Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Budaörs hotellit

Holiday Inn Budapest-Budaörs 61 €
Holiday Inn Budapest-Budaörs

Holiday Inn Budapest-Budaörs

Agip U.2, Budaors
   
  4.0 kautta 5.0

  Patsaspuisto on 4,8 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Tropicarium ja Budapestin linnavuoren köysirata sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Unkarin kansallismuseo ja Gellértin kylpyläovat myös 10 kilometrin päässä.

  Prestige Hotel Budapest 129 €
  Prestige Hotel Budapest

  Prestige Hotel Budapest

  Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
    
   4,8
   / 5 (28 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Tonavan palatsi, Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttirakennus ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Continental Hotel Budapest 95 €
   Continental Hotel Budapest

   Continental Hotel Budapest

   Dohany Utca 42-44, Budapest
     
    4,3
    / 5 (175 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    Team Escape, Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hotel Clark Budapest 50 €
    Hotel Clark Budapest

    Hotel Clark Budapest

    Clark Ádám tér 1., Budapest
      
     5,0
     / 5 (4 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Hotelli, jonka lähellä on Budapestin linnavuoren köysirata, Budan linna ja Széchenyin ketjusilta. Lähistöllä sijaitsee myös Kalastajalinnake ja Pyhän Tapanin kirkko.

     Hotel Moments Budapest 135 €
     Hotel Moments Budapest

     Hotel Moments Budapest

     Andrássy út 8., Budapest
       
      4,8
      / 5 (17 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Andrássy út, Unkarin valtion oopperatalo ja Gozsdun sisäpiha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Dohány-kadun synagoga ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Boscolo Residence 79 €
      Boscolo Residence

      Boscolo Residence

      Osvat utca 2-8, Budapest
        
       4,3
       / 5 (37 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Erkel-teatteri, Unkarin kansallismuseo ja Arena Plazan ostoskeskus sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Unkarin valtion oopperatalo ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Eurostars Budapest Center 68 €
       Eurostars Budapest Center

       Eurostars Budapest Center

       Utca Kossuth Lajos 7-9, Budapest
         
        4,2
        / 5 (78 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Paloma ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rudasin kylpylä ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Hotel Palazzo Zichy 92 €
        Hotel Palazzo Zichy

        Hotel Palazzo Zichy

        Lorinc Pap Ter 2, Budapest
          
         4,8
         / 5 (116 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         TRAP Team Race Against Puzzles ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Corvin Plaza ja Suuri kauppahalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Budaörs

         Jos matkakohteesi on Budaörs, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Budaörs hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Budaörs hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Budaörs hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Budaörs on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Budaörs hotellia

         Kohteesta Budaörs löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Budaörs hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Budaörs olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Budaörs

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.