Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Valitse unelmiesi rantaloma

Kun olet päättänyt lähteä aurinkoiselle rantalomalle, sinun täytyy vain valita mieleisesi kohde. Teneriffalla voit upottaa varpaasi mustahiekkaisen rannan santaan, herkutella tapaksilla ja tehdä vaellusretken Espanjan korkeimmalle huipulle Teidelle. Toinen Kanariansaarten suosikki on Gran Canaria, jossa tekemistä löytävät niin lapsiperheet, vesiurheilun harrastajat kuin shoppailun ystävätkin. Tutun ja turvallisen aurinkolomakohteen tarjoaa myös Costa del Sol ja sen lukuisat hiekkarannat Espanjan Andalusian rannikolla. Jos kaipaat matkaltasi enemmän luksusta, käytä mahdollisuus lähteä nauttimaan Dubain luksushotellien ylellisistä palveluista sekä ihailemaan tämän Persianlahden rannalla sijaitsevan suurkaupungin huimaavan ultramoderneja pilvenpiirtäjiä – rannalla loikoilua ja vesiaktiviteetteja kuitenkaan unohtamatta. Yhdistä rantaloma luontomatkailuun suuntaamalla Mallorcan avariin maisemiin tai Algarven henkeäsalpaaville rantakallioille. Voit myös halutessasi yhdistää aurinkoisen etelänmatkan kulttuurintäyteiseen kaupunkilomailuun vaikkapa historiallisessa Dubrovnikissa tai eksoottisessa Marrakechissa.

Löydät paljon upeita rantalomakohteita tietenkin myös mantereemme ulkopuolelta. Vietä paratiisimainen rantaloma Kauko-idän valkoisilla hiekkarannoilla palmujen katveessa. Thaimaan suurimman saaren Phuketin kymmenien hiekkarantojen ansiosta voit halutessasi ottaa aurinkoa eri rannalla lomasi jokaisena päivänä. Rauhoitu Balin paratiisisaaren satumaisen kauniin luonnon keskellä ja tutustu paikallisten kiehtoviin perinteisiin. Aasian rantaparatiisien lisäksi myös Amerikan mantereet tarjoavat upeita rantalomakohteita Miamin yöelämä- ja shoppailuparatiisista Cancúnin monipuoliseen lomakaupunkiin. Suuntaatpa lähelle tai kauas, sinua odottaa taatusti elämyksien täyteinen aurinkoloma!

 

 

Alennuskupongin tunnus: tammiale120

 

Alennuskupongin käyttöä koskevia keskeisiä huomioita 

Alennuskupongin käyttöön oikeuttavat varaukset: Tämän alennuskupongin voi käyttää ainoastaan pakettimatkavarauksiin (lento + hotelli), jotka on tehty osoitteessa www.ebookers.fi ja ebookers.fi:n kanssa (jäljempänä olevien ehtojen ja rajoitusten mukaisesti). 

Alennuskupongin arvo: 120 €

Alennuskupongin vähimmäiskäyttömäärä: 1000 € (vähimmäiskäyttömäärä käsittää matkavarauksen hinnan poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset). 

 

Minimiyöpymisaika: 1 yö


Alennuskupongin lunastusaika: alkaa 26.12.2018 kello 0.01 [UTC+2] ja päättyy 31.01.2019 kello 23.59 [UTC+2] . 

Matkan ajankohta: Matkan tulee sijoittua ajalle 26.12.2018–30.09.2019. 


Näin käytät alennuskuponkia 

 • Varausprosessin aikana näet maksusivulla kentän "Anna kuponkikoodi tai kampanjakoodi", johon alennuskupongin tunnus syötetään;
 • Syötä alennuskupongin tunnus edellä mainittuun kenttään ja paina "Käytä alennuskuponki" -painiketta. Soveltuva alennus vähennetään matkavarauksen hinnasta ennen mahdollisia veroja, maksuja tai lisäveloituksia.


