Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Bryssel hotellit

Bedford Hotel & Congress Centre
Bedford Hotel & Congress Centre

Bedford Hotel & Congress Centre

Rue Du Midi 135, Brussels
   
  3,9
  / 5 (119 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Manneken Pis ja La Grand Place sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre Dame du Sablon ja Pyhän Mikaelin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Motel One Brussels
  Motel One Brussels

  Motel One Brussels

  Rue Royale 120, Brussels
    
   4,2
   / 5 (4 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Cirque Royal ja Pyhän Mikaelin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Belgisch Stripcentrum ja Soitinmuseo – Old England -rakennus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novotel Brussels off Grand'Place
   Novotel Brussels off Grand'Place

   Novotel Brussels off Grand'Place

   120 Rue Du Marche Aux Herbes, Brussels
     
    4,2
    / 5 (12 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Moof-museo ja La Grand Place sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Manneken Pis ja Pyhän Mikaelin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Hotel
    The Hotel

    The Hotel

    38 Boulevard de Waterloo, Brussels
      
     4,5
     / 5 (48 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Egmontin palatsi, Place du Petit Sablon ja Notre Dame du Sablon sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Place du Grand Sablon ja Brysselin oikeuspalatsi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Renaissance Brussels Hotel
     Renaissance Brussels Hotel

     Renaissance Brussels Hotel

     Rue Du Parnasse 19, Brussels
       
      4,4
      / 5 (21 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Place du Luxembourg ja Euroopan parlamentti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Belgian kuninkaalliset taidemuseot ja Soitinmuseo – Old England -rakennus ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Novotel Brussels City Centre
      Novotel Brussels City Centre

      Novotel Brussels City Centre

      Rue De La Vierge Noire 32, Brussels
        
       4,4
       / 5 (13 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       St. Catherinen aukio, Brysselin pörssi ja Halles de Saint-Gery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galeries Royales Saint-Hubert -ostosarkadi ja La Grand Place ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sheraton Brussels Airport Hotel
       Sheraton Brussels Airport Hotel

       Sheraton Brussels Airport Hotel

       Brussels National Airport, Zaventem
         
        4,5
        / 5 (2 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        NATOn päämaja, Woluwe Shopping Centre ja Confederate Museum sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Mini-Europe ja Belgian kuninkaalliset taidemuseot ovat myös 15 kilometrin päässä.

        easyHotel Brussels City Centre
        easyHotel Brussels City Centre

        easyHotel Brussels City Centre

        Zilverstraat 1, Brussels
          
         2,0
         / 5 (1 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Belgisch Stripcentrum, Galeries Royales Saint-Hubert -ostosarkadi ja Pyhän Mikaelin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Grand Place ja Square Brussels Meeting Centre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Bryssel Hotellit

         Hotellit Brysselissä – Euroopan pääkaupungissa

         Bryssel on Belgian pääkaupunki ja Euroopan Unionin hallinnollinen pääkaupunki. Myös Naton päämaja sijaitsee kansainvälisessä Brysselissä, ja kaupungista onkin tullut merkittävä politiikan keskus. Bryssel on myös paljon muuta kuin politiikkaa, sillä kaupunki pitää sisällään useita kauniita nähtävyyksiä ja hulppeita shoppailumahdollisuuksia.

         Brysselin huokeahintaiset hotellit

         Hotellit Brysselissä vastaavat jokaisen matkailijan tarpeeseen, sillä kaupungin hotellivalikoima on erittäin monipuolinen. Lisäksi jopa viiden tähden hotellit ovat suhteellisen edullisia, joten Brysselissä on edullista yöpyä hotelleissa. Hotellit Brysselissä sisältävät erilaisia palveluja riippuen hotellista, kuten esimerkiksi wi-fin, huonepalvelun ja uima-altaan. Etsi juuri sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Brysselistä tai muista Belgian kaupungeista, kuten esimerkiksi Kortenbergistä käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Brysselin upeat nähtävyydet

         Bryssel on täynnä kauniita rakennuksia, ja matkailijan kannattaakin aloittaa Brysselin hienouksiin tutustuminen Grand-Place-aukiolta, jonka kupeessa sijaitsevat koristeellinen kaupungintalo ja kaupunginmuseo. Museosta löytyy kuuluisa Manneken Pis -alkuperäinen patsas, jonka vaatteet vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Grand-Place-aukiolla, joka on suosittu kokoontumispaikka, järjestetään muun muassa toripäiviä ja erilaisia esiintymisiä. Maailman kauneimmaksi kutsuttu aukio on lisätty Unescon maailmanperintöluetteloon. Aukiosta erkanevat Rue des Bouchers, jonka on tunnettu ravintolakatuna ja Rue du Marché aux Herbes, joka on ensiluokkainen ostoskatu. Museoista kiinnostunut matkailija voi tutustua Brysselin musiikki-instrumenttien museoon, joka kuuluu maailman parhaimpiin musiikkimuseoihin. Kaupungista löytyy myös sarjakuviin erikoistunut museo, sillä onhan Belgia useamman sarjakuvasankarin kotimaa. Autoworld-museo on täydellinen paikka autoista kiinnostuneille matkailijoille.

         Edullisilla ostoksilla Brysselissä

         Bryssel tarjoaa erinomaiset shoppailumahdollisuudet, sillä tuotteiden hintataso on hieman kotimaan hintoja alhaisempi. Shoppailusta kiinnostuneet matkailijat tekevätkin varmasti useita loistavia löytäjä kaupungin liikkeissä. Grand-Place-aukion kupeesta löytyy myymälöitä, joista löytää mukavia tuliaisia kotiin vietäväksi. Muotitietoiselle löytyy Rue Antoine Dansaert - paikka, joka on erikoistunut tämän hetken muotiluomuksiin. Historiallisesti merkittävä Galeries St Hubert tarjoaa monipuolisen ostoskeskuksen, jossa voi käyskennellä ja tutustua keskuksen liikkeisiin. Ostoskeskuksesta löytyy muun muassa mahtavaa Belgialaista suklaata, satoja olutmerkkejä ja paikallista kuuluisaa pitsiä.

         Marollesin kaupunginosassa sijaitsee kirpputori, johon kannattaa käydä tutustumassa. Alueelta löytyy vaatteita, asusteita, antiikkia ja muuta keräilytavaraa, jota ei kotimaasta ehkä löydä koskaan. Kalliimpia ostospaikkoja etsivä voit tutustua Place Stéphanieen, tai kaupungin toisella puolella olevaan Rue Neuvelleen, joka sisältää useita mielenkiintoisia ja kalliita myymäläketjuja.

         Rankka ostospäivä vaatii vatsantäytettä ja sitä löytyy paikallisista liikkeistä, sillä belgialaisen herkkua ovat ranskalaiset maustetulla majoneesilla tai vohvelit. Lisäksi voi herkutella ja haukata hieman energiaa paikallisesta suklaasta, joka suorastaan sulaa suussa. Toki Brysselistä löytyy myös useita laadukkaita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat paikallisia herkkuja sekä kansainvälisiä ruokia.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Bryssel

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.