Etsi matkoja kohteeseen Orlando

Hotellivaihtoehdot

Hotellissa oleskelun on sijoituttava lähtö- ja paluupäivämäärien väliselle ajalle.

Huone 1
*Lasten iät matkan päättyessä ( hinnoittelun ja alennuksen vuoksi)

Orlando matkat

Orlando

Orlando Yleistä

Orlandossa käy vuosittain 52 miljoonaa matkailijaa, joten kaupungissa on oltava jotakin erityisen kiehtovaa. Ja toki näin onkin: Orlando ansaitsee maineensa maailman matkailupääkaupunkina lukemattomien erilaisten teemapuistojensa, Keski-Floridan järvien, jokien, puistojen ja rauhoitettujen alueiden uskomattoman kauneuden ja kaupungin erinomaisten ostos- ja viihdemahdollisuuksien satumaisella yhdistelmällä. Orlando tarjoaa kaikille, niin lapsille kuin aikuisille, mahdollisuuden stressittömään lomailuun. Kaupungin suosio perustuu paljolti sen mahdollisuuksiin viihdyttää kaikenikäisiä lomailijoita, mutta tärkeää on myös sen kyky muuttua ja kasvaa jatkuvasti. Uusia teemapuistoja suunnitellaan ja avataan koko ajan, useita aisteja samanaikaisesti kutkuttavat vuoristoradat odottavat rohkeita huvittelijoita ja Potter-mania nousee uusiin ulottuvuuksiin uuden Wizarding World of Harry Potter -huvipuiston myötä.

Orlando on todellakin taianomainen paikka! Voit käydä seikkailemassa Disney-hahmojen parissa Magic Kingdom -huvipuistossa, tutustua maailman ihmeisiin Epcot Centressä ja ihastella SeaWorldin ystävällisiä merileijonia ja jännittäviä miekkavalaita - Orlando on loistavien show-esitysten, jännittävien retkien ja värikkäiden paraatien luvattu maa. Noin 120 neliökilometrin laajuinen Walt Disney World on fantasian kehto ja Universal Orlando Resort tarjoaa kävijöille huimia seikkailuja ja upeita elokuvaelämyksiä. Merellisiin tunnelmiin pääsee esimerkiksi SeaWorldissä ja upeassa Wet n' Wild -vesipuistossa. Kun ihmisten aikaansaamia ihmeitä on ihasteltu tarpeeksi, on aika siirtyä luonnon pariin - alueen järvet, luonnonmukaiset koskemattomat alueet ja ihanat rannat odottavat vain 2 tunnin vaivattoman ajomatkan päässä.

Orlando tunnetaan myös loistavista ruokapaikoistaan. Voit nauttia siellä niin eksoottisista arabialaisista päivällisistä, herkullisista englantilaisista Surf 'n Turf -annoksista kuin periamerikkalaisista pannukakkuaamiaisistakin. Vilkas yöelämä ja loistava valikoima erilaisia ravintoloita takaavat, että loma Orlandossa on ehdottoman rentouttava ja viihdyttävä kokemus. Kaupunki tarjoaa tekemistä ihan jokaiselle: Lähde tutustumaan avaruusaikaan Kennedy Space Centreen tai pelaamaan kierros golfia jollakin alueen upeista golfkentistä. Tanssi itsesi uuvuksiin Orlandon keskustassa tai anna vanhan Osceola Countyn antiikkivalikoimien viihdyttää. Orlando tarjoaa myös USA:n parhaimpiin kuuluvat mahdollisuudet shoppailuun. Kaupungissa on lukuisia huippuluokan kauppakeskuksia ja yhtä paljon poistomyyntiin keskittyviä outlet-ostoskeskuksia, joissa tekee helposti hyviä löytöjä.

Nähtävyyksien ja tapahtumien ylenpalttisuuden vuoksi ajankäyttö kannattaa suunnitella hyvin, sillä pelkästään merkittävimmissä teemapuistoissa vierähtää useita päiviä. Hotellia varatessa kannattaakin miettiä sen sijaintia suhteessa paikkoihin, joissa haluaa käydä. Matkan voi myös kyllästää kokonaisuudessaan alueen taianomaisella tunnelmalla varaamalla majoituksen teemahotellista. Joskus on syytä kuitenkin unohtaa mielikuvitukselliset seikkailut ja istahtaa vain nauttimaan Floridan uskomattomasta auringonpaisteesta. Mitä tahansa hauskaa lomaltasi haluatkin, Orlando tarjoaa sitä rajattomasti. Jopa niin paljon, että jo ennen ensimmäisen vierailusi päättymistä alat todennäköisesti suunnitella toista matkaa sinne, ja pian jo kolmattakin!

