskään ehtinyt kuin...
19.7.2015
Alkaen 48,00€

9 Garden Palace Hotel Riga

4 tähden
3,8 / 5 45 arviota

Grecinieku Street 28

5 % hinnasta pois majoituttaessa 1 yötä tai enemmän

Garden Palace Hotel Riga -hotellissa käytössäsi ovat oivalliset palvelut - ravintolan ja pysäköintimahdollisuuden lisäksi hotelli tarjoaa huonepalvelun ja pesulapalvelun. Työmatkalaisille,...

Mukava kaupunkiloma
Hotellin sijainti erinomainen melkein keskellä kaupungin vanhinta osaa. Plussaa huoneessa avattavat ikkunat ja jääkaappi. Henkilökunta ystävällistä, aamiainen monipuolinen ja hyvä. Sää suosi koko...
24.8.2015
Historiallinen kohde
Hei, kirjoitin jo aikaisemmin arvostelut. Hotelli oli minun mieleiseni kaikkinensa.
22.8.2015
Alkaen 45,33€

10 Art Hotel Laine Riga

3 tähden
3,9 / 5

Skolas street 11

Free parking!

Laatuun ja miellyttävään elämäntyyliin keskittyvä, Art Hotel Laine Riga tarjoaa lukuisia ylellisyyksiä ja palvelua, joka tekee oleskelustasi nautittavan. Yleistä Art Hotel Laine Riga on...

Alkaen 55,06€

11 Radisson Blu Daugava Hotel, Riga

5 tähden
3,4 / 5 9 arviota

24 Kugu Street

Suuntana Riga ja etsinnässä hotelli, joka takaa mukavan loman? Erinomainen Radisson Blu Daugava Hotel, Riga lunastaa odotukset. Tämä 5 tähden hotelli tarjoaa käyttöösi kuntoklubin, saunan,...

Vaatimaton huone
Meillä oli oletuksena parempi huone tähtiluokituksen perusteella. Hotellissa on varmaan tarjolla hienoja huoneita,mutta tämä oli kyllä aika kulahtanut. Ei toki hintakaan ollut iso. Odotimme...
20.8.2015
Pitkä viikonloppu
Hotelli ihan viihtyisä runsaine aamupaloineen. Miinuksena kylpyhuoneessa ei bide suihkua ja ammeen suihkusuutinkin kiinteänä seinässä. Parvekkeen lattia ei miellyttänyt, karkea likaisenoloinen...
14.8.2015
Alkaen 129,19€

12 Neiburgs Hotel Riga

5 tähden
4,8 / 5 6 arviota

Jauniela 25/27

12 % hinnasta pois majoituttaessa 3 yötä tai enemmän

Ihastuttava Neiburgs Hotel Riga tarjoilee herkullisia annoksia hotellin ravintolassa, toivottaa lemmikit tervetulleeksi ja tarjoaa käyttöösi business-keskuksen. Lisäksi tämän 5 tähden hotellin...

Ikimuistoiset syntymäpäivät
Kahden myöhäiskeski-ikäisen pariskunnan nelipäiväinen syntymäpäväbreikki Riikan vanhassa kaupungissa. Hotel Neiburgs oli 40-vuotisen matkailu-uramme ensimmäinen hotelli, joka kaikin tavoin ylitti...
5.8.2015
Long weekend with my wife
This hotel was excellent, good location, friendly staff. A great place to have romantic weekend!
6.5.2015
Alkaen 56,00€

13 Monte Kristo Hotel Riga

4 tähden
3,7 / 5 52 arviota

Kaleju street 56

Monte Kristo Hotel Riga -hotellissa käytössäsi ovat oivalliset palvelut - ravintolan ja pysäköintimahdollisuuden lisäksi hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Työmatkalaisille, joiden kohteena on...

Mukava ensitutustuminen Riikaan
Hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla vanhan kaupungin laidalla. Kaapelityö viereisellä kadulla haittasi hieman hotelliin kulkua, mutta nyt sekin on valmis. Rautatieasemalle, ratikkapysäkille...
24.8.2015
Mukava parin päivän kaupunkiloma
Hotelli oli mukavan pieni ja henkilökunta ystävällistä. Sijainti erinomainen kävelymatkan päässä kaikesta ja lentokentälle menevän bussi nro 22 pysäkki oli lähellä.
21.8.2015
Alkaen 73,56€

14 Astor Riga Hotel & Conference

4 tähden
4,4 / 5 23 arviota

Z.A.Meierovica Blvd. 10

Astor Riga Hotel & Conference tarjoaa vierailleen erinomaiset palvelut. Hotellissa on kokous- ja konferenssitilat, hissi, ravintola ja baari/lounge. Hotellin ravintola tarjoilee herkullisia...

Loistava valinta
Hieno ja siisti hotelli erinomaisella paikalla. Todella mukavat sängyt! Tulen varmasti uudelleen.
11.8.2015
Elegantti hotelli hyvällä paikalla
Sijainti keskeisellä paikalla vanhassa kaupungissa lähellä nähtävyyksiä kauniin puiston vieressä. Aamupala oli oikein hyvä ja monipuolinen. Henkilökunta oli ystävällistä ja puhuivat selkeää...
14.7.2015
Alkaen 60,43€

15 Hotel Radi un draugi Riga

4 tähden
3,6 / 5 8 arviota

Marstalu iela 1

Special Rate!

