Etsi Hotellit Ruka

Halvat hotellit Ruka

Hotellit Rukalla – talviurheilun keitaassa

Ruka on tunturi, joka sijaitsee Kuusamossa. Ruka on suosittu talviurheilulajeja harrastavien matkailijoiden mekka, jossa järjestetään myös erilaisia urheilutapahtumia talvisin. Ruka on myös kesäisin upea luontonähtävyys järvineen ja koskineen unohtamatta itse jylhää Rukatunturia.

Tyylikästä ja edullista hotelliasumista Rukalla

Hotellit Rukalla tarjoavat miellyttävää hotelliasumista lomailijoille ja liikematkalla oleville matkalaisille, sillä hinnat ovat huokeat ja palvelut monipuoliset. Maksuton Internet ja pysäköinti, sekä hintaan sisältyvä aamiainen ovat esimerkkejä erinomaisista palveluista. Ruka tarjoaa myös hieman erilaista hotelliasumista, jolloin asuminen on hieman itsenäisempää, sillä ateriat voidaan halutessa valmistaa itse. Etsi tarpeitasi vastaava edullinen hotelli Rukalta tai muista Suomen kaupungeista, kuten esimerkiksi Taivalkoskelta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

Rukan luontonähtävyydet

Rukalla suurin nähtävyys on luonto itse. Luontoa ja sen taideteoksia pääsee ihailemaan Oulangan kansallispuistoon, jossa sijaitsee suosittu Karhunkierros, joka on Suomen tunnetuin retkeilyreitti. Kansallispuistossa riittää muitakin hauskoja reittejä luonnonystävälle, ja reittien varrella voi lintujen innokas tarkkailija bongata harvinaisia lintulajeja. Ruka on aktiivinen kaikkina vuodenaikoina, sillä talvella hiihdettävät reitit ovat kesäisin erinomaisia vaellusreittejä. Rukan tunturin huipulle pääsee niin kävellen kuin myös hieman kevyemmin kätevällä maisemahissillä. Hissillä ylös mentäessä ovat maisemat myös aivan uskomattoman upeat. Tunturin huipulta pääsee alas myös kävellen tai jännittävällä kesäkelkkaradalla, joka on kokeilemisen arvoinen elämys! Vauhtia riittää ilman luntakin ja laskeutuminen alas sujuu takuulla nopeasti.

Harrasta Rukalla

Rukalla harrastetaan talvisin tunnetusti laskettelua ja hiihtoa, sekä järjestetään erilaisia talviurheilukilpailuja, kuten hiihto - ja freestylekilpailuja. Moottoriurheilusta pitävälle löytyy Rukalta moottorikelkkailua, ja hiihtämisen taitoa verestävä voi osallistua Rukalla järjestettävään hiihtokouluun. Ruka tarjoaa viikoittain erilaista ohjelmaa lomailijoille ja muille matkalaisille, jotka haluavat rentoutua hetken upeissa maisemissa. Ohjelma vaihtuu joka viikko ja aktiviteetit sisältävät kaikenlaista ohjelmaa, johon kannattaa tutustua lähemmin varaamassaan hotellissa Rukalla.

Kesäisin Ruka tarjoaa kalastusta, kanoottiretkiä ja hieman rohkeammalle myös koskenlaskua Kitkajoella. Pyöräily alueen luonnossa on myös hauska tapa tutustua Rukan maisemiin ja luonnonnähtävyyksiin. Kesäkelkkaradan lisäksi Rukalla voi myös pelata golfia tai pulahtaa uimaan. Kuumina päivinä voi ottaa rennosti ja nauttia auringon lämmöstä hotellin mukavassa lepotuolissa.

Matkamuistot

Rukalta kannattaa hankkia kotiin vietäväksi tai tuliaisiksi matkamuisto, joita löytyy Riipisen Riista- ja matkamuistomyymälästä Kauppakeskus Kumpareesta. Myymälästä löytyy erilaisia matkamuistoja, kuten avaimenperiä, viirejä ja puukkoja. Yrityksille löytyy yksilöllisiä liikelahjaratkaisuja, joita valikoima sisältää useita erilaisia. Kaupasta löytyy myös paikallisia riistaherkkuja, joista voi nauttia itse tai viedä mukanasi tuliaisiksi.

Viimeksi varatut Ruka Hotellit

Hotelli Viimeksi varattu Tähtiluokitus Hinta alkaen
Hotel Rantasipi Rukahovi 12 päivää sitten 4 tähden 96,35€

Äskettäin arvostellut hotellit Ruka

Hotelli Arvioita Tähtiluokitus Hinta alkaen
Hotel Rantasipi Rukahovi
3.8 / 5
5 arviota
4 tähden 96,35€
RukaTonttu Hotel
4.0 / 5
2 arviota
4 tähden Valitse päivät
Ski-Inn Apartments Ruka
3.0 / 5
1 arviota
3 tähden Valitse päivät

Ruka hotellit kartalla: zoomatessasi hotellilista alla päivittyy

Aina edulliset Ruka hotellit

1 RukaTonttu Hotel

4 tähden
4,0 / 5 2 arviota

Hiihtostadionintie 1

RukaTonttu Hotel tarjoaa vierailleen monipuoliset palvelut, kuten ilmaisen internetyhteyden ja ilmaisen pysäköinnin. Tässä hotellissa voit nauttia päivällistä ravintolassa tai viettää iltaa...

2 Ski-Inn Apartments Ruka

3 tähden
3,0 / 5 1 arviota

Rukankylantie 6

Ilmainen yö jokaista 7 maksettua yötä kohti.

Rukan kauniissa maisemissa sijaitseva Ski-Inn –huoneistohotelli on loistava vaihtoehto omatoimilomalaiselle. Mukavat huoneet, hyvä sijainti rinteiden ja latujen lähellä sekä jopa kuusi henkeä...

Alkaen 96,35€

3 Hotel Rantasipi Rukahovi

4 tähden
3,8 / 5 5 arviota

Rukankylantie 15

Hotelli Rantasipi Rukahovi Ruka tarjoaa miellyttävää majoitusta ja käteviä palveluita, ja on ihanteellinen paikka jännittävään ja seikkailulliseen lomaan Rukalla. YleistäKesällä Hotelli Rantasipi...

hiihtoloma
Ihan ok. Täytti kaikki tarpeet. Sijainti murtomaahiihtäjälle ei ole paras mahdollinen.
28.2.2016
MAINIO VIIKONLOPPUMATKA
Sijainti erinomainen. Rukan kaikki rinteet ja palvelut aivan vieressä. Hienot maisemat ja erinomainen palvelu. Ystävällinen ja auttavainen henkilökunta. Upeat ilmatkin suosi meitä
10.4.2015