Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Dabas hotellit

Boutique Hotel Budapest Hae hinnat
Boutique Hotel Budapest

Boutique Hotel Budapest

Utca So 6, Budapest
   
  4,1
  / 5 (193 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Suuri kauppahalli, Unkarin kansallismuseo ja Gellértin kylpylä sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Rudasin kylpylä ja Vapaudenpatsas ovat myös 2 kilometrin päässä.

  ibis Styles Budapest Airport Hae hinnat
  ibis Styles Budapest Airport

  ibis Styles Budapest Airport

  Vecses, Budapest
    
   3.5 kautta 5.0

   Népliget, Unkarin kansallismuseo ja Corvin Plaza sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Taidehalli ja Taideteollisuusmuseo ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Airport Hotel Budapest 83 €
   Airport Hotel Budapest

   Airport Hotel Budapest

   Lorinci u. 130/a, Vecses
     
    2,5
    / 5 (2 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    Népliget, MindQuest ja PANiQ-Room sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Arena Plazan ostoskeskus ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 20 kilometrin päässä.

    Danubius Hotel Gellert Hae hinnat
    Danubius Hotel Gellert

    Danubius Hotel Gellert

    Szent Gellert ter 2, Budapest
      
     3,8
     / 5 (72 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Tonava ja Gellértin kylpylä sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rudasin kylpylä ja Vapaudenpatsas ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kartta

     Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Dabas

     Jos matkakohteesi on Dabas, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Dabas hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

     Siirtyminen lentokentältä kohteen Dabas hotellille nopeasti

     Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Dabas hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Dabas on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

     Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Dabas hotellia

     Kohteesta Dabas löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Dabas hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Dabas olisi varmasti ikimuistoinen.

     Viimeisimmät hotelliarvostelut – Dabas

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.