Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Bromma hotellit

Best Western Plus Sthlm Bromma 60 €
Best Western Plus Sthlm Bromma

Best Western Plus Sthlm Bromma

Ulvsundavägen 193, Bromma
   
  4,2
  / 5 (6 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Bromma Blocksin ostoskeskus ja Solvalla sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Mornington Hotel Stockholm Bromma 62 €
  Mornington Hotel Stockholm Bromma

  Mornington Hotel Stockholm Bromma

  Norrbyvagen 30, Bromma
    
   3,9
   / 5 (25 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Bromma Blocksin ostoskeskus on 1,5 kilometrin ja Solvalla on 3,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Solna Business Park ja Marabouparken ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Botell Volta Powered by Forenom 64 €
   Botell Volta Powered by Forenom

   Botell Volta Powered by Forenom

   Voltavägen 2-4, Bromma
     
    5,0
    / 5 (1 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Huoneistohotelli lähellä lentokenttää. Bromma Blocksin ostoskeskus, Solna Business Park ja Solvalla ovat lähellä. Lähistöllä sijaitsee myös Pampasin satama ja Marabouparken.

    Scandic Alvik 114 €
    Scandic Alvik

    Scandic Alvik

    Gustavslundsvägen 153, Bromma
      
     4,2
     / 5 (13 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Smedsuddsbadetin ranta, Bromma Blocksin ostoskeskus ja Pampasin satama sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevastas hotellista. Juutalaismuseo ja Solna Business Park ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Brommavik Hotel 60 €
     Brommavik Hotel

     Brommavik Hotel

     Karlsbodavägen 45, Bromma
       
      4,0
      / 5 (2 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Marabouparken ja Solvalla sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Bromma Blocksin ostoskeskus ja Solna Business Park ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Linnéas Vandrarhem
      Linnéas Vandrarhem

      Linnéas Vandrarhem

      Masugnsvägen 28, Bromma
        
       1,0
       / 5 (1 arvostelua)
       1.5 kautta 5.0

       Hostelli, jonka lähellä on Bromma Blocksin ostoskeskus, Solvalla ja Solna Business Park Lähistöllä sijaitsee myös Marabouparken ja Pampasin satama.

       Hotel Äppelviken 56 €
       Hotel Äppelviken

       Hotel Äppelviken

       Vasterled 14, Bromma
         
        3,9
        / 5 (7 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Smedsuddsbadetin ranta, Bromma Blocksin ostoskeskus ja Pampasin satama 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Solna Business Park ja Marabouparken ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Stockholm Hotel Apartments Bromma
        Stockholm Hotel Apartments Bromma

        Stockholm Hotel Apartments Bromma

        Per Ekströms väg 3, Bromma
          
         2.5 kautta 5.0

         Huoneistohotelli, jonka lähellä on Drottningholmin linna, Solvalla ja Drottningholms slottsteater. Lähellä sijaitsee myös Bromma Blocksin ostoskeskus ja Marabouparken.

         Kartta

         Viimeksi varatut Bromma Hotellit

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Bromma

         Jos matkakohteesi on Bromma, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Bromma hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Bromma hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Bromma hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Bromma on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Bromma hotellia

         Kohteesta Bromma löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Bromma hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Bromma olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Bromma

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.