Kilpailut

Lähde lentoon-kilpailun voittajat:

KLM:n kaukolennot kahdelle
Yasemin Pulcu

Blue1:n lennot kahdelle Edinburgiin
Piia Manninen

TAP Portugalin lennot kahdelle Lissaboniin
Armi Pantzar

AirBerlinin lennot kahdelle Berliiniin
Timo Metsäaho

Onnea voittajille!

Ebookers Finlandin kilpailujen viralliset säännöt:

1. Järjestäjä
Kilpailun järjestäjä:

Oy Ebookers Finland Ltd.

Mannerheiminaukio 1 B
00100 Helsinki


2. Kuka voi osallistua?
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 15-vuotiaat henkilöt. Ebookersin työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun.
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

3. Milloin voi osallistua?
Kilpailujen ajankohdat ilmoitetaan aina ko. kilpailun yhteydessä. Osallistumista kilpailun päättymisen jälkeen ei hyväksytä.

4. Palkinnot
Voittomatka/palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi vaihtaa rahaksi, myydä, antaa toiselle henkilölle tai siirtää toiselle henkilölle, vaan voittajan on itse matkustettava. Ebookersin yleiset matkaehdot pätevät palkintomatkan varauksessa, matkan aikana sekä mahdollisten matkustusesteiden sattuessa. Paikkatilanteet määrittää ja vahvistaa Ebookers. Matkaehdot tarkemmin osoitteessa: www.ebookers.fi
Palkintomatka on varattava 3 kk:n kuluessa voiton ilmoittamisesta sekä matkustettava 6 kk:n sisällä. Ellei ko. kilpailun yhteydessä toisin ole ilmoitettu.
Järjestäjä ei vastaa siitä riippumattomista syistä aiheutuneista muutoksista palkintoon.
Palkintoon kuuluvat osat on kerrottu ko.kilpailun yhteydessä. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Voittomatka on henkilökohtainen, sitä ei voi vaihtaa rahaksi, myydä, antaa toiselle henkilölle tai siirtää toiselle henkilölle, vaan voittajan on itse matkustettava.

5. Voittaja
Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät Järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä nettisivuillaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
Ebookers Finland voi halutessaan velvoittaa voittajan toimittamaan Ebookersille materiaalia (matkakertomus/kuvia/blogikirjoitus) voittomatkastaan käytettäväksi Ebookersin parhaaksi katsomallaan tavalla.

6. Järjestäjän vastuu, painovirheet ja tahattomat väärinkäsitykset
Kaikki palkinnon vastaanottajat vapauttavat Ebookers Finlandin ja kilpailun yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
Ebookers Finland ja tämän kilpailun muut yhteistyökumppanit eivät vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kilpailuun liittyvistä virheistä.
Ebookers Finland ei vastaa suorista, välillisistä tai yllättävistä merkittävistä tappioista, jotka ovat seurausta sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta.
Ebookers Finland ei ota myöskään vastuuta tietokoneellesi tai muuhun omaisuuteen tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.
Ebookers Finland ei vastaa sen palvelimille lähetetyistä materiaaleista, kysymyksistä ja vastauksista eikä kilpailuihin ja tietovisoihin osallistumisista. Ebookers Finland pidättää oikeuden käyttää lähetettyä materiaalia haluamallaan tavalla ilman korvausta. Sen vuoksi sivuston kilpailujen, tietokilpailujen ja muiden aktiviteettien yhteydessä lähetetty kaikki materiaali kuuluu Ebookers Finland:lle, joka voi vapaasti päättää sen käyttämisestä.
Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan Kilpailut-sivulla.