Turvaa matkasi

 

Matkalla sattuu ja tapahtuu. Jotta voisit nauttia matkasta täysillä ja huoletta kannattaa tarkistaa, että vakuutuksesi on kunnossa.

Missä tilanteissa voit tarvita vakuutusta?

  • peruuntuminen
  • viivästyminen
  • tapaturma
  • varkaus
  • oikeudellinen vastuu
  • matkatavarat
  • hoitokulut

Voit ostaa juuri sinun matkallesi sopivan vakuutusturvan kätevästi matkaaa varatessasi. Ennakkoon ostettuna vakuutus on usein huomattavasti edullisempi kun esimerkiksi lentokentältä automaatista ostettuna.

FAQ - Usein kysytyt kysymykset koskien vakuutusta 

Vakuutusehdot

 

 

Peruutusturva

Peruutusturva kattaa kulut matkan peruuntuessa sairauden (lääkärintodistus vaaditaan) tai onnettomuuden vuoksi.


Peruutusturva & Matkavakuutus

Peruutusturva kattaa kulut matkan peruuntuessa sairauden (lääkärintodistus vaaditaan) tai onnettomuuden vuoksi. Vakuutus kattaa useita vahinkotapahtumia mukaan lukien kustannukset lääkärinhoidosta ulkomailla ja kadonneet matkatavarat.

Omavastuunpoisto – Vuokra-auto
Omavastuun poistosta (Collision Damage Waiver Excess insurance) voi sopia vain vuokra-auton varaamisen yhteydessä. Useimissa autovuokraamoissa (lukuun ottamatta Yhdysvaltoja) asiakas on velvollinen maksamaan omavastuun, jos sattuu onnettomuus tai ajoneuvo varastetaan. Tämä vakuutus kattaa omavastuun vahinko- tai varkaustapauksissa. Jos autosi vaurioituu tai varastetaan, autonvuokraamo veloittaa luottokorttiasi, mutta sinun tulee tehdä korvausvaatimus kotiin palattuasi.

TÄRKEÄÄ: Mikäli ostat Omavastuun poiston autovaraukseesi ebookersin sivuilta, kannattaa tästä ilmoittaa autonvuokrausyritykselle autoa noudettaessa, koska silloin ei enää tarvita muita/vuokraamon omaa Omavastuunpoisto-vakuutusta.

 

 

Peruutusturva & Omavastuunpoisto – Vuokra-auto
Jos sinulla on autonvuokrausta koskeva peruutusturva, voit peruuttaa autonvuokrauksen veloituksetta vuokra-auton noutamisajankohtaan saakka.

Omavastuun poistosta (Collision Damage Waiver Excess insurance) voi sopia vain vuokra-auton varaamisen yhteydessä. Useimissa autovuokraamoissa (lukuun ottamatta Yhdysvaltoja) asiakas on velvollinen maksamaan omavastuun, jos sattuu onnettomuus tai ajoneuvo varastetaan. Tämä vakuutus kattaa omavastuun vahinko- tai varkaustapauksissa. Jos autosi vaurioituu tai varastetaan, autonvuokrausyritys veloittaa luottokorttiasi, mutta voit tehdä korvausvaatimuksen kotiin palattuasi.

TÄRKEÄÄ: Mikäli ostat Omavastuun poiston autovaraukseesi ebookersin sivuilta, kannattaa tästä ilmoittaa autonvuokrausyritykselle autoa noudettaessa, koska silloin ei enää tarvita muita/vuokraamon omaa Omavastuunpoisto-vakuutusta.