Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Chicago hotellit

Central Loop Hotel
Central Loop Hotel

Central Loop Hotel

111 West Adams Street, Chicago
   
  4,4
  / 5 (7 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Willis Tower, Skydeck Ledge ja Chicagon taideinstituutti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Millennium Park ja Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  River Hotel
  River Hotel

  River Hotel

  75 East Wacker Drive, Chicago
    
   4,3
   / 5 (9 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Chicago Theatre, Wrigley Building ja Tribune Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre ja Chicagon kulttuurikeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Whitehall Hotel
   The Whitehall Hotel

   The Whitehall Hotel

   105 E Delaware Pl, Chicago
     
    3,7
    / 5 (15 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    John Hancock Center ja Chicagon vesitorni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Tribune Tower ja Wrigley Building ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Wyndham Grand Chicago Riverfront
    Wyndham Grand Chicago Riverfront

    Wyndham Grand Chicago Riverfront

    71 E Wacker Dr, Chicago
      
     4,4
     / 5 (12 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Chicago Theatre, Wrigley Building ja Tribune Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre ja Chicagon kulttuurikeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Edward Hotel Chicago
     Edward Hotel Chicago

     Edward Hotel Chicago

     6600 N. Mannheim Rd, Rosemont
       
      3,0
      / 5 (1 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Allstate Arena on 0,6 kilometrin ja päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Rivers Casino ja Donald E. Stephensin kokouskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Rosemont-teatteri ja MB Financial Park at Rosemont ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Congress Plaza Hotel
      Congress Plaza Hotel

      Congress Plaza Hotel

      520 South Michigan Avenue, Chicago
        
       4,0
       / 5 (8 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Columbia College Chicago, Museum of Contemporary Photography ja Auditorium Building and Theatre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Fine Arts Building ja Buckinghamin suihkulähde ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Felix Chicago
       Hotel Felix Chicago

       Hotel Felix Chicago

       111 W Huron St, Chicago
         
        4,0
        / 5 (4 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Holy Name Cathedral, Driehaus Museum ja American Medical Associationin pääkonttori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. John Hancock Center ja Tribune Tower ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Loews Chicago Hotel
        Loews Chicago Hotel

        Loews Chicago Hotel

        455 North Park Drive, Chicago
          
         5,0
         / 5 (1 arvostelua)
         4.5 kautta 5.0

         Tribune Tower ja Wrigley Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Navy Pier ja Chicago Children’s Museum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Chicago Hotellit

         Hotellit Chigagossa – suurenmoisessa ostoskaupungissa

         Chigago on kaupunki Illinoisin osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Chigagon kaupunki sijaitsee Michigan-järven rannalla ja erinomaisen sijaintinsa ansiosta kaupunki on tärkeä elinkeinoelämän keskus. Chigago tunnetaan elokuvien gangsterikaupunkina, mutta Chigago on myös kulttuurikaupunki, josta löytyy useita korkeakouluja.

         Chigagon keskustan erinomaiset hotellit

         Hotellit Chicagossa tarjoavat lomailijalle tai liikematkalaiselle erinomaisia hotellivaihtoehtoja, jotka ovat sijainniltaan erinomaisella paikalla lähellä julkisia liikennevälineitä ja kaupungin tärkeimpiä kauppoja. Hotellit Chicagossa ovat korkealaatuisia erilaisin palveluin, joten etsi sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Chigagosta tai muista Yhdysvaltojen kaupungeista, kuten esimerkiksi Burbankista, joka on toinen erittäin suosittu matkakohde Chigagon ohella.

         Chigagon mahtavat nähtävyydet

         Chigagosta löytyy hulppeasti nähtävää, sillä jo pelkästään kaupungin pilvenpiirtäjät ovat mahtava nähtävyys, jollaisia ei kotimaassa näe. Willis Tower (ent. Sears Tower) on Yhdysvaltojen korkein pilvenpiirtäjä ja lisäksi tyylikäs rakennus, jonka näköalatasanteelle kannattaa mennä ihailemaan Chigagon maisemia. Chigagon nykytaiteen museo on erinomainen nähtävyys taiteesta pitäville matkalaisille ja Luonnontieteen museo, Field Museum of Natural History esittelee erinomaisesti säilyneen ja massiivisen Tyrannosaurus Rexin luurangon. Shedd Aquarium on valtava akvaario, joka pitää sisällään tuhansia kaloja. Shedd Aquariumissa järjestetään myös erilaisia näytöksiä. Sheddd Aquarium kupeesta löytyy myös Adler Planetaario, jossa voi tutustua avaruuteen ja sen planeettoihin. Lincoln Park on upea puisto vehreine kasveineen ja puineen. Lincoln Parkissa voi istahtaa ja nauttia puiston vehreydestä vaikka jäätelön kera. Puistosta löytyy myös eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha.

         Shoppailijan unelmakaupunki

         Chigago on todellinen ostoskaupunki, josta löytyy kauppoja loputtomiin. The Magnificent Mile on lempinimi Michigan Avenuelle ja aivan taivaallinen ostoskatu. Magnificent Mile sisältää kaikki ne liikkeet, joista shoppailija uneksii, sillä kadulta löytyvät Ralph Lauren, Luis Vuitton ja muut muodinluojat. Edullisempaa ostamista löytyy Fashion Outlet-keskuksesta, joka löytyy O’Haren lentokentän kupeesta. Fashion Outlet on mieletön kompleksi, josta löytyy jokaiselle vaatteita, asusteita ja muuta kivaa. Chigago pursuaa erilaisia ostoskeskuksia, joita löytyy lähes joka puolelta kaupunkia.

         Aterioi Chigagossa

         Chigagossa on ehdottomasti maistettava pannupizzaa, sillä se on paikallista herkkua. Myös Chigagon hod dogit ja Al's Beefin täytetty patongit ovat todellisia herkkuja. Kaupungista löytyy myös useita Michelin - ravintoloita, jos haluaa kokeilla jotain ylellistä ja erikoista.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Chicago

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.