Pääosion alkuosa

British Airways lennot

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Lennot British Airwaysilla

Lennä täältä kauas British Airwaysin siivittämänä! 

Matkusta mukavasti pitkälle ja löydä tarjouksia British Airwaysin kaukolentotarjonnasta. Matkustusaika 30.6.2015 ja myyyntiaika 7.6.2015 asti.

 

Lennot British Airwaysilla hoituvat yli 90 vuoden kokemuksella. British Airways on tarkka, täsmällinen sekä moderin lentoyhtiö, jokakuuluu oikeutetusti lentoyhtiöiden eliittiin. British Airways keskittyy kansainväliseen matkustajaliikenteeseen, palvelu British Airwaysillä on kiitettävää sekä lentomukavuus huipussaan. 

British Airwaysin laivasto koostuu uudemmista koneista. Birtish Airways lentää erityisesti Boeing 777 ja Airbus A321-ja A320 koneita, jotka takaavat mukavuuden lennolla kuin lennolla. British Airwaysin lentoja on saatavilla usein ja edullisesti erityisesti Iso-Britanniasta, Irlannistaja monilta Euroopan päälentokentiltä. British Airways lentää mm. Lähi-itään , Aasian, Kaukoitään, Australiaan, Karibialle ja Amerikkaan. Yhteensä kohteita on parisen sataa noin sadassa maassa. Pariisista British Airways lentää usein mm. Lontooseen, Manchesteriin sekä Birminghamiin ja Yhdysvallan suurkaupunkeihin.

Lennot British Airwaysillä avaavat sinitaivaan ovat ympäri maailman ja halpoja lentoja British Airwaysilta löytyy erityisesti Englantiin. Lähes kaikki lennot Suomesta British Airwaysilla lähtevät Helsinki-Vantaalta, ja ajantasaisimmat hinnat eri kohteisiin löydät tältä sivulta. Hinnat päivittyvät sivuilla sitä mukaan, kun asiakkaamme hakevat British Airwaysin lentoja lentohaustamme.