Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Årsta hotellit

Best Western Capital Hotel 66 €
Best Western Capital Hotel

Best Western Capital Hotel

Marknadsvaegen 6, Arsta
   
  3,3
  / 5 (7 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Stockholmsmässanin messukeskus, SkyView ja Globen sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevastas hotellista. Tele2 Arena ja Folkoperanin ooppperatalo ovat myös 5 kilometrin päässä.

  2Home Stockholm South 60 €
  2Home Stockholm South

  2Home Stockholm South

  Åbyvägen 20, Arsta
    
   3,2
   / 5 (8 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Årstafältetin puisto on 1,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Stockholmsmässanin messukeskus ja SkyView sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Globen ja Globenin ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Brunnby Hotel 71 €
   Brunnby Hotel

   Brunnby Hotel

   Brunnbyvagen 7, Arsta
     
    2.5 kautta 5.0

    Stockholmsmässanin messukeskus, SkyView ja Globen sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevastas hotellista. Tele2 Arena ja Folkoperanin ooppperatalo ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Hotell Årstaberg 54 €
    Hotell Årstaberg

    Hotell Årstaberg

    Svärdlångsvägen 44-46, Arsta
      
     2.5 kautta 5.0

     SkyView on 3,4 kilometrin ja Stockholmsmässanin messukeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Folkoperanin ooppperatalo ja Mariatorget ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Villa Årsta 79 €
     Villa Årsta

     Villa Årsta

     Svärdlångsvägen 46, Arsta
       
      3.0 kautta 5.0

      SkyView, Stockholmsmässanin messukeskus ja Fotografiskan valokuvataiteen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Folkoperanin ooppperatalo ja Mariatorget ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 104 €
      Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

      Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

      Vasagatan 1, Stockholm
        
       4,1
       / 5 (85 arvostelua)
       4.5 kautta 5.0

       Hötorgshallen, Tukholman kaupungintalo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Waterfront Hotel 117 €
       Radisson Blu Waterfront Hotel

       Radisson Blu Waterfront Hotel

       Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
         
        4,6
        / 5 (212 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Mornington Hotel Stockholm City 108 €
        Mornington Hotel Stockholm City

        Mornington Hotel Stockholm City

        Nybrogatan 53, Stockholm
          
         4,2
         / 5 (73 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Kuninkaallinen draamateatteri, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Vasa-museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Årsta Hotellit

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Årsta

         Jos matkakohteesi on Årsta, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Årsta hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Årsta hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Årsta hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Årsta on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Årsta hotellia

         Kohteesta Årsta löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Årsta hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Årsta olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Årsta

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.