Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Dabas hotellit

75 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Hotel Palazzo Zichy

Hotel Palazzo Zichy

Lorinc Pap Ter 2, Budapest
8 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,8
/ 5 (106 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

TRAP Team Race Against Puzzles ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotelli. Corvin Plaza ja Suuri kauppahalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

68 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
Danubius Hotel Gellert

Danubius Hotel Gellert

Szent Gellert ter 2, Budapest
8 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,8
/ 5 (65 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Luolakirkko ja Gellértin kylpylä ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Rudasin kylpylä ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

46 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 20 tuntia sitten
The Three Corners Lifestyle Hotel

The Three Corners Lifestyle Hotel

Hogyes Endre utca 4., Budapest
4,3
/ 5 (6 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Hotelli, jonka lähellä on Taideteollisuusmuseo, Unkarin kansallismuseo ja Gellértin kylpylä. Lähistöllä sijaitsee myös Rudasin kylpylä ja Unkarin valtion oopperatalo.

79 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 17 tuntia sitten
Hotel Rum Budapest

Hotel Rum Budapest

Királyi Pál Street 4, Budapest
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (7 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Váci-kävelykatu ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Gellértin kylpylä ja Rudasin kylpylä ovat myös 2 kilometrin päässä.

39 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
The Three Corners Hotel Art

The Three Corners Hotel Art

Kiralyi Pal u. 12, Budapest
15 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (8 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Suuri kauppahalli ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Gellértin kylpylä ja Rudasin kylpylä ovat myös 2 kilometrin päässä.

47 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 15 tuntia sitten
Bohem Art Hotel

Bohem Art Hotel

Molnar u 35, Budapest
4 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,8
/ 5 (24 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Váci-kävelykatu, Budapesti Corvinus Egyetem ja Suuri kauppahalli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotelli. Váci utca ja Luolakirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

73 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 18 tuntia sitten
Airport Hotel Budapest

Airport Hotel Budapest

Lorinci u. 130/a, Vecses
3 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
2,5
/ 5 (2 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Népliget, PANiQ-Room ja Arena Plazan ostoskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 20 kilometrin päässä.

33 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 12 tuntia sitten
Budapest Museum Central

Budapest Museum Central

Muzeum korut 39, II/5, Budapest
3,8
/ 5 (32 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Unkarin kansallismuseo, Italian instituutti ja Eötvös Lorándin yliopisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalo. Ervin Szabón keskuskirjasto ja Petőfin kirjallisuusmuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Dabas

Jos matkakohteesi on Dabas, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Dabas hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Dabas hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Dabas hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Dabas on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Dabas hotellia

Kohteesta Dabas löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Dabas hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Dabas olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Dabas

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.