Neljän tähden hotelli tarjoaa sinulle miellyttävän majoituksen matkallesi, olit sitten lomalla tai työreissulla. Viihtyisä sisustus, hyvä palvelu ja ilmainen aamupala yhdistettynä loistavaan...

erittäin hyvä loma kavereitten kanssa
hotelli oli aivan mahtava ,aamiainen oli sellainen ,että sillä jaksaa kyllä kuleksia kaupungilla pitkään ennen kuin tarvitsee syödä. kaupungissa paljon nähtävää!! jäi vielä senverran näkemättä...
24.8.2015
Hyvä sijainti
Hotelli oikein viihtyisä, aamiainen runsas . Isona miinuksena kadulta kantautuva yökerhojen jytke sekä ihmisten melu terasseilla . Kuvittelimme että melu lakkaa klo 5 aamulla ,mutta turhaan se...
30.9.2014
Alkaen 32,01€

16 Dodo Hotel Riga

3 tähden
2,8 / 5 4 arviota

Jersikas str. 1

Free local and international phone calls

Hotellin vieraiden käytössö on internetyhteys.Sijainti Miten olisi kaikki mitä Riga tarjoaa - ja vielä erinomaisella sijainnilla? Tämä hotelli sijaitsee lähellä seuraavia kiinnostavia...

Ihan ok
Hotelli ihan siisti ja sopii lyhyeen majoitukseen. Todella pienet huoneet, ehkä 15"tv sekä huonot äänieristeet, kaikki äänet kuului selvästi. Aamiainen suppea siihen mitä sitä mainostettiin. 7...
25.9.2014
Alkaen 88,00€

17 Hotel Gutenbergs Riga

4 tähden
4,0 / 5 5 arviota

Doma laukums 1

5 % hinnasta pois majoituttaessa 1 yötä tai enemmän

Historiallisen kaupungin sydämessä sijaitseva Viesnica Gutenbergs Hotel Riga on miellyttävä paikka valikoiville matkailijoille. Älä unohda tutustua Pyhän Pietarin kirkkoon ja presidentin asuntona...

Perheloma
Hotellilla oli yli buukkausta kun menimme sinne, mutta meille oli järjestetty loistava sijaishotelli ihan vierestä. Lattiat oli hauskasti vinot ja vanha arvokkuus puhui kattopalkeissa. Sijainti on...
12.8.2015
Anopin kanssa reissussa :-)
Kiva vanha hotelli lähellä keskustaa. Huoneissa vinot lattiat. Tilavat ja siistit huoneet. Rauhallinen. Henkilökunta asiallista.
21.7.2015
Alkaen 56,33€

18 Opera Hotel and SPA

4 tähden
3,9 / 5 38 arviota

33 Raina blvd.

Free Spa access - see attached information!

Opera Hotel & Spa Riga yhdistää mukavuuden ja eleganssin 1800-luvun arkkitehtuuriin, ja on ideaalinen turvapaikka tyylikkäille matkailijoille, nauttia kodikkaasta majoituksesta. Riian keskustassa...

Onnistunut kaupunkiloma
Saavuimme Riikaan varhaisella aamulennolla ja yllätyimme todella iloisesti, kun saimme huoneemme käyttöön ja aamupäivällä!
11.8.2015
Hotellilla hyvä sijainti.
Olimme ensimmäistä kertaa Riikassa ehkä ei kuitenkaan viimeistä. Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla. Hotelli oli siisti mutta jostain syystä huoneen ilmastointi ei toiminut, joten välillä oli...
9.8.2015
Alkaen 72,09€

19 Europa Royale Hotel Riga

4 tähden
4,1 / 5 34 arviota

Kr. Barona Str. 12

Europa Royale Hotel Riga -hotellilla on 4 tähteä. Hotellista löytyy myös ravintola. Liikematkailijoille hotellissa on business center ja kokoustilat. Sijainti Europa Royale Hotel Riga...

Pariskunta lomalla
Vietimme juuri viisi yötä Europa Royale Hotel Rigassa. Kaikki sujui erinomaisesti, ei moitteen sijaa. Aamupala oli runsas ja monipuolinen. Hotellin yleisilme oli pramea, todella ylelliset puitteet....
27.7.2015
Hieno loma Riikassa
Hotelli oli erinomainen, siistit ja puhtaat huoneet. Aamiainen oli mielestämme huippuhyvä, kaikki erinomaista. Hotellin sijaintikin oli hyvä, sillä joka paikkaan pääsi hyvin vaikka kävelemällä....
13.7.2015
Alkaen 109,18€

20 Radisson Blu Ridzene Hotel, Riga

4 tähden
4,7 / 5 6 arviota

Reimersa Street 1

Tarjoten modernia ylellisyyttä tarjoava, yksityisyyttä kunnioittava ja yksityiskohdat huomioiva, Radisson Blu Ridzene Hotel Riga kutsuu yritysvieraat sekä laatutietoiset lomailijat oleskelemaan...

