Tietoa meistä - ebookers.fi

Oy Ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava nettimatkatoimisto. Ebookersin suomalainen henkilökunta palvelee asiakkaitaan internetsivuston lisäksi puhelimitse. Ebookersin Suomen toimistossa on 30 työntekijää.

Ebookers kuuluu maailman johtavaan matkailukonserniin nimeltä Orbitz Worldwide, joka on listattu New Yorkin pörssissä (NYSE: OWW). Orbitz Worldwide (www.corp.orbitz.com) on johtava online-matkailukonserni, joka käyttää uutta teknologiaa, minkä avulla sekä vapaa-ajan että liikematka-asiakkaat voivat tehokkaasti suunnitella ja varata matkoja ympäri maailman. Asiakkaiden käytettävissä on 75 000 yhteistyökumppanin tuotteet.

Orbitz Worldwide –konsernin omistamat brandit:

Ebookers Plc (ebookers.com)

CheapTickets (cheaptickets.com)

HotelClub (hotelclub.com)

Rates ToGo (ratestogo.com)

The Away Network (away.com)

Orbitz for Business (orbitzforbusiness.com)

 

Oy Ebookers Finland Ltd tarjoamat palvelut:

Vapaa-ajan matkat netissä (ebookers.fi):

Kilpailukykyiset hinnat ja globaali tuotevalikoima: Globaalin matkailukonsernin neuvottelemat kilpailukykyiset hinnat sekä maailmanlaajuinen tuotevalikoima.

Lennot: koko maailman kattavat reittilennot. Asiakas voi valita hakumoottorista haluamansa lennon joko hinnan tai muun kriteerin perusteella

Hotellit: yli 110 000 hotellia ympäri maailmaa

Autot: kilpailukykyiset hinnat maailman 7 johtavalta autonvuokrausfirmalta

Dynaamisen matkapaketoinnin netissä: asiakas voi itse valita sopivat lennot, hotellin ja vuokra-auton ja siten räätälöidä itselleen matkapaketin. Hakumoottori kattaa kaikki kansainväliset lennot ja hotellivalikoimasta löytyy yli 100 000 hotellia. Asiakas voi itse päättää hakeeko hän esim. edullisinta hintaa tai tiettyä hotelliluokitusta (esim. ****).