Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Valitse EBOOKERS

ebookersilta jokainen löytää halvat matkat ja sopivimmat vaihtoehdot lomalleen. Kohteita löytyy merien rannalta suurkaupunkien sykkeeseen ja lumisiin talvikohteisiin. Meiltä saat varattua lennot, majoitukset ja vuokra-autot edullisesti. Äkillisen matkakuumeen yllättäessä voit varata halvan äkkilähdön tai lennot ja hotellit myöhemmälle ajankohdalle ja aloittaa matkasi suunnittelun ja haaveilun hyvissä ajoin. Vertaile lentoja ja hotelleja, tarkista matkatarjoukset ja säästä!

Suunnittele unelmiesi loma-matka

Podetko kroonista matkakuumetta tai haluatko silloin tällöin lähteä matkalle rentoutumaan? ebookersin kautta saat varattua halvat matkat juuri sinun makuusi. Rantalomalla pääset nauttimaan auringosta ja rannalla löhöilystä, kun taas kaupunkiloma tarjoaa oivat mahdollisuudet shoppailuun sekä nähtävyyksiin ja kulttuuriin tutustumiselle. Jos haluat aktiivisemman loman, kohteista löytyy vaihtoehtoja aina laskettelusta sukeltamiseen. Suunnittelemalla matkasi kanssamme koet taatusti enemmän seikkailuja! Matkat alkavat jo suunnitteluvaiheessa, ja kohteeseen kannattaa ehdottomasti tutustua etukäteen. Matkalla voit toteuttaa unelmiasi, irtautua arjesta ja seikkailla. Tutustumalla vaihtoehtoihin jo ennen matkaa löydät varmasti mieluisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Spontaaneimmat päättävät vasta paikan päällä, mitä haluavat matkallaan tehdä, mutta muutamia asioita on hyvä pohtia etukäteen. Matkan lentoreitit ja yöpymiset kannattaa suunnitella huolellisesti. Voit helposti vertailla lentovaihtoehtoja ebookersin avulla. Matka saattaa vaatia myös arkisia järjestelyjä. Kannattaa varmistaa, että saat töistä lomaa ja ettet varaa matkaasi vaikkapa tärkeiden juhlien päälle. Lisäksi mahdolliset viisumit, rokotukset ja vakuutukset tulee hoitaa ennen lähtöä. ebookers on loistava apu matkan suunnitteluun. Sivuiltamme löydät halvat matkat erilaisiin kohteisiin ympäri maailman. Voit verrata lentoja ja hotelleja kätevästi samassa paikassa, joten saat helposti varattua mahdollisimman halvat matkat. ebookersilta saat valittua sinulle sopivimmat lennot ja hotellit. Voit varata pelkän lennon tai hotellin tai molemmat samalla kerralla. Varaamalla koko matkasi ebookersilta pääset hyödyntämään loistavia matkatarjouksiamme!

Säästä vertaamalla lennot

Varsinaiset matkat alkavat usein lennolla. Lentoja on monenlaisia ja niitä kannattaa vertailla löytääksesi sinulle sopivimman vaihtoehdon. Jos haluat mahdollisimman nopeasti ja helposti perille, valitse suora lento lähimmälle lentokentälle. Jos taas haluat lennon halvalla ja voit joustaa matkan kestossa, tutustu myös välilaskullisiin lentoihin ja vertaile eri lentokentille laskeutuvien lentojen hintoja. Lentojen hinnat voivat vaihdella paljonkin. Hinta riippuu muun muassa sesongista, vuodenajasta ja viikonpäivästä. Jos haluat päästä matkalle mahdollisimman halvalla, kannattaa matkustaa lomakauden ja tärkeimpien tapahtumien ulkopuolella. Tarkista, milloin kohteessa on lomasesonki kuumimmillaan ja milloin siellä vietetään suurempia tapahtumia tai juhlia sekä vertaa ja varaa lennot toiselle ajankohdalle. Viikonpäivistä halvimpia ovat yleensä tiistait, keskiviikot ja torstait. Jos vain mahdollista, varaa lennot hyvissä ajoin. Muista myös tarkistaa, minkä verran matkatavaraa lennolle saa mukaan ja maksavatko ne erikseen. Lennot kannattaa ostaa ebookersin kautta. Vertaile lentoja ja pääset matkaan edullisesti, halusitpa sitten suorat lennot tai vain mahdollisimman halvat lennot. Meidän kauttamme voit hyödyntää myös hyviä tarjouksia. ebookersilta saat lentojen lisäksi varattua samalla kertaa hotellit ja vaikkapa vuokra-auton matkallesi.

Valitse sinulle sopivin hotelli

ebookersin kautta saat varattua hotelleja laidasta laitaan. Vertaile hotelleja, niin löydät parhaan vaihtoehdon. Voit varata halvan hostellin, jossa käyt vain nukkumassa tai sviitin kylpylähotellista luksuslomaa varten ja kaikkea siltä väliltä. Varaamalla mahdollisimman halvan hotellin sinulle jää enemmän rahaa käytettäväksi vaikkapa matkamuistoihin tai aktiviteetteihin lomallasi. Jos taas haluat tasokkaamman hotellin, voit nauttia lomastasi ja rentoutua myös hotellissa. Voit valita huoneen, johon sisältyy aamiainen tai jopa kaikki päivän ruoat tai sitten voit valita huoneistohotellin, jossa voit valmistaa ruokasi itse. Hotellia varatessasi pohdi, mikä sinulle on tärkeää. Jos haluat kiertää nähtävyyksiä, shoppailla ja tutustua matkakohteeseesi, valitse hotelli hyvältä paikalta. Jos taas haluat viettää aikaasi rannalla, kannattaa valita hotelli luonnollisesti mahdollisimman läheltä rantaa. Jos lähdet matkalle vain rentoutumaan ja sinulle riittää hotellista löytyvät palvelut, sijainnilla ei ole niin suurta merkitystä. Muista myös tarkistaa, millaista huonetta olet varaamassa. Voit saada halvalla hostellista sänkypaikan jaetusta huoneesta tai huoneen jaetulla kylpyhuoneella. Yksin matkustavalle riittää huone, jossa on yksi sänky, pariskunnat toivovat usein parisänkyä ja kaverusten kesken matkustavat erillisiä vuoteita. Hotelli kannattaa varata ebookersin kautta. Vertaa hotelleja ja eritasoisia huoneita kätevästi sivuillamme. Löydät varmasti sinulle sopivimman majoituksen mahdollisimman edullisesti. Muista tarkistaa myös matkatarjoukset ja varata samalla lennot, jotta säästät matkoissasi.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.