Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Dabas hotellit

Hotel Palazzo Zichy 92 €
Hotel Palazzo Zichy

Hotel Palazzo Zichy

Lorinc Pap Ter 2, Budapest
   
  4,8
  / 5 (116 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  TRAP Team Race Against Puzzles ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Corvin Plaza ja Suuri kauppahalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