Kiva reissu
Hyvä siisti hotelli lähellä keskustaa ja hieno sauna makealla näköalalla. Kannattaa tutustua.
12.5.2015
Excellent
I spent two nights here in January 2015. The location is perfect, everything is within walking distance. The hotel is located between two parks so it is also a very quiet and calm neighborhood....
17.1.2015
Alkaen 90,48€

21 Radisson Blu Elizabete Hotel, Riga

4 tähden
4,4 / 5 15 arviota

Elizabetes Street 73

Radisson Blu Elizabete Hotel Riga on moderni ja ystävällinen majoituskohde, joka ylistää nykyaikaista elämäntyyliä tarjoamalla hienostunutta vieraanvaraisuutta ja loistavat majoitustilat...

erinomainen hotelli
Siisti ja tyylikäs hotelli hyvällä paikalla, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.
17.7.2015
Pitkä viikonloppu Rigassa
Loistohotelli hyvällä rauhallisella sijainnilla. Vain 10 min kävely vanhaankaupunkiin.
2.6.2015
Alkaen 53,55€

22 Konventa Seta Riga

3 tähden
3,9 / 5 16 arviota

Kaleju iela 9/11

10 % hinnasta pois majoituttaessa 1 yötä tai enemmän

Rauhallisen ilmapiirin ja miellyttävien majoitustilojen perikuva, Konventa Seta Hotel Riga on ideaali paikka viihtyisälle ja rentouttavalle oleskelulle. YleistäKonventa Seta Hotel Riga tarjoaa...

Yllätys
Hotelli oli perusasioiltaan odotusten mukainen. Yllättävää oli se kuinka upealla paikalla se oli. Nähtävyydet olivat todella vain kivenheiton päässä.
18.8.2015
Hyvä sijainti. Oltiin 3 yötä täällä.
Hotellin sijainti on vanhaan kaupunkiin tutustuvalle erinomainen. Kaikki perusnähtävyydet 100-400 metrin säteellä. Huone siisti ja tilavahko. Siivous pelaa. Osalla henkilöstöä palvelu vähän...
22.6.2015
Alkaen 55,00€

23 Wellton Old Riga Palace Hotel

4 tähden
3,9 / 5 149 arviota

Minsterejas str. 8/10

Free Wi-Fi and Gym use

Tämän 4 tähden hotellin vieraiden käytössä on kattavat palvelut, kuten spa-kylpylä ja pesulapalvelu. Wellton Old Riga Palace Hotel -hotellissa on baari/lounge ja ravintola. Hotellissa on...

Loma
Pari päivää synttäreitä viettämässä, hyvä sijainti ja aamiainen, muuten ei oikein hotellissa ehtinyt ollakaan. Suosittelen!
19.8.2015
Viikonloppuloma
Hyvä sijainti lähellä nähtävyyksiä. Kaikki tärkeimmät kävelymatkan päässä.
18.8.2015
Alkaen 84,00€

24 Royal Square Hotel & Suites

5 tähden
4,0 / 5 7 arviota

3a Kalku Str.

10 % hinnasta pois majoituttaessa 1 yötä tai enemmän

Verrattomalla sijainnilla kävelykadulla, aivan Riian vanhan kaupungin sydämessä, oleva Royal Square Hotel & Suites Riga on täydellinen paikka moitteettomalla palvelulla viettää Riian lomaa. ...

Iloinen yllätys
Hyvä sijainti. Hotelli huomioi mieheni syntymäpäivän kuohuviinillä ja onnittelukortilla.
21.6.2015
meluisa yöpymispaikka
Muuten kiva hotelli, mutta sijaitsee torin ja pienen kujan välisessä korttelissa, jonka läpi kulkee koko yön porukkaa. Äänet kaikuvat tosi kovaa. Meteli ja kaiku on sen verran äänekästä, että...
4.5.2015
Alkaen 59,98€

25 Tallink Hotel Riga

4 tähden
4,4 / 5 29 arviota

24 Elizabetes

20 % hinnasta pois majoituttaessa 3 yötä tai enemmän

Tallink Hotel Riga tarjoaa vierailleen erinomaiset palvelut. Hotellissa on kokous- ja konferenssitilat, business center, hissi, ravintola ja baari/lounge. Hotellin ravintola tarjoilee herkullisia...

Mukava kaupunkiloma
Hotelli sijaitsee todella hyvällä paikalla: vanhaan kaupunkiin on vain kiven heitto ja hotellin kulmilta pääsee linja-autolla ja junalla esim. Jurmalaan, lentokentälle ja eläintarhaan todella...
9.8.2015
Hyvä hinta laatu suhde
Perussiisti hotelli, toimiva. Sijainti mielestämme hyvä koska vanha kaupunki aivan nurkalla ja joka paikkaan lyhyt matka kävellen. Aamupala kuten hotelleissa yleensä, jotain pientä erikoisuutta tai...
6.8.2015