Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Bromma hotellit

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 13 tuntia sitten
Mornington Hotel Stockholm Bromma

Mornington Hotel Stockholm Bromma

Norrbyvagen 30, Bromma
8 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (22 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Bromma Blocksin ostoskeskus on 1,5 kilometrin ja Solvalla on 3,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Solna Business Park ja Marabouparken ovat myös 3 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 päivää sitten
Botell Volta Powered by Forenom

Botell Volta Powered by Forenom

Voltavägen 2-4, Bromma
5,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Huoneistohotelli lähellä lentokenttää. Bromma Blocksin ostoskeskus, Solna Business Park ja Solvalla ovat lähellä. Lähistöllä sijaitsee myös Pampasin satama ja Marabouparken.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
Best Western Plus Sthlm Bromma

Best Western Plus Sthlm Bromma

Ulvsundavägen 193, Bromma
2 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (4 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Bromma Blocksin ostoskeskus ja Solvalla sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Marabouparken ja Solna Business Park ovat myös 3 kilometrin päässä.

First Hotel Brommaplan

First Hotel Brommaplan

Kvarnbacksvägen 135, Bromma
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3.5 kautta 5.0

Bromman golfkerho, Bromma Blocksin ostoskeskus ja Drottningholmin linna sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Solna Business Park ja Solvalla ovat myös 5 kilometrin päässä.

Brommavik Hotel

Brommavik Hotel

Karlsbodavägen 45, Bromma
4,0
/ 5 (2 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Marabouparken ja Solvalla sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Bromma Blocksin ostoskeskus ja Solna Business Park ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 5 päivää sitten
Scandic Alvik

Scandic Alvik

Gustavslundsvägen 153, Bromma
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (13 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Bromma Blocksin ostoskeskus, Pampasin satama ja Solna Business Park sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevastas hotelli. Marabouparken ja Vasaparkenin puisto ovat myös 5 kilometrin päässä.

Hotel Äppelviken

Hotel Äppelviken

Vasterled 14, Bromma
3,9
/ 5 (7 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Bromma Blocksin ostoskeskus, Pampasin satama ja Solna Business Park 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Marabouparken sijaitsee 5 kilometrin päässä.

Linnéas Vandrarhem

Linnéas Vandrarhem

Masugnsvägen 28, Bromma
1,0
/ 5 (1 arvostelua)
1.5 kautta 5.0

Hostelli, jonka lähellä on Bromma Blocksin ostoskeskus, Solvalla ja Solna Business Park Lähistöllä sijaitsee myös Marabouparken ja Pampasin satama.

Kartta

Viimeksi varatut Bromma Hotellit

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Bromma

Jos matkakohteesi on Bromma, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Bromma hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Bromma hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Bromma hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Bromma on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Bromma hotellia

Kohteesta Bromma löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Bromma hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Bromma olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Bromma

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.