Matkapaketit Orlando Helsingistä

Halvimmat Orlando matkat Helsingistä

Matkapaketit Orlando Tampereelta

 • Orlando

  Amerikan riemukkaassa teemapuistopääkaupungissa sijaitsee seitsemän maailman kymmenestä suosituimmasta huvipuistosta, joten uskallamme väittää, että matkasi tarkoitus on ainakin jossakin määrin nauttia siitä sadunomaisuudesta, jota Walt Disney on maailmaan tuonut. Yhteen päivään kannattaa mahduttaa vain yksi huvipuisto, muuten annostus voi ylittyä.

  Walt Disney World – Lumous alkaa jo ensimmäisestä Tuhkimo-linnan vilahduksesta ja kestää läpi kaikkien neljän Disney-puiston: Tutunoloinen Magic Kingdom sijaitsee Buena Vista -järven rannalla, Epcot keskittyy tulevaisuuteen, Animal Kingdomissa tapaat eläimiä omimmissa ympäristöissään ja Disney Hollywood Studios esittelee elokuvan maailmaa.

  Sea World – Kävijöille, jotka ovat kiinnostuneet vesimaailmasta ja viihtyvät Orlandon suurimmassa vuoristoradassa. Vieressä oleva Discovery Cove tarjoaa mahdollisuuden läheiseen kontaktiin ystävällisten delfiinien kanssa. Paikalle kannattaa mennä ajoissa, sillä alueelle otetaan vain 1000 vierasta päivässä.

  Universal Studios – Elokuva-aiheinen teemapuisto, joka johdattaa kävijät rekonstruoitujen elokuvakohtauksien kulissien taakse. Matkaa taas ”Takaisin tulevaisuuteen” ja anna ”Tappajahain” pelästyttää toistamiseen. Universal Orlando Resortissa on myös Islands of Adventure -seikkailupuisto, jossa on viisi eri teema-aluetta ja jännittävä Amazing Adventures of Spider-Man. Puistossa on myös uusi Harry Potterin seikkailuille pyhitetty alue.

  Gatorland – Gatorland on keskittynyt nimensä mukaisesti matelijoihin, ja siellä voi viettää päivän hieman vähemmän uuvuttavasti kuin vauhdikkaissa huvipuistoissa.

  Wet ’n Wild – Vesipuisto, jonka huimat vesileikit viihdyttävät kaikenikäisiä matkailijoita. Pikkuväelle on rakennettu pienoisversiot puiston suurista liukumäistä.

  Kennedy Space Centre – Jos ohjelmaasi mahtuu yksi ei-Disney-käyntikohde, valitse tämä. Tarkasta viralliselta verkkosivulta avaruusalusten laukaisupäivät ja saatat päästä mukaan todella ainutlaatuiseen tapahtumaan.

  Holy Land Experience – Mielenkiintoinen raamattuaiheinen teemapuisto, jonka pohjana on Jerusalemin kaupunki.

  Orlando Odditorium – Oikea paikka epätavallisia ja hämmentäviä kokemuksia kaipaaville matkailijoille. Sijaitsee rakennuksessa, joka näyttää vajoavan maan sisään.

  Lake Eola – Viehättävä puisto kaupungin keskustassa: lähde gondoliajelulle, vuokraa polkuvene tai nauti lounaasta kauniissa maisemissa.

  Harry P. Leu Gardens – Rowena-järven rannalla sijaitseva 20 hehtaarin kasvitieteellinen puutarha tarjoaa hyvin ansaitun hengähdystauon huvipuistojen vilskeestä. Puutarhan katseenvangitsijoita ovat orkidea-kasvihuoneet, varjoisat polut, muotopuutarhat ja alueen lukuisat tammet ja kamferipuut.

  Jos aikaa jää edellä mainittujen kohteiden jälkeen, kannattaa käydä Orlandon taidemuseossa ja Orlandon tiedekeskuksessa. Käy katsomassa myös Cirque de Soleilin La Nouba (varaus on tehtävä hyvissä ajoin), piipahda Kimmeessä lentämässä vanhoilla sotakoneilla tai vain katsomassa niitä, pelaa muutama kierros golfia alueen lukuisilla golfkentillä tai muistele jälleen Titanicin traagista kohtaloa.

