TIETOA LEHDISTÖLLE

Tietoa Ebookersista lehdistön ja median edustajajille.

Tietoa meistä – ebookers.fi

Oy Ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava nettimatkatoimisto. Ebookersin ammattitaitoinen henkilökunta palvelee asiakkaitaan internet-sivuston lisäksi puhelinpalvelussa arkisin klo 8-17:30 numerossa 09-681 44 144. Muina aikoina puheluihin vastaa englanninkielinen puhelinpäivystys. Ebookersin Suomen toimistossa on 30 työntekijää. Ebookers kuuluu maailman johtavaan matkailukonserniin nimeltä Orbitz Worldwide, joka on listattu New Yorkin pörssissä (NYSE: OWW).

Mediakontaktit

Leif Neuvonen
Senior Marketing Manager, Nordics
ebookers & MrJet  | Expedia Inc.

lneuvonen@expedia.com
Puh: +44 77101 68884

 

LEHDISTÖTIEDOTTEET

Ebookersin viimeisimmät uutiset ja lehdistötiedotteet.


Budapest kirii viikonloppukohteiden top-listalle, Berliini yhä syksyn suosituin
12.9.2013
Verkkomatkatoimisto Ebookersin tilastot osoittava, että suuri osa syksyn viikonloppulomista tehdään klassisiin kohteisiin, kuten Berliiniin, Lontooseen ja Roomaan. Tämän syksyn suurin nousija listalla on  Budapest, joka on noussut jopa  ikisuosikki Barcelonan ohi.

Uusi ebookers-sovellus #1 App Storessa
2.5.2013
Ebookersin uudesta sovelluksesta on vain päivässä tullut Suomen ladatuin matkasovellus iPadille Apple App Storessa. Ebookers tarjoaa ensimmäisenä matkatoimistona Euroopassa all in one -sovelluksen kolmen tärkeimmän matkatuotteen: hotellin, lentomatkan ja vuokra-auton varaamiseen. Sovellus on suosittu myös siksi, että sen avulla voi nopeasti tarkastaa lennon tilan, kaikki verkossa saatavana olevat varaustiedot sekä mobiilitarjoukset.

Mobiilin kautta tehdyt matkavaraukset kolminkertaistuneet
18.2.2013
Älypuhelimien kasvava käyttö näkyy myös matkavarauksissa. Yhä useampi suomalainen varaa matkansa kännykällä ja entistä enemmän myös tabletilla. Nettimatkatoimisto ebookers on tehnyt uudet ennätykset sekä kävijämäärissä että varauksissa. Syynä kasvuun on käytön helppous ja selkeästi edullisemmat matkahinnat.

Varaa matkasi nyt helposti suoraan puhelimella
10.01.2011
Ebookers lanseeraa ensimmäisenä online-matkatoimistona Pohjoismaissa sivun, jolta voit varata matkasi suoraan matkapuhelimella. Voit varata Ebookersin 110 000 hotellin, tuhansien lentojen ja vuokra-autojen valikoimasta.

Ainutlaatuinen toiminto auttaa löytämään halvimmat viikonloppumatkat
04.10.2010
Ebookersin suosittuun Best Price -konseptiin on nyt lisätty uusi ainutlaatuinen toiminto, Hintakartta. Hintakartta näyttää selkeällä kartalla halvimmat kohteet ja ajankohdat viikonloppumatkoille sisältäen lennot ja hotellin perustuen asiakkaan omiin toivomuksiin lähtöpaikasta, hinnasta ja lennon kestosta.

Ebookers auttaa matkustajia säästämään aikaa ja rahaa
09.06.2010
Best Price on Ebookersin uusi konsepti, joka yhdistää selkeästi ja havainnollisesti kaikki fiksut ja ainutlaatuiset toiminnot niin, että niitä on helppo käyttää. Kaikki toiminnot on kehitetty auttamaan matkustajia löytämään matkalleen parhaan hinnan mahdollisimman nopeasti.

Ebookers juhlistaa 10-vuotispäiviään erikoistarjouksin ja järjestää nettikilpailun
21.05.2010
Suomen suurin nettimatkatoimisto Ebookers juhlii kymmenvuotissynttäreitä yhdessä asiakkaiden ja matkustajien kanssa kokonaiset kaksi viikkoa.

Ebookers poistaa hotellimaksut
12.03.2010
Ebookers ei 26.2. jälkeen enää peri hotellivarauksista peruutusmaksuja asiakkailta, jotka ovat varanneet hotellinsa ebookers.fi-palvelun kautta. Tämä lisää huomattavasti matkustajien valinnanvapautta ja turvallisuutta heidän suunnitellessaan yöpymisiään

Muita hyödyllisiä linkkejä

Facebook: Ebookers Facebookissa
Twitter: Ebookers Twitterissä