Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Berliini hotellit

Select Hotel Berlin Ostbahnhof
Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Select Hotel Berlin Ostbahnhof

Lange Strasse 31, Berlin
   
  4,0
  / 5 (48 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Mercedes-Benz Arena ja Nikolaikirche sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alexanderplatz ja TV-torni ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt
  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Charlottenstrasse 66, Berlin
    
   3,9
   / 5 (103 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Gendarmenmarkt, Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Select Hotel Berlin The Wall 87 €
   Select Hotel Berlin The Wall

   Select Hotel Berlin The Wall

   Zimmerstrasse 88, Berlin
     
    4,3
    / 5 (98 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Galeries Lafayette ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Westin Grand, Berlin 242 €
    The Westin Grand, Berlin

    The Westin Grand, Berlin

    Friedrichstr. 158-164, Berlin
      
     4,5
     / 5 (49 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Komische Oper Berlin, Galeries Lafayette ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 99 €
     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

     Alexanderplatz 7, Berlin
       
      3,9
      / 5 (266 arvostelua)
      4.5 kautta 5.0

      Alexanderplatz, TV-torni ja Berliinin raatihuone sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. DDR-museo ja Nikolaikirche ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Centro Park Hotel Berlin-Neukölln
      Centro Park Hotel Berlin-Neukölln

      Centro Park Hotel Berlin-Neukölln

      Buschkrugallee 60-62, Berlin
        
       3,3
       / 5 (14 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Treptowerin puisto on 4,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Potsdamer Platz sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Viktoriapark ja East Side Gallery ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Seminaris CampusHotel Berlin
       Seminaris CampusHotel Berlin

       Seminaris CampusHotel Berlin

       Takustr. 39, Berlin
         
        4,1
        / 5 (8 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Berliinin vapaa yliopisto ja Kasvitieteellinen puutarha 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg 116 €
        Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

        Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

        Knesebeckstr. 8-9, Berlin
          
         3,6
         / 5 (50 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Teknillinen yliopisto ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko ja Voitonpylväs ovat myös 3 kilometrin päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Berliini Hotellit

         Hotellit Berliinissä – Euroopan kulttuurin keskuksessa

         Berliini on Saksan pääkaupunki, jolla on merkittävä sija Euroopassa. Berliinissä yhdistyvät historia ja nykyaika, sekä rikas kulttuuri ja upeat nähtävyydet. Berliini tarjoaa kaupunkilomasta pitäville matkalaisille unohtumattoman elämyksen.

         Berliinin vaikuttavat, mutta edulliset hotellit

         Berliinin hotellitarjonta on erittäin monipuolinen ja vaihteleva hinnoiltaan, mutta hotellien hinta-laatusuhde on erinomaisesti tasapainotettu. Edullisinkin hotelli Berliinissä on laadultaan erinomainen ja viihtyisä, ja henkilökunta Saksan hotelleissa on uskomattoman ystävällinen ja avulias. Kaupungin keskustasta löytyy myös edullisia hotelleja Berliinissä, mikä on vannoutuneelle shoppailijalle erinomainen uutinen. Berliinin lukuisat myymälät ovat kivenheiton päässä edullisesta hotellista, mikä lisää viihtyvyyttä huomattavasti. Berliinin hotelleista löytyvät tilat niin lomailijalle kuin yrityksille. Etsi tarpeisiisi sopiva huokeahintainen hotelli Berliinistä tai muista Saksan kaupungeista, kuten esimerkiksi Hohen Neuendorfista käyttämällä kätevää hakukonetta.

         Berliinin nähtävyydet

         Berliinissä on vaikka mitä nähtävää, kuten esimerkiksi Alexanderplatzin tunnettu TV-torni, josta näkee koko Berliinin. Brandenburgin portti on komea nähtävyys, joka rakennettiin 1700-luvulla. Berliini kuhisee museoita ja Museuminsel, eli museosaari Spree-joen varrella pursuaa erilaisia museoita, kuten Vanha kansallisgalleria, Bode-museo, Pergamon-museo ja Uusi museo. Tämä massiivinen museoalue sisältää korvaamattomia taideteoksia, joiden näkeminen on elämys. East Side Gallery muistuttaa Berliinin historiasta, sillä Berliinin muurista jätettiin osa, ja lukuisat taiteilijat ovat maalanneet muuriin teoksiaan, tehden siitä yhden nykypäivän Berliinin kiehtovimmista nähtävyyksistä. Kaupungissa on myös kirkkoja, kuten esimerkiksi Keisari Vilhelmin muistokirkko, joka on yksi Berliinin symboleja. Tämä rauniokirkko on sodan runtelema, mutta säilytetty muistomerkkinä sodan tuhoille.

         Ostoksilla Berliinissä – elämys

         Berliini tarjoaa innokkaalle shoppailijalle elämyksen, jota ei hevin unohda. Kaupunki sisältää myymäläketjuja, erikoisliikkeitä, design-myymälöitä, pikkupuoteja ja kirpputoreja, joten Berliinistä löytää jokainen jotain. Tauentzienstraße on pitkä katu, joka on kaupungin suosituimpia ostoskatuja, ja josta löydät lukuisia myymälöitä, kuten tavaratalo KaDeWen, joka myy luksustuotteita. Berliinin Champs Elysée sisältää sekä ylellisiä myymälöitä että myös tuttuja vaatekauppoja. Tuliaisia ja muita koriste-esineitä löytyy tavaratalosta nimeltä Europa-Center, ja kirpputorien ystävälle löytyy suosittu Tiergarten.

         Herkuttele Berliini taivaan alla

         Berliinissä on ravintoloita kuin sieniä sateella; niin kansainvälisiä keittiöitä kuin paikallisia perinneruokia tarjoavia ruokapaikkoja ja katukeittiöitä. Berliinissä ostetaan pikkusyötävää usein, kuten Suomessa, nakkikioskin tapaisista kojuista. Bratwurst-makkara höysteillä on suurimpia suosikkeja Berliinissä, ja tietenkin Imbiss-kojuissa myytävä döner-kebab, joka on alkujaan turkkilainen ruoka. Aasiasta kotoisin olevat dumplingsit ovat eräänlaisia höyrystettyjä taikinanyyttejä, herkullisella täytteellä. Berliinissä et liiku nälkäisenä, siitä pitävät katukojut huolen!

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Berliini

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.