Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Ateena hotellit

Electra Metropolis Athens
Electra Metropolis Athens

Electra Metropolis Athens

15 Mitropoleos Street, Athens
   
  4,4
  / 5 (11 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Ateenan tuomiokirkko, Kreikan parlamentti ja Roman Agora sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Monastirakin kirpputori ja Zappeion Hall ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Sofitel Athens Airport
  Sofitel Athens Airport

  Sofitel Athens Airport

  Athens International Airport, Spata-Artemida
    
   4,2
   / 5 (17 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Metropolitan Expo, Factory Outlet Airport ja Attican eläintieteellinen puisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. McArthurGlen Designer Outlet ja Artemiin pyhäkkö Vravronassa ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Amalia Hotel Athens
   Amalia Hotel Athens

   Amalia Hotel Athens

   10 Amalias Avenue, Athens
     
    4,5
    / 5 (17 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Ateenan kansallispuutarha ja Syntagman aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tuntemattoman sotilaan hauta ja Kreikan juutalaismuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Attalos Hotel
    Attalos Hotel

    Attalos Hotel

    Athinas Street 29, Athens
      
     4,2
     / 5 (8 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Ateenan keskusmarkkinat ja Monastirakin kirpputori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Roman Agora ja Muinainen Agora ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens
     Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

     Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

     1 Vasileos Georgiou A' str., Athens
       
      3,5
      / 5 (4 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Tuntemattoman sotilaan hauta ja Kreikan parlamentti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Benaki-museo ja Zappeion Hall ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      O&B Athens Boutique Hotel
      O&B Athens Boutique Hotel

      O&B Athens Boutique Hotel

      7 Leokoriou Street, Athens
        
       4,7
       / 5 (40 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Hephaestosin temppeli, Muinainen Agora ja Monastirakin kirpputori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Roman Agora ja Filopappos-kukkula ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Melia Athens
       Melia Athens

       Melia Athens

       Chalkokondyli 14 and 28th October Av., Athens
         
        3,5
        / 5 (11 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Ateenan arkeologinen kansallismuseo, Omonian aukio ja Kreikan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Ateenan kaupungintalo ja Hellenic Motor Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Home & Poetry
        Home & Poetry

        Home & Poetry

        Lusikratous 10, Athens
          
         4,0
         / 5 (3 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Hadrianuksen kaari ja Olympolaisen Zeuksen temppeli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista.

         Kartta

         Viimeksi varatut Ateena Hotellit

         Hotellit Ateenassa – kulturellissa suurkaupungissa

         Ateena on Kreikan pääkaupunki, joka sijaitsee Attikan niemimaalla. Ateena on todellinen suurkaupunki, jossa on vilskettä ja vilinää jatkuvasti. Ateena on kuitenkin kaiken hälyn ja autojen sekamelskan alla todellinen kulttuurin helmi ja historiallisesti herkullisin.

         Ateenan monipuolinen hotellivalikoima

         Hotellit Ateenassa tarjoavat kaupunkilomailijalle sekä liikematkalaiselle laajan valikoiman erihintaisia ja -tasoisia hotelleja, joista on helppo valita omaan tyyliin ja mieltymyksiin sopiva yösija. Etsi mittavasta valikoimastamme sinun tarpeitasi vastaava edullinen hotelli Ateenasta tai muista Kreikan kaupungeista, kuten esimerkiksi Agistrista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Ateenan vaikuttavat nähtävyydet

         Ateena on todellinen nähtävyyksien loputon kaivo, sillä nähtävää on niin paljon, että kaiken näkemiseen täytyy varata aikaa muutama päivä. Tärkein ja tunnetuin nähtävyys Ateenassa on ehdottomasti Antiikin rauniot. Akropolis-kukkulan kuuluisat rakennelmat Parthenonin temppeli ja Erekhtheionin temppeli. Akropoliin sisäänkäynnille rakennettiin massiivinen portti, jota kutsuttiin Propylaianiksi. Akropoliin kukkulan pohjoispuolella sijaitsee Dionysoksen teatterin jäänteet. Kannattaa samalla ihailla kukkulalta avautuvaa huikeaa näkymää alas Ateenaan. Ateenan kuuluisa agora oli muinaisaikojen tori ja suosittu kokoontumispaikka. Juuri agorassa filosofit pohtivat päivänpolttavia puheenaiheita. Paikassa syntyi demokratia ja siitä tuli poliittisen elämän keskus.

         Ateenassa on myös lukuisia museoita, joista tunnetuin ja tärkein on Akropolis-museo, jossa säilytetään Akropolis-kukkulan esineistöä ja muita alueen löytöjä. Kykladisen taiteen museossa säilytetään kykladisen kulttuurin esineitä ja taidetta, kuten marmoriset ihmishahmot. Sotamuseo kiehtoo monia ja museossa pääseekin näkemään muinaisia aseita ja taisteluvälineitä. Bysanttilaisessa museossa on upea kokoelma bysanttilaista taidetta eri muodoissa.

         Ostoksilla Ateenassa

         Ateenassa löytyy shoppailijalle laaja valikoima erilaisia kauppoja, ja ostoskierros on hyvä aloittaa vanhasta kaupungista, josta löytyy kauniita pikkuputiikkeja. Putiikeissa myydään muun muassa mekkoja, kenkiä, koruja ja matkamuistoja. Athens Heart on kauppakeskus, jossa myydään lähes kaikkea mitä voi kuvitella. Lukemattomat kaupat houkuttelevat tutustumaan kauppakeskuksen valikoimaan, josta löytyy vaatteita, asusteita, kirjoja ja jopa tuttu H&M, sekä tietenkin ravintoloita. The Mall on ostoskeskus, joka sijaitsee keskustan ulkopuolella. Metrolla liikkuminen kauppakeskukseen käy sutjakkaasti. The Mall tarjoaa kenkiä, vaatteita, muotia, kosmetiikkaa, sisustustuotteita, ravintoloita ja jopa elokuvateatterin, jossa voi käydä katsomassa viimeisimmän elokuvahitin.

         Ateena pursuaa ruokailupaikkoja ja tyylikkäitä kahviloita. Kolonakin ja Psirin aluilta löytyy runsaasti ruokailupaikkoja ja kahviloita, joissa voi käydä maistamassa paikallista ruokaa. Tavernat tarjoavat perinneruokaa ja Pita Pan-pikaruokaketjut tarjoavat tuttua pikaruokaa kreikkalaiseen tyyliin.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Ateena

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.