Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Älvsjö hotellit

Hotell Älvsjö 58 €
Hotell Älvsjö

Hotell Älvsjö

Johan Skyttes Väg 190, Alvsjo
   
  3.0 kautta 5.0

  Stockholmsmässanin messukeskus on 0,5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Hovet-areena ja Reimersholme sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Långholmen ja Tele2 Arena ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Connect Hotel Stockholm 32 €
  Connect Hotel Stockholm

  Connect Hotel Stockholm

  Goetalandsvaegen 218, Alvsjo
    
   3,4
   / 5 (25 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Stockholmsmässanin messukeskus, SkyView ja Hovet-areena 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Scandic Talk Hotel 103 €
   Scandic Talk Hotel

   Scandic Talk Hotel

   Mässvägen 2, Alvsjo
     
    3,7
    / 5 (3 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    Stockholmsmässanin messukeskus on 0,1 kilometrin ja SkyView on 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Best Western Royal Star 98 €
    Best Western Royal Star

    Best Western Royal Star

    Maessvaegen, Alvsjo
      
     3,2
     / 5 (5 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Stockholmsmässanin messukeskus on 0,2 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Hovet-areena ja Tele2 Arena ovat myös 10 kilometrin päässä.

     ApartDirect Älvsjö
     ApartDirect Älvsjö

     ApartDirect Älvsjö

     Götalandsvägen 207 B, Alvsjo
       
      3.5 kautta 5.0

      Huoneistohotelli, jonka lähellä on Stockholmsmässanin messukeskus, Årsta Golf ja SkyView. Lähellä sijaitsee myös Tele2 Arena ja Reimersholme.

      Motel L Stockholm Älvsjö 55 €
      Motel L Stockholm Älvsjö

      Motel L Stockholm Älvsjö

      Götalandsvägen 209, Alvsjo
        
       4,0
       / 5 (2 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Stockholmsmässanin messukeskus on 0 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Årstafältetin puisto ja Vår frun kirkko sijaitsevat 5 kilometrin päässä. SkyView ja Söderstadion ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Downtown Camper by Scandic 115 €
       Downtown Camper by Scandic

       Downtown Camper by Scandic

       Brunkebergstorg 9, Stockholm
         
        4,7
        / 5 (27 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Tukholman kaupunginteatteri ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Continental 106 €
        Scandic Continental

        Scandic Continental

        Vasagatan 22, Stockholm
          
         4,1
         / 5 (20 arvostelua)
         3.5 kautta 5.0

         Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Älvsjö

         Jos matkakohteesi on Älvsjö, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Älvsjö hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Älvsjö hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Älvsjö hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Älvsjö on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Älvsjö hotellia

         Kohteesta Älvsjö löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Älvsjö hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Älvsjö olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Älvsjö

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.