Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Featured Phuket 1 tähteä Hotels

Sugar Ohana Poshtel 28 €
Sugar Ohana Poshtel

Sugar Ohana Poshtel

88/5 Patak Road, Karon, Phuket
   
  1.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kata Porpeang -markkinat, Katan ranta ja Karonin ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomamajasta. Kata Noin ranta sijaitsee 1,9 kilometrin päässä.

  De Camino Albergue 72 €
  De Camino Albergue

  De Camino Albergue

    
   1.0 kautta 5.0 Tähteä

   Phuketin elefanttien suojelualue on 0,2 kilometrin päässä tästä hostellista. Khao Phra Thaeon kansallispuisto ja Gibbonien kuntoutusprojekti sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Bang Paen vesiputous ja Bang Rongin laituri ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Wire Hostel Patong Hae hinnat
   Wire Hostel Patong

   Wire Hostel Patong

   66/10 Bangla Rd., Patong kathu, Patong, Phuket
     
    1.5 kautta 5.0 Tähteä

    Thanon Bangla -katu ja Patongin ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hostellista. Jungceylonin ostoskeskus ja Tri Trangin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Patong Dormitory Hotel - Hostel Hae hinnat
    Patong Dormitory Hotel - Hostel

    Patong Dormitory Hotel - Hostel

    224 Thanon Phrabarami Road, Patong beach, Patong, Phuket
      
     1.0 kautta 5.0 Tähteä

     Patongin ranta ja Thanon Bangla -katu sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Karonin ranta ja Kamalan ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.

     J and N Mansion 2 Hae hinnat
     J and N Mansion 2

     J and N Mansion 2

     160 /17-18 Soi Nanairoumji, Phangmueang Sai Kor Rd, Patong, Phuket
       
      1.5 kautta 5.0 Tähteä

      Simon Cabaret, Patongin ranta ja Thanon Bangla -katu sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Jungceylonin ostoskeskus ja Tri Trangin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

      J and N Mansion 1 Hae hinnat
      J and N Mansion 1

      J and N Mansion 1

      168/34 Nanai road Soi 8, Patong, Phuket
        
       1.5 kautta 5.0 Tähteä

       Simon Cabaret ja Patongin ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Thanon Bangla -katu ja Jungceylonin ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Hotellit Phuketissa – tropiikin paratiisissa

       Thaimaan Phuket on oikea paratiisisaari, joka kerää vuosittain hulppean määrän lomailijoita. Phuket, joka on Thaimaan suurin saari, tarjoaa valkoisia hiekkarantoja ja turkoosin vivahteisen meren lisäksi myös nähtävyyksiä ja aktiviteetteja unohtamatta Phuketin ylellisiä, mutta edullisia hotelleja.

       Phuketin ylelliset, mutta kohtuuhintaiset hotellit

       Phuket tarjoaa matkailijalle suhteellisen edullista yömajoitusta paikallisissa hotelleissa, joita on runsaasti ympäri saarta. Hinnoiltaan hotellit Phuketissa vaihtelevat hieman, sijainnista ja palvelutasostaan riippuen. Hotellit Phuketissa palvelevat asiakkaitaan mm. ilmaisen wi-fin, lentokenttäkuljetuksen, nopean varaajan edun tai hintaan sisältyvän aamiaisen avulla. Valitse tarpeisiisi sopivin hotelli eksoottisesta Phuketista tai muista Thaimaan kaupungeista, kuten esimerkiksi Khao Lakista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

       Phuketin värikkäät nähtävyydet

       Phuketissa on reilusti nähtävää, kuten esimerkiksi Phuket Butterfly Garden, joka avautuu upeaksi trooppiseksi puutarhaksi, jossa kauniit perhoset lentävät vapaasti. Tämä nähtävyys sopii koko perheen ihasteltavaksi. Rakennuksesta löytyy myös hyönteismuseo, jossa esitellään useita erikoisia hyönteisiä. Thaimaassa on useita buddhalaisia temppeleitä, joista merkittävin, ja suurin, sijaitsee Phuketin ulkopuolella ja on nimeltään Wat Chalong. Kata View Point tarjoaa upeat näkymät kolmelle lahdelle, jotka ovat nimeltään Kata Noin, Katan ja Karonin. Nämä kolme lahtea sisältävät myös kuvankauniit hiekkarannat. Phuket Aquarium on suuri akvaario, joka kuuluu Phuketin suosituimpiin nähtävyyksiin. Phuket Aquarium sijaitsee Phuketin ulkopuolella ja sisältää satoja eri lajeja, sekä jännittävän altaan, jossa hait ja rauskut asustelevat. Altaan läpi kulkee lasiputki, jota pitkin pääsee ihastelemaan niitä todella läheltä.

       Shoppaile Phuketissa

       Phuketissa kannattaa suunnata ostoksille Patong Beachille, josta löytyy Jungceylon ostoskeskus. Ostoskeskuksesta löytyy erilaisia myymälöitä, ruokailupaikkoja ja elokuvateatteri, joka esittää myös englanninkielisiä elokuvia. Phuket Townin kupeessa sijaitseva Central Festival ostoskeskus on ilmastoitu ja sisältää myymälöitä, joissa myydään kankaita, vaatteita, elektroniikkaa, kirjoja. Sieltä löytyy lisäksi kansainvälisiä ravintoloita, joissa tarjotaan aterioita eri puolilta maailmaa. Phuket Townin viikonloppumarkkinat ovat kokemus, jota ei sovi jättää väliin, sillä markkinoilla saattaa tehdä edullisia ostoksia ja välissä voi maistella paikallisia herkkuja.

       Nauti Thaimaan herkuista Phuketissa

       Ostoskierroksen lopuksi sopii lomailijalle ateriointi huokeassa hotellissa, joka tarjoaa paikallisia aterioita. Vaihtoehtoisesti voi ruokailla yhdessä Phuketin ravintoloista, joita löydät runsaasti Kata Beachilta ja Patong Beachilta. Rantojen tuntumasta löytyy pieniä thairavintoloita ja sivukujilta katukeittiöitä, jotka myyvät tuoreita herkkuja. Pohjoismaisten makunystyröille löytyy myös ravintoloita, kuten esimerkiksi Two Chefs ja eritoten Midnight Sun, joka on suomalainen ruokailupaikka. Tämä ravintola tarjoaa myös suomalaisia sanomalehtiä luettavaksi.

       Recently Booked Phuket hotels

       Recent Phuket hotel reviews

       Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.