Orlando suositut hotellit kartalla:

 • Tämä lomakohde vaatii erittäin hyvää ennakkosuunnittelua lähes kaikilta osin. Kannattaa käydä kiinnostavien kohteiden virallisilla kotisivuilla, etsiä Internetin avulla parhaimmat tarjoukset, lukea Orlandossa lomailleiden blogeja ja varsinkin puhua ihmisten kanssa, jotka ovat käyneet paikan päällä. Uudelleen Orlandoon matkustavat ihmiset ovat luultavasti parhaimpia tiedonlähteitä. He voivat kertoa myös sen, mitä ei kannata tehdä, ja näin vältyt turhilta virheiltä lomasi aikana. Pyydä suunnittelun pohjaksi lomaopas Orlandon/Orange Countyn matkailutoimistolta (Orlando/Orange County Convention & Visitors Bureau). Kartat, aukioloajat, tuoreimmat lippujen hinnat ja tiedot vierailukohteista löydät virallisilta verkkosivuilta. Hanki alennuskortit (Premium Orlando Magicard) ja käytä aikataulun suunnittelussa Fastpass-järjestelmää, sillä siirtymät voivat viedä paljon aikaa. Varo tarjouksia, joissa luvataan uskomattoman edullisia alennuskortteja ja teemapuistolippuja. Käytä aina virallisia teitä, sillä monet yrittävät tehdä nopean tilin hyväuskoisia matkailijoita jymäyttämällä.

  Olet suunnittelemassa lomaa, josta voi tulla todella uuvuttava. Kaikella todennäköisyydellä aikuiset väsähtävät ensimmäisenä, ja siksi yhteen matkaan ei kannata mahduttaa liikaa. Suunnittele mitä haluat nähdä, varaa riittävästi aikaa siitä nauttimiseen ja jätä loput seuraavalle kerralle.

  Liikkuminen

  Jos majoitut Disney-lomakohteeseen tai viralliseen Disney-hotelliin ja käyt pääasiassa Disneyn käyntikohteissa, käytössäsi on laaja ja tehokas kuljetusverkosto. Lynx-bussiyhtiö hoitaa suur-Orlandon aluetta, ilmaiset Lymmo-bussit liikennöivät Orlandon keskustan alueella ja I-Ride Trolley kuljettaa matkailijoita International ja Universe Driveja pitkin tärkeimpiin matkailukohteisiin. Jos haluat tutustua Orlandoon rauhassa ja omaan tahtiisi, vuokraa auto. Opastus kaikkiin tärkeimpiin kohteisiin on järjestetty hyvin, mutta tietullit näyttävät olevan lisääntymässä. Liikenne voi olla vilkasta ja pysäköintipaikan löytäminen International Drivelta saattaa olla vaikeaa.

  Milloin kannattaa matkustaa

  Orlandossa ei ole hiljaisempia kausia lainkaan ja huippukaudet noudattavat ennemminkin koulujen loma-aikoja kuin lomakohteen sääolosuhteita. Siksipä kaupunkiin saapuvien matkailijoiden valtavaa määrää ei pysty välttämään mitenkään. Paras aika lomailuun voisi olla keskellä kouluvuotta (opettajien suostumuksella tietenkin) ja huonoin aika luultavasti keskellä kesäloma-aikaa. Matkaan kannattaa varata aurinkovoiteita ja hyönteismyrkkyjä – vuodenajasta riippuen hyttysiä ja love bugeiksi kutsuttuja hyönteisiä voi olla melko paljon.

  Alueen ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden, joten siksi kaikkiin ulkoilmakohteisiin voi tutustua koska tahansa. Leudompi kausi kestää huhtikuusta syyskuuhun, kesäkuukausina ilmankosteus on suuri ja iltapäivisin esiintyy ukkosmyrskyjä. Hurrikaanikausi osuu kesäkuun ja marraskuun välille (hurrikaaneista varoitetaan hyvin ennen niiden saapumista).

