Liity kumppaniksi

Ebookers.fi ja TradeDoubler ovat solmineet yhteistyösopimuksen kumppanuusohjelman ylläpitämiseksi, jonka johdosta myös sinun on mahdollista ansaita rahaa Web-sivuillasi.

Paranna www-sivujasi

TradeDoubler toimittaa sinulle ilmaiseksi ebookers.fi linkin, jonka voit lisätä omille sivustoillesi. Linkki lisää automaattisesti sivujesi sisältöä ja kävijöiden vaikutelmat web-sivuistasi paranevat entisestään laadukkaan brandin myötä.

Helppoa ja ilmaista

Kumppaniksi tuleminen ei maksa sinulle penniäkään ja meiltä saat linkin (mainosbannerin) www-sivuillesi. Ei tienaaminen paljoa tästä helpommaksi voi tulla!

Tienaa rahaa www-sivuillasi

Ansiosi karttuvat jokaisesta kävijästä, joka tulee web-sivuillemme sinun sivujesi kautta ja tekee varauksen. Ylärajaa ansioillesi ei ole: mitä enemmän sivuiltasi tulevat kävijät varaavat, sitä enemmän sinä tienaat !

Miten toimia?

Jos olet jo TradeDoublerin kumppani, käytä vain sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi hakien kumppanuutta Ebookersin ohjelmaan. Mikäli et vielä ole kumppani, seuraa alla olevia ohjeita.

1. Siirry osoitteeseen http://www.tradedoubler.fi ja liity kumppaniksi.. Saat hetken päästä sähköpostiviestissä salasanasi.

2. Kirjaudu käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi. Lue ohjeet sekä ebookersin kumppanuusohjelmaa koskeva sopimus, jonka ebookers.fi on laatinut. Päätä hakemuksesi klikkaamalla painiketta "Rekisteröikää minut tämän kumppanuusohjelman kumppaniksi".

3. Kun sijoitat ebookers.fi-linkin sivustollesi voit alkaa ansaita rahaa välittömästi - edellyttäen, että sinut hyväksytään kumppaniksi.

 

Kysyttävää?

Lähetä e-mail: support.fi@tradedoubler.com