EHDOT JA RAJOITUKSET

 

 1. Alennuskuponki on ebookers.fi:n myöntämä tarjous ja sitä voivat hyödyntää ainoastaan 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on asuinpaikka Suomessa.
 2. Alennuskuponkia voidaan käyttää näiden ehtojen rajoitusten mukaisesti ennakolta maksettavan osoitteessa www.ebookers.fi ja ebookers.fi:n kanssa tehtävän pakettimatkavarauksen (lento + hotelli) maksamiseen. Alennuskuponkia voi käyttää vain ennakolta maksettaviin varauksiin, eikä sitä voi käyttää varauksiin, jotka maksetaan määränpäässä. Alennuskuponkia ei voi käyttää yksittäisiin lento- tai autovarauksiin.
 3. Tarjouskoodia ei voi käyttää hotelleihin, jotka ovat listattuna täällä.
 4. Edellyttäen, että käytät vähintään 1000 € (matkavarauksen hinta poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset) yhden ja saman varauksen yhteydessä, alennuskuponki oikeuttaa sinut 120 €:n suuruiseen alennukseen matkavarauksesta ennen mahdollisia veroja, sovellettavia maksuja tai lisäveloituksia.
 5. Alennuskuponkia ei voi yhdistää muihin tarjouskuponkeihin, myynninedistämistoimiin tai erikoistarjouksiin.
 6. Alennuskuponkia ei voi käyttää veroihin, toimitusmaksuihin, peruutus- tai muutosmaksuihin, hallinnollisiin maksuihin taikka muihin maksuihin, joiden osalta vastuu kuuluu yksinomaan asiakkaalle.
 7. Alennuskuponkia ei voi käyttää aikaisemmin tehtyihin varauksiin, ja kuponki katsotaan lunastetuksi hyväksytyn varauksen seurauksena. Alennuskuponkia ei voi käyttää uudelleen, vaikka muuttaisit tai peruisit varauksen.
 8. Alennuskupongilla ei ole rahallista arvoa. Siitä ei myönnetä hyvityksiä eikä sitä vaihdeta käteiseksi. Kaikenlainen alennuskupongin sopimaton käyttö, mukaan lukien kupongin julkistaminen tai myyminen, on kiellettyä.
 9. Alennuskupongin käyttöön sovelletaan yleisiä varausehtoja (katso https://www.ebookers.fi/p/support/general-booking-conditions), ja kaikki varaukset tehdään saatavuuden mukaan.
 10. ebookers-konserniin kuuluvien yhtiöiden työntekijät sekä muut henkilöt, joilla on ammatillinen yhteys tähän myynninedistämistoimeen, mukaan lukien matkanjärjestäjien yhteistyöohjelman yhteistyökumppanit, eivät voi hyödyntää alennuskuponkeja.
 11. ebookers pidättää itsellään oikeuden muuttaa alennuskuponkiehtoja tai poistaa alennuskuponkietuuden milloin tahansa. ebookersin päätös on lopullinen kaikissa tähän myynninedistämistoimeen liittyvissä asioissa.
 12. Tämän tarjouksen mainostaja on Expedia, Inc., Washingtonissa osoitteessa 333 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA sijaitseva yritys. Kaikilla näiden ehtojen viittauksilla ebookersiin tarkoitetaan Expedia, Inc:ia.
 13. Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

 

Ehdot ja rajoitukset

• Alennus annetaan valittujen hotellien hinnoista (ilman veroja ja muita maksuja).

• Näytetyt hotellihinnat ovat per vierailu ja sisältävät alennuksen. Hinnat perustuvat halvimpaan saatavilla olevaan kahden hengen huoneeseen.

• Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.

• Pakettilomien hinnat ovat per henkilö per vierailu ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin ja siihen, että kaksi ihmistä jakaa saman huoneen.

• Lentojen hinnat ovat per henkilö ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin.

• Halpalentoyhtiöiden lennoilla saatetaan periä lisämaksuja matkatavaroista.

• Näytettävät hinnat ovat tietyille ilmoitetuille päiville.

• Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.

• Ebookersin tavalliset varausehdot ovat voimassa.

Mainostaja: Expedia, Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, Yhdysvallat. 

Takaisin alkuun