 • Suurin osa kymmenistä miljoonista matkailijoista saapuu Orlandoon Orlando International Airportin kautta, joka sijaitsee noin 15 kilometriä kaakkoon Orlandosta ja 35 kilometriä itään Walt Disney World Resortista. Lentokenttä palvelee sekä maan sisäisiä että kansainvälisiä lentoja. Orlando International Airport kuuluu USA:n parhaimpiin lentoasemiin, ja se tarjoaa nykyaikaisille matkailijoille kaiken tarvittavan hotellivaraus- ja autonvuokrauspalveluihin asti. Turvatarkastusjonot voivat kuitenkin olla erittäin pitkät, erityisesti kesän huippukauden ja lasten koululomien aikaan. Myös check-in voi kestää kauan, joten kentälle on syytä tulla 2-3 tuntia ennen paluulennon ilmoitettua lähtöaikaa. Huomioi matkan ajankohta ja saavu lentoasemalle riittävän ajoissa, jotta ehdit käydä kaikki muodollisuudet läpi ennen koneeseen nousemista.

  Euroopasta ja varsinkin Britanniasta saapuville matkailijoille Orlando-Sanford International Airport (29 km Orlandosta pohjoiseen) saattaa olla mukavampi vaihtoehto. Koska matkustajia on siellä vähemmän, maahantulorutiinit sujuvat reippaammin ja pääset todennäköisesti nauttimaan lomastasi Orlandossa nopeammin kuin Orlando International Airportin kautta tulevat matkustajat. Myös tältä kentältä voit vuokrata auton esim. Avisin, Alamon tai Hertzin palvelupisteestä. Useat taksi- ja bussiyhtiöt tarjoavat kuljetuksia Orlandoon.

  Saapuminen kaupunkiin

  Kysy hotellivarausta tehdessäsi miten siirtyminen lentokentältä hotelliin ja myöhemmin taas takaisin onnistuu. Sillä voi olla Amerikan mittakaavassa suuri merkitys. Sama koskee autonvuokrausta, sillä vaikka vuokraamot tarjoavat kuljetuksen autovarikolle ja hotellit lentokentälle, välimatkat voivat olla pitkiä - ja lomaa ajatellen kaikki tällaiset turhat aikavarkaat on syytä pyrkiä eliminoimaan.

  Mears Transportation Groupin lentokenttäbussit kiertävät kaikkien Disney-hotellien ja Disney-lomakeskusten sekä muiden majoituskohteiden kautta. Toinen vaihtoehto on Lynxin bussit. Takseja, limusiineja ja muita kuljettajapalveluita on saatavilla molemmilta lentoasemilta, ja matka Orlandon keskustaan kestää liikenteestä riippuen noin 20 minuuttia. Disney’s Magical Express tarjoaa ilmaisen kuljetuksen Disneyn omistamiin lomakeskuksiin, mutta vain Orlando International Airportilta.

  Orlando on myös autovuokraamoiden luvattu kaupunki, ja mikäli suunnittelet retkiä muuallekin kuin teemapuistoihin, auton vuokraaminen jo lentokentältä saattaa kannattaa. Walt Disney Worldiin pääset valitsemalla lentokentän pohjoisesta liittymästä Highway 528:n länteen ja seuraamalla opasteita I-4 kohteeseen saakka. Hyvänä päivänä ajomatka Walt Disney Worldiin kestää 30–40 minuuttia. Muista pyytää kartta autovuokraamolta.

 • Trendikkäistä baareista elävään jatsiin ja svengaavista tanssipaikoista arvokkaisiin illallisravintoloihin – Orlandosta löytyy paikkoja jokaiseen makuun ja jokaisen kukkarolle. Tietenkin edellyttäen, etteivät päivän ehtymättömät elämykset ole uuvuttaneet lomailijaa ihan täysin. Iltatapahtumat vetävät hyvinkin vertoja päiväsajan riennoille, ja ne keskittyvät pääasiassa Downtown Disney -viihdekeskukseen, Disney's Pleasure Islandille, Universal Studios City Walkille ja Orlandon keskustan Orange Avenuelle sekä pienelle Thornton Park Districtin alueelle. Myös omassa hotellissasi järjestetään todennäköisesti iltaviihdettä. Tietoa tapahtumista kannattaa etsiä Orlando Sentinelin perjantainumerosta.

  Tarjonta on runsasta: käy katsomassa Cirque de Soleilin La Nouba -erikoisshow, vietä iltaa House of Bluesissa, nauti stand-up-komiikasta SAK Comedy Clubilla, hurvittele sydämesi kyllyydestä esimerkiksi Bob Marley- tai Latin Quarter -yökerhossa ja pistä jalalla koreasti Tabu and The Socialissa. Lapsia ei tarvitse jättää pois illanvietoista: nuorimmaisille sopivia ja monesti maksuttomia esityksiä järjestetään ainakin Epcotin paviljongeissa ja Magic Kingdomin ja Disney's Hollywood Studiosin lavoilla. Myös useimmissa teemapuistoissa järjestettävät ilotulitukset ovat hyvää viihdettä. Muista kuitenkin, että nukkumaan on mentävä ajoissa, sillä uudet teemapuistot uusine seikkailuineen odottavat!

