Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Årsta hotellit

68 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
2Home Stockholm South

2Home Stockholm South

Åbyvägen 20, Arsta
3,2
/ 5 (8 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Årstafältetin puisto on 1,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Stockholmsmässanin messukeskus ja SkyView sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Globen ja Globenin ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

63 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 8 tuntia sitten
Best Western Capital Hotel

Best Western Capital Hotel

Marknadsvaegen 6, Arsta
7 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,3
/ 5 (7 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Stockholmsmässanin messukeskus, Söderstadion ja Globen sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevastas hotellista. Tele2 Arena ja Folkoperanin ooppperatalo ovat myös 5 kilometrin päässä.

71 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 5 päivää sitten
Villa Årsta

Villa Årsta

Svärdlångsvägen 46, Arsta
3.0 kautta 5.0

Söderstadion, Stockholmsmässanin messukeskus ja Fotografiskan valokuvataiteen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Folkoperanin ooppperatalo ja Mariatorget ovat myös 5 kilometrin päässä.

Kaunis Litteä Wi_fi Tukholmassa

Kaunis Litteä Wi_fi Tukholmassa

48 Siljansvägen, Stockholm
0.0 kautta 5.0

Romanttinen huoneistohotelli, jonka lähellä on Årsta Golf, Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Söderstadion. Lähistöllä sijaitsee myös Eriksdalsbadetin uintikeskus ja Hovet-areena.

62 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 päivää sitten
Brunnby Hotel

Brunnby Hotel

Brunnbyvagen 7, Arsta
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
2.5 kautta 5.0

Stockholmsmässanin messukeskus, Söderstadion ja Globen sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevastas hotellista. Tele2 Arena ja Folkoperanin ooppperatalo ovat myös 5 kilometrin päässä.

63 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 päivää sitten
Hotell Årstaberg

Hotell Årstaberg

Svärdlångsvägen 44-46, Arsta
2.5 kautta 5.0

Söderstadion on 3,4 kilometrin ja Stockholmsmässanin messukeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Folkoperanin ooppperatalo ja Mariatorget ovat myös 5 kilometrin päässä.

62 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 52 minuuttia sitten
Motel L

Motel L

Hammarby Alle 41, Stockholm
19 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (26 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Eriksdalsbadetin uintikeskus on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 5 kilometrin päässä.

102 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic

Brunkebergstorg 9, Stockholm
25 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,7
/ 5 (22 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kulttuuritalo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Årsta

Jos matkakohteesi on Årsta, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Årsta hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Årsta hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Årsta hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Årsta on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Årsta hotellia

Kohteesta Årsta löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Årsta hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Årsta olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Årsta

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.