Sokos

Sokos Hotels

Sokos hotelleihin kuuluu yli 40 hotellia Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Sokos kaupunkihotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja vapaa-ajan kohteet hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Ebookersin kautta voit varata hotelleja Suomessa mm. seuraaviin kaupunkeihin Helsinki, Turku, Tampere ja Oulu. Suomen kohteiden lisäksi hotelleja Tallinnassa ja Pietarissa.

Sokos Hotel Aleksanteri

Sokos Hotel Aleksanteri

Sokos Hotel Aleksanteri sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa Aleksanterin teatterin naapurissa. Yksilöllisten huoneiden sisustuksessa on kunnioitettu vanhojen rakennusten edustamaa rakennustyyliä, uusrenessanssia ja 1920-luvun uusklassismia. Hotellissa on ravintola Fransmanni baareineen sekä kaksi kokouskabinettia.

Varaa Sokos Hotel Aleksanteri

Sokos Hotel Helsinki

Sokos Hotel Helsinki

Moderni ja viihtyisä Sokos Hotel Helsinki sijaitsee Ateneumin ja Senaatintorin välissä keskellä pääkaupungin sykettä. Hotellin kaikki huoneet ja suurin osa muista tiloista on juuri uudistettu nuorekkaaseen ja skandinaaviseen henkeen.

Varaa Sokos Hotel Helsinki

Sokos Hotel Vaakuna

Sokos Hotel Vaakuna

Upea, funkistyylinen Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla, keskellä kaikkea – koko Helsinki kauneudessaan on ulottuvillasi!

Varaa Sokos Hotel Vaakuna

Sokos Hotel Torni

Sokos Hotel Torni

Sokos Hotel Torni sijaitsee maineikkaan arkkitehtitoimiston vuonna 1928 suunnittelemassa 14-kerroksisessa pilvenpiirtäjässä, joka tunnetaan persoonallisen hotellinsa, korkealuokkaisen gastronomiansa ja romanttisen tunnelmansa ansiosta.

Varaa Sokos Hotel Torni

Sokos Hotel Pasila

Sokos Hotel Pasila

Sokos Hotel Pasila sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Hotellin läheisyydestä löytyvät niin Helsingin kongressi- ja messukeskus, Hartwall Areena, Linnanmäki kuin luonnonkaunis Helsingin keskuspuistokin.

Varaa Sokos Hotel Pasila

Sokos Hotel Presidentti

Sokos Hotel Presidentti

Sokos Hotel Presidentti sijaitsee Kampin kauppakeskuksen vieressä keskellä Helsinkiä, kulttuuria ja ostosmahdollisuuksia.

Varaa Sokos Hotel Presidentti

Sokos Hotel Vantaa

Sokos Hotel Vantaa

Sokos Hotel Vantaa on tyylikäs ravintolaelämän ja kokoustoiminnan keidas Tikkurilan rautatieaseman ja Tiedekeskus Heurekan kupeessa. Ainutlaatuinen 5 ravintolan ravintolamaailma on tehnyt hotellista suositun kohtaamispaikan.

Varaa Sokos Hotel Vantaa

Sokos Hotel Ilves

Sokos Hotel Ilves

Sokos Hotel Ilves sijaitsee Tammerkosken rannalla aivan ydinkeskustassa, joten koko kaupungin palvelut sekä vilkas kulttuuri- ja yöelämä ovat lähellä.

Varaa Sokos Hotel Ilves