 • Kun pakolliset mikkihiirikorvat on hankittu, on aika siirtyä muiden ostosten pariin. Orlando tarjoaa paljon mahdollisuuksia luottokortin ostorajojen koetteluun. Sieltä löytyy kaikkea ylellisistä design-asusteista alennustavaratalojen vaatetarjontaan ja ihanan kummallisiin Orlando-matkamuistoihin asti. Ostopaikkoja on joka lähtöön: valtavia ostoskeskuksia, kuuluisia tavarataloja, trendikkäitä boutiqueita, katukauppiaita – tässä kaupungissa ostosterapia otetaan todellakin vakavasti!

  Tärkeimmät ostosalueet

  Orlandon ostosmahdollisuudet levittäytyvät laajalle alalle. Lähes 10 kilometrin mittaisen International Driven eli I-Driven varrella on lukuisia ostoskeskuksia. Kaikissa vierailukohteissa on omat lahjatavaramyymälänsä, mutta kun ottaa huomioon teemapuistojen lukuisuuden, myös näiden lahjamyymälöiden määrä ja valikoima voi olla hieman liikaa.

  Florida Mall on suosittu kauppakeskus, jonka yli 270 liikkeen joukkoon mahtuu monia huipputunnettuja nimiä, kuten Saks Fifth Avenue, Macys, Sears, Nordstrom ja JC Penny. Florida Mallin suosio perustuu moniin eri ruokapaikkoihin, suhteellisen keskeiseen sijaintiin, valtavaan kokoon ja tarjontaan, josta löytyy jokaisen kukkarolle sopivia vaihtoehtoja. Ylellisiä ostospaikkoja hakevalle The Mall at Millenia on erinomainen kohde. Se sijaitsee 8 kilometrin päässä Orlandon keskuksesta ja tarjoaa poikkeuksellisen ylellisen kattauksen loistoliikkeitä: Bloomingdales, Neiman Marcus, Macy’s, Dior, Chanel, Coach, Tiffany, Burberry, Gucci, Louis Vuitton – vain muutamia mainitaksemme.

  Edullisia ostoksia voit tehdä monissa Orlandon alueen outlet-myymälöissä. Esimerkiksi kauniissa Orlando Premium Outletissä sijaitsevat muun muassa DKNY:n, Ralph Laurenin, Hugo Bossin ja Tommy Hilfigerin liikkeet. Muita merkittäviä outlet-myymälöitä ovat Prime Outlets International (aiemmin Beltz) sekä Lake Buena Vista Factory Stores. Jos haluat tehdä ostoksia rauhallisemmassa ympäristössä, suuntaa Winter Parkin Park Avenuelle.

ENEMMÄN Orlando matkapaketteja:

Vain hotelli 105,43€

1 Wyndham Grand Orlando Bonnet Creek

4 tähden
4,3 / 5

14651 Chelonia Parkway

15 % hinnasta pois majoituttaessa 1 yötä tai enemmän

Aivan Walt Disney Worldin vieressä sijaitseva Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek on moderni välimerellistyyliin sisustettu hotelli kätevin palveluin, ja se sopii hyvin perheille eläväisessä...

Vain hotelli 78,94€

2 Radisson Hotel Orlando - Lake Buena Vista

4 tähden
3,7 / 5 3 arviota

12799 Apopka Vineland Rd

25 % hinnasta pois majoituttaessa 1 yötä tai enemmän

Suuntana Orlando? Radisson Hotel Orlando - Lake Buena Vista on hyvin varusteltu miellyttävää oleskelua varten. Hotellista löytyy kylpylä, baari/lounge ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on...

Vain hotelli 114,56€

3 Universal's Cabana Bay Beach Resort

3 tähden
4,3 / 5

6550 Adventure Way

Save up to 20%

Jos matkakohteenasi on Orlando, tämän 3 tähden hotellin vieraat voivat matkan aikana esimerkiksi viettää päivän golfkentällä ja kuntoilla kuntokeskuksessa. Lapset on myös huomioitu tässä...

