Klikkaamalla hyväksyt terms

Etsi Hotellit Ruka

Lennot Hotellit Lento + Hotelli

Halvat hotellit Ruka

Etsitkö matkallesi täydellisesti sopivaa hotellia kohteessa Ruka, mutta et tiedä mistä etsintäsi aloittaisit? Sinun ei tarvitse mennä yhtään kauemmas, sillä me eBookersilla olemme koonneet yhteen yli 100 000 eri hotellin tarjonnan ympäri maailman, jotta voisit hoitaa kaikki matkajärjestelysi yhdestä paikasta; helposti, nopeasti ja ennen kaikkea mahdollisimman edullisesti.

Ruka on kaupunki, jossa on paljon tekemistä ja nähtävää, ja siitä syystä onkin erityisen tärkeää, että löydät hotellin, joka sopii juuri sinun tarkoituksiisi ja matkasuunnitelmiisi. Voit aloittaa sopivien hotellien etsimisen syöttämällä yllä olevaan hakukoneeseen haluamasi päivämäärät yöpymistä ajatellen. Mikäli sinulla on vielä lennotkin ostamatta, voit halutessasi etsiä samalla sopivia lentoja kohteeseen Ruka .

Olemme rakentaneet hakukoneemme palvelemaan monia eri tarpeita, jotta jokainen löytäisi mieleisensä hotellin helposti ja nopeasti määränpääkohteessa Ruka. Jos ajatuksenasi oli esimerkiksi löytää hotelli, joka on mahdollisimman lähellä keskustaa, voit järjestää hakutulokset sijainnin mukaan, jolloin näet hotellit kartalla. Kartalla näet sijainnin lisäksi ajantasaiset hinnat hakuehtoihin perustuen. Voit järjestää hakutuloksina olevia hotelleja myös niiden tähtiluokituksen, asiakasarvioiden ja hinnan mukaan, jotta löytäisit juuri sinulle sopivimman hotellin. Mikäli esimerkiksi langaton Internetyhteys on ehdoton edellytys yöpymiselle, voit halutessasi valita näytettäväksi vain ne hotellit, joista yhteys löytyy.

Tarkemmissa hotellitiedoissa pääset lukemaan asiakasarviointeja sekä katselemaan kuvia hotellista. Näin näet etukäteen millaiseen hotelliin olet menossa, sekä voit lukea muiden kokemuksia mahdollisesta yöpaikastasi.

Mikäli olet ajoissa liikkeellä, voimme usein antaa sinulle myös muita lisäetuja joita et muualta saa! Mahdollisiin lisäetuihin lukeutuu muun muassa prosenttialennuksia yöpymisen kokonaishinnasta, kolme yötä kahden hinnalla, tai saatat saada ilmaisen aamiaisen huoneen hintaan kuuluvaksi. Mikäli teitä on lähdössä reissuun useampi henkilö, hoituvat isommankin porukan huonevaraukset kätevästi kerralla, sillä voit varata useamman huoneen yhdellä varauksella.

Sinuna en enää odottelisi pitempään, vaan aloittaisin oitis itselleni sopivimman hotellin etsimisen kohteessa Ruka. Me eBookersilla haluamme olla apunasi jo heti matkasi suunnitteluvaiheesta lähtien, joten muistathan, että voit olla meihin yhteydessä, mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää tulevaan matkaasi liittyen. Aloita matkasi suunnittelu heti syöttämällä päivämäärät yllä olevaan hakukoneeseen ja painamalla ’Etsi’-nappia!

Äskettäin arvostellut hotellit Ruka

Hotelli Arvioita Tähtiluokitus Hinta alkaen
RukaTonttu Hotel
4.0 / 5
2 arviota
4 tähden Valitse päivät
Ski-Inn Apartments Ruka
3.0 / 5
1 arviota
3 tähden Valitse päivät

Ruka

Aina edulliset Ruka hotellit

1 RukaTonttu Hotel

4 tähden
4,0 / 5 2 arviota

Hiihtostadionintie 1

RukaTonttu is located at Ruka, Kuusamo, next to the lake Talvijarvi. RukaTonttu offers comfortable hotel and apartment accommodation, delicious restaurant food and relaxation in various saunas....

Erinomainen, mutta...
Hotelli oli siisti, varustetasoltaan ja sijainniltaan hyvä. Ympäristö kesäaikaan rauhallinen ja lähellä palveluita. Ruoka oli ravintolassa loistavaa ja henkilökunta ystävällistä. Aamupala ei...
3.7.2013
Rauhallinen lomanviettopaikka
Sijainti on loistava mutta ei kunnollista kävely-yhteyttä villageen.Yhteys rinteisiin ja laduille loistava. Avanto ja jokailtainen sauna olivat meille täyttä timanttia.Ruoan laatu rukan...
28.2.2013

2 Ski-Inn Apartments Ruka

3 tähden
3,0 / 5 1 arviota

Rukankylantie 6

Book 7 nights and pay for 5!

Majoitu Rukalla mukavassa huoneistohotellissaRukan kauniissa maisemissa sijaitseva Ski-Inn –huoneistohotelli on loistava vaihtoehto omatoimilomalaiselle. Mukavat huoneet, hyvä sijainti rinteiden ja...

Likainen huone
Rinteessä, oli vaikea mennä suksien kanssa ylös, koska niin liukasta. Ei ollut siivottu kunnolla, löytyi pölyisiä vaatteita sängyn alta.
24.3.2013