Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa Ateena

Tänä iltana Tänä iltana 23.7. - 24.7.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 27.7. - 29.7.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 3.8. - 5.8.

Aina edulliset Ateena hotellit

Athenaeum Grand Hotel 78 €
Athenaeum Grand Hotel

Athenaeum Grand Hotel

142 Syggrou Street, Athens
   
  4,2
  / 5 (5 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Onassis-kulttuurikeskus, Akropolis-museo ja Parthenon sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Filopappos-kukkula ja Roman Agora ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Sofitel Athens Airport 180 €
  Sofitel Athens Airport

  Sofitel Athens Airport

  Athens International Airport, Spata-Artemida
    
   4,1
   / 5 (18 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Metropolitan Expo, Factory Outlet Airport ja Attican eläintieteellinen puisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. McArthurGlen Designer Outlet ja Artemiin pyhäkkö Vravronassa ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Athens Atrium Hotel and Suites 84 €
   Athens Atrium Hotel and Suites

   Athens Atrium Hotel and Suites

   Okeanidon Street 21, Athens
     
    4,0
    / 5 (5 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Onassis-kulttuurikeskus ja Akropolis sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Akropolis-museo ja Parthenon ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Wyndham Athens Residence 141 €
    Wyndham Athens Residence

    Wyndham Athens Residence

    2 - 4 Achilleos Street & Platias Karasik, Athens
      
     5.0 kautta 5.0

     Ermou Street, Muinainen Agora ja Roman Agora sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Kreikan parlamentti ja Ateenan arkeologinen kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Ateena

     Fivos Hotel - Hostel 48 €
     Fivos Hotel - Hostel

     Fivos Hotel - Hostel

     23 Athinas St., Athens
       
      2,3
      / 5 (3 arvostelua)
      1.0 kautta 5.0

      Ermou Street ja Monastirakin kirpputori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Roman Agora ja Muinainen Agora ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Economy Hotel 49 €
      Economy Hotel

      Economy Hotel

      5 Kleisthenous Street, Athens
        
       4,5
       / 5 (4 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0

       Kotzian aukio ja Monastirakin kirpputori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Muinainen Agora ja Roman Agora ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Airotel Parthenon 106 €
       Airotel Parthenon

       Airotel Parthenon

       6 Makri Street, Athens
         
        3,9
        / 5 (14 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Akropolis, Akropolis-museo ja Olympolaisen Zeuksen temppeli. Parthenon ja Roman Agora ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Apollo Hotel 58 €
        Apollo Hotel

        Apollo Hotel

        10, Achilleos Street, Athens
          
         3,5
         / 5 (46 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Ermou Street, Muinainen Agora ja Roman Agora sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kreikan parlamentti ja Filopappos-kukkula ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Parhaat luksushotellit – Ateena

         Sofitel Athens Airport 180 €
         Sofitel Athens Airport

         Sofitel Athens Airport

         Athens International Airport, Spata-Artemida
           
          4,1
          / 5 (18 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Metropolitan Expo, Factory Outlet Airport ja Attican eläintieteellinen puisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. McArthurGlen Designer Outlet ja Artemiin pyhäkkö Vravronassa ovat myös 20 kilometrin päässä.

          Royal Olympic Hotel 122 €
          Royal Olympic Hotel

          Royal Olympic Hotel

          28-34 Athanasiou Diakou Str, Athens
            
           3,5
           / 5 (25 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Akropolis, Olympolaisen Zeuksen temppeli ja Hadrianuksen kaari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Akropolis-museo ja Zappeion Hall ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

           Electra Palace Athens 239 €
           Electra Palace Athens

           Electra Palace Athens

           18 - 20 N Nikodimou Street, Athens
             
            4,4
            / 5 (23 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Syntagman aukio, Roman Agora ja Kreikan parlamentti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Akropolis-museo ja Hadrianuksen kaari ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

            Electra Metropolis Athens 215 €
            Electra Metropolis Athens

            Electra Metropolis Athens

            15 Mitropoleos Street, Athens
              
             4,2
             / 5 (12 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Syntagman aukio, Kreikan parlamentti ja Roman Agora sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muinainen Agora ja Akropolis-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut Ateena Hotellit

             Hotellit Ateenassa – kulturellissa suurkaupungissa

             Ateena on Kreikan pääkaupunki, joka sijaitsee Attikan niemimaalla. Ateena on todellinen suurkaupunki, jossa on vilskettä ja vilinää jatkuvasti. Ateena on kuitenkin kaiken hälyn ja autojen sekamelskan alla todellinen kulttuurin helmi ja historiallisesti herkullisin.

