Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Tallinna - Valikoima 1 tähteä hotelleja

Näytä kaikki 123 hotellia kohteessa Tallinna
Fat Margaret's Hostel

Fat Margaret's Hostel

Pohja 27, Tallinn
  1.5 kautta 5.0
   
   

  Fat Margaret's Hostel33 €

  Fat Margaret's Hostel33 €
  Kartta

  Viimeksi varatut 1 tähteä hotellit Tallinna

  Center Hotel
  2.0 kautta 5.0
  Viimeisin varaus: 1 tunti sitten
  Radisson Blu Hotel Olumpia
  4.0 kautta 5.0
  Viimeisin varaus: 4 tuntia sitten
  Park Inn by Radisson Central Tallinn
  4.0 kautta 5.0
  Viimeisin varaus: 5 tuntia sitten
  Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn
  4.0 kautta 5.0
  Viimeisin varaus: 10 tuntia sitten
  Economy Hotel
  2.0 kautta 5.0
  Viimeisin varaus: 16 tuntia sitten
  Hestia Hotel Ilmarine
  4.0 kautta 5.0
  Viimeisin varaus: 17 tuntia sitten
  CRU Hotel
  4.0 kautta 5.0
  Viimeisin varaus: 20 tuntia sitten
  Savoy Boutique Hotel by TallinnHotels
  5.0 kautta 5.0
  Viimeisin varaus: 25 tuntia sitten
  St. Olav Hotel
  4.0 kautta 5.0
  Viimeisin varaus: 29 tuntia sitten

  Miksi kohteessa Tallinna kannattaa varata hotelli, jolla on 1 tähteä?

  Suunnittelemalla tärkeimmät yksityiskohdat etukäteen voit keskittyä lomallasi vain ja ainoastaan rentoutumiseen. Kun matkan budjetti ja tarkoitus on selvillä, on helpompi etsiä sopivimmat vaihtoehdot niin lennoissa kuin majoituksissakin. Varaamalla kohteesta Tallinna hotellin, jolla on 1 tähteä, etukäteen tiedät tarkalleen, minkälaisia palveluita, huoneita ja erikoisuuksia voit lomasi aikana hyödyntää. Loman suunnitteleminen on siten helpompaa, ja huomaat odottavasi matkaa entistä enemmän.

  Löydä täydellinen hotelli, jolla on 1 tähteä, kohteessa Tallinna

  Jos matkan budjetti on jo selvillä, on hyvä idea hakea hotelleja tähtiluokitusten mukaan. Kun etsit kohteen Tallinna hotelleja, voit rajata hakutuloksia näyttämään vain ne hotellit, joilla on 1 tähteä. Näin et joudu selaamaan valtavaa hakutuloslistaa turhaan, vaan näet vain haluamaasi tasoa olevat hotellit. Tämän lisäksi voit tarkastella jokaisen saatavilla olevan majoitusliikkeen kuvauksia, kuvia ja huonetyyppejä sekä lukea niiden tarjoamista palveluista, kuten kylpylöistä, uima-altaista ja ravintoloista. Voit etsiä hotelleja, joilla on 1 tähteä, kohteessa Tallinna myös paikallisten nähtävyyksien mukaan.

  Kuljetukset varaamallesi kohteen Tallinna hotellille, jolla on 1 tähteä

  Oletko matkustamassa kohteeseesi lentäen? Voit tarkastella saatavilla olevia vaihtoehtoja helposti ja kätevästi. Näet valitseminasi matkustuspäivinä saatavilla olevat lentoyhtiöt ja reitit, jotta voit valita sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Hakutuloksia myös päivitetään jatkuvasti, jotta voit olla varma siitä, että saat hyvät hinnat, mitkä tahansa lennot kohteeseen Tallinna varaatkaan. Kannattaa myös tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin, jos haluat varmistaa, että pääset lentokentältä hotellillesi helposti ja vaivattomasti. Pääset aloittamaan lomasi ilman päänvaivaa.

  Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.