Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa Chicago

Tänä iltana Tänä iltana 23.7. - 24.7.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 27.7. - 29.7.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 3.8. - 5.8.

Aina edulliset Chicago hotellit

Congress Plaza Hotel 125 €
Congress Plaza Hotel

Congress Plaza Hotel

520 South Michigan Avenue, Chicago
   
  4,0
  / 5 (8 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Columbia College Chicago, Museum of Contemporary Photography ja Auditorium Building and Theatre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Fine Arts Building ja Buckinghamin suihkulähde ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Warwick Allerton - Chicago 135 €
  Warwick Allerton - Chicago

  Warwick Allerton - Chicago

  701 North Michigan Avenue, Chicago
    
   4,3
   / 5 (15 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Chicagon keskusta ja Chicagon vesitorni ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. John Hancock Center ja Tribune Tower ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   River Hotel 171 €
   River Hotel

   River Hotel

   75 East Wacker Drive, Chicago
     
    4,3
    / 5 (9 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Chicagon keskusta ja Chicago Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Wrigley Building ja Tribune Tower ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Club Quarters Hotel, Central Loop 157 €
    Club Quarters Hotel, Central Loop

    Club Quarters Hotel, Central Loop

    111 West Adams Street, Chicago
      
     3,7
     / 5 (6 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Chicagon keskusta, Willis Tower ja Skydeck Ledge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chicagon taideinstituutti ja Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Chicago

     Freehand Chicago 148 €
     Freehand Chicago

     Freehand Chicago

     19 East Ohio Street, Chicago
       
      4,6
      / 5 (5 arvostelua)
      3.5 kautta 5.0

      Chinese Consulate, Holy Name Cathedral ja Northwestern Memorial Hospital sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nykytaiteen museo ja Vesitorni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Travelodge by Wyndham Downtown Chicago 91 €
      Travelodge by Wyndham Downtown Chicago

      Travelodge by Wyndham Downtown Chicago

      65 E Harrison St, Chicago
        
       3,2
       / 5 (8 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0

       Chicagon keskusta, Chicagon taideinstituutti ja Buckinghamin suihkulähde sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Millennium Park ja Grant Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Motel 6 Elk Grove Village - O'Hare 39 €
       Motel 6 Elk Grove Village - O'Hare

       Motel 6 Elk Grove Village - O'Hare

       2881 Touhy Ave, Elk Grove Village
         
        3,7
        / 5 (3 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Lake Park, Apache Park ja Rainbow Falls Waterpark sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Allstate Arena ja Ned Brown Forest Preserve ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Parhaat luksushotellit – Chicago

        Trump International Hotel & Tower Chicago 291 €
        Trump International Hotel & Tower Chicago

        Trump International Hotel & Tower Chicago

        401 N Wabash Ave, Chicago
          
         5,0
         / 5 (2 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Chicagon keskusta ja Wrigley Building sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Tribune Tower ja Chicago Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         The Langham, Chicago 318 €
         The Langham, Chicago

         The Langham, Chicago

         330 North Wabash Avenue, Chicago
           
          5,0
          / 5 (2 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Chicagon keskusta ja Wrigley Building ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Chicago Theatre ja Tribune Tower ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

          The Peninsula Chicago 363 €
          The Peninsula Chicago

          The Peninsula Chicago

          108 East Superior Street, Chicago
            
           4,8
           / 5 (4 arvostelua)
           0.0 kautta 5.0

           Chicagon keskusta ja Chicagon vesitorni sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. John Hancock Center ja Tribune Tower ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

           The Gwen, a Luxury Collection Hotel, Michigan Avenue Chicago 353 €
           The Gwen, a Luxury Collection Hotel, Michigan Avenue Chicago

           The Gwen, a Luxury Collection Hotel, Michigan Avenue Chicago

           521 North Rush Street, Chicago
             
            3,0
            / 5 (1 arvostelua)
            4.5 kautta 5.0

            Chicagon keskusta ja Tribune Tower sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Wrigley Building ja Chicagon vesitorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

            Kartta

            Viimeksi varatut Chicago Hotellit

            Hotellit Chigagossa – suurenmoisessa ostoskaupungissa

            Chigago on kaupunki Illinoisin osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Chigagon kaupunki sijaitsee Michigan-järven rannalla ja erinomaisen sijaintinsa ansiosta kaupunki on tärkeä elinkeinoelämän keskus. Chigago tunnetaan elokuvien gangsterikaupunkina, mutta Chigago on myös kulttuurikaupunki, josta löytyy useita korkeakouluja.

            Chigagon keskustan erinomaiset hotellit

            Hotellit Chicagossa tarjoavat lomailijalle tai liikematkalaiselle erinomaisia hotellivaihtoehtoja, jotka ovat sijainniltaan erinomaisella paikalla lähellä julkisia liikennevälineitä ja kaupungin tärkeimpiä kauppoja. Hotellit Chicagossa ovat korkealaatuisia erilaisin palveluin, joten etsi sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Chigagosta tai muista Yhdysvaltojen kaupungeista, kuten esimerkiksi Burbankista, joka on toinen erittäin suosittu matkakohde Chigagon ohella.

            Chigagon mahtavat nähtävyydet

            Chigagosta löytyy hulppeasti nähtävää, sillä jo pelkästään kaupungin pilvenpiirtäjät ovat mahtava nähtävyys, jollaisia ei kotimaassa näe. Willis Tower (ent. Sears Tower) on Yhdysvaltojen korkein pilvenpiirtäjä ja lisäksi tyylikäs rakennus, jonka näköalatasanteelle kannattaa mennä ihailemaan Chigagon maisemia. Chigagon nykytaiteen museo on erinomainen nähtävyys taiteesta pitäville matkalaisille ja Luonnontieteen museo, Field Museum of Natural History esittelee erinomaisesti säilyneen ja massiivisen Tyrannosaurus Rexin luurangon. Shedd Aquarium on valtava akvaario, joka pitää sisällään tuhansia kaloja. Shedd Aquariumissa järjestetään myös erilaisia näytöksiä. Sheddd Aquarium kupeesta löytyy myös Adler Planetaario, jossa voi tutustua avaruuteen ja sen planeettoihin. Lincoln Park on upea puisto vehreine kasveineen ja puineen. Lincoln Parkissa voi istahtaa ja nauttia puiston vehreydestä vaikka jäätelön kera. Puistosta löytyy myös eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha.

            Shoppailijan unelmakaupunki

            Chigago on todellinen ostoskaupunki, josta löytyy kauppoja loputtomiin. The Magnificent Mile on lempinimi Michigan Avenuelle ja aivan taivaallinen ostoskatu. Magnificent Mile sisältää kaikki ne liikkeet, joista shoppailija uneksii, sillä kadulta löytyvät Ralph Lauren, Luis Vuitton ja muut muodinluojat. Edullisempaa ostamista löytyy Fashion Outlet-keskuksesta, joka löytyy O’Haren lentokentän kupeesta. Fashion Outlet on mieletön kompleksi, josta löytyy jokaiselle vaatteita, asusteita ja muuta kivaa. Chigago pursuaa erilaisia ostoskeskuksia, joita löytyy lähes joka puolelta kaupunkia.

            Aterioi Chigagossa

            Chigagossa on ehdottomasti maistettava pannupizzaa, sillä se on paikallista herkkua. Myös Chigagon hod dogit ja Al's Beefin täytetty patongit ovat todellisia herkkuja. Kaupungista löytyy myös useita Michelin - ravintoloita, jos haluaa kokeilla jotain ylellistä ja erikoista.

            Viimeisimmät hotelliarvostelut – Chicago

            Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.