             Ateenan monipuolinen hotellivalikoima

             Hotellit Ateenassa tarjoavat kaupunkilomailijalle sekä liikematkalaiselle laajan valikoiman erihintaisia ja -tasoisia hotelleja, joista on helppo valita omaan tyyliin ja mieltymyksiin sopiva yösija. Etsi mittavasta valikoimastamme sinun tarpeitasi vastaava edullinen hotelli Ateenasta tai muista Kreikan kaupungeista, kuten esimerkiksi Agistrista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

             Ateenan vaikuttavat nähtävyydet

             Ateena on todellinen nähtävyyksien loputon kaivo, sillä nähtävää on niin paljon, että kaiken näkemiseen täytyy varata aikaa muutama päivä. Tärkein ja tunnetuin nähtävyys Ateenassa on ehdottomasti Antiikin rauniot. Akropolis-kukkulan kuuluisat rakennelmat Parthenonin temppeli ja Erekhtheionin temppeli. Akropoliin sisäänkäynnille rakennettiin massiivinen portti, jota kutsuttiin Propylaianiksi. Akropoliin kukkulan pohjoispuolella sijaitsee Dionysoksen teatterin jäänteet. Kannattaa samalla ihailla kukkulalta avautuvaa huikeaa näkymää alas Ateenaan. Ateenan kuuluisa agora oli muinaisaikojen tori ja suosittu kokoontumispaikka. Juuri agorassa filosofit pohtivat päivänpolttavia puheenaiheita. Paikassa syntyi demokratia ja siitä tuli poliittisen elämän keskus.

             Ateenassa on myös lukuisia museoita, joista tunnetuin ja tärkein on Akropolis-museo, jossa säilytetään Akropolis-kukkulan esineistöä ja muita alueen löytöjä. Kykladisen taiteen museossa säilytetään kykladisen kulttuurin esineitä ja taidetta, kuten marmoriset ihmishahmot. Sotamuseo kiehtoo monia ja museossa pääseekin näkemään muinaisia aseita ja taisteluvälineitä. Bysanttilaisessa museossa on upea kokoelma bysanttilaista taidetta eri muodoissa.

             Ostoksilla Ateenassa

             Ateenassa löytyy shoppailijalle laaja valikoima erilaisia kauppoja, ja ostoskierros on hyvä aloittaa vanhasta kaupungista, josta löytyy kauniita pikkuputiikkeja. Putiikeissa myydään muun muassa mekkoja, kenkiä, koruja ja matkamuistoja. Athens Heart on kauppakeskus, jossa myydään lähes kaikkea mitä voi kuvitella. Lukemattomat kaupat houkuttelevat tutustumaan kauppakeskuksen valikoimaan, josta löytyy vaatteita, asusteita, kirjoja ja jopa tuttu H&M, sekä tietenkin ravintoloita. The Mall on ostoskeskus, joka sijaitsee keskustan ulkopuolella. Metrolla liikkuminen kauppakeskukseen käy sutjakkaasti. The Mall tarjoaa kenkiä, vaatteita, muotia, kosmetiikkaa, sisustustuotteita, ravintoloita ja jopa elokuvateatterin, jossa voi käydä katsomassa viimeisimmän elokuvahitin.

             Ateena pursuaa ruokailupaikkoja ja tyylikkäitä kahviloita. Kolonakin ja Psirin aluilta löytyy runsaasti ruokailupaikkoja ja kahviloita, joissa voi käydä maistamassa paikallista ruokaa. Tavernat tarjoavat perinneruokaa ja Pita Pan-pikaruokaketjut tarjoavat tuttua pikaruokaa kreikkalaiseen tyyliin.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Ateena

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.