Vain hotelli 109,71€

4 Lake Buena Vista Resort Village and Spa, a Sky Hotel and Resort

4 tähden
4,2 / 5

8113 Resort Village Drive

20 % hinnasta pois majoituttaessa 1 yötä tai enemmän

Lake Buena Vista Resort Village and Spa, a Sky Hotel and Resort -hotellilla on 4 tähteä. Hotellista löytyy myös ravintola. Liikematkailijoille hotellissa on business center ja kokoustilat. ...

Vain hotelli 236,81€

5 Universal's Hard Rock Hotel

4 tähden
4,4 / 5

5800 Universal Boulevard

Save up to 20%

Suuntana Orlando ja etsinnässä hyvä hotelli? Universal's Hard Rock Hotel saattaa olla oikea hotelli sinulle. Tämä 4 tähden hotelli tarjoaa käyttöösi saunan, kuntoilumahdollisuudet, huonepalvelun,...

Vain hotelli 55,96€

6 Monumental Hotel Orlando

4 tähden
3,6 / 5

12120 International Drive

4,47 € hinnasta pois majoituttaessa 1 yötä tai enemmän

Monumental Hotel Orlando tarjoaa vierailleen monipuoliset palvelut, kuten ilmaisen pysäköinnin. Liikematkailijoille hotellissa on business center ja kokoustilat.

Vain hotelli 184,63€

7 The Villas Of Grand Cypress

4 tähden
4,6 / 5

One North Jacaranda

Ihastuttava neljän tähden The Villas Of Grand Cypress Orlando toivottaa sekä yritys- että lomamatkailijat tervetulleeksi hotelliinsa, joka sijaitsee lähellä Walt Disney Worldia ja Jack Nicklaus’in...

Vain hotelli 73,78€

8 Grande Villas Resort

3 tähden
4,0 / 5 1 arviota

12118 Turtle Cay Circle

30 % hinnasta pois majoituttaessa 3 yötä tai enemmän

Hotellin monet palvelut ovat esteettömiä ja suunniteltu toimintarajoitteisille matkailijoille.

Vain hotelli 124,28€

9 Orlando World Center Marriott

4 tähden
4,0 / 5

8701 World Center Drive

Rate includes breakfast

Kun matkan kohteena on Orlando, hyvän majoituksen tarjoaa Orlando World Center Marriott. Hotellissa on baari/lounge, ravintola, spa, höyryhuone, kuntosali ja sisäuima-allas. Lisäksi tämä...

Vain hotelli 192,62€

10 The Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes

5 tähden
4,6 / 5

4012 Central Florida Parkway

Rate includes breakfast

The Ritz Carlton Resort Orlando Grande Lakes on huippuluokan hotelli, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita. Vieraile kaupungin nähtävyyksissä, kuten SeaWorldissa, joka on maailman ensimmäinen...

Päivittäiset lennot Helsingistä kohteeseen Orlando ma, elo 31, 2015

Lentoyhtiö Lento # Lähtö Saapuminen Konetyyppi Lentoaika
Lentokenttä Kellonaika Lentokenttä Kellonaika
American Airlines/Virgin Atlantic AA9014/VS75 HEL 8:25 MCO 15:00 E70/744 13h 35min
Finnair/Virgin Atlantic AY933/VS75 HEL 8:25 MCO 15:00 E90/744 13h 35min
British Airways/Virgin Atlantic BA6003/VS75 HEL 8:25 MCO 15:00 E90/744 13h 35min
airberlin/Lufthansa AB5607/LH464 HEL 8:05 MCO 17:40 319/744 16h 35min
airberlin/United Airlines AB5607/UA9065 HEL 8:05 MCO 17:40 319/744 16h 35min
Finnair/United Airlines AY821/UA9065 HEL 8:05 MCO 17:40 319/744 16h 35min
Finnair/Lufthansa AY821/LH464 HEL 8:05 MCO 17:40 319/744 16h 35min
Finnair/US Airways AY841/US799 HEL 8:10 MCO 18:38 321/752 17h 28min
Alitalia/American Airlines AZ3809/AA799 HEL 7:00 MCO 18:38 737/757 18h 38min
Alitalia/US Airways AZ3809/US799 HEL 7:00 MCO 18:38 737/752 18h 38min
KLM Royal Dutch Airlines/American Airlines KL1164/AA799 HEL 7:00 MCO 18:38 737/757 18h 38min
Malaysia Airlines/US Airways MH9159/US799 HEL 8:10 MCO 18:38 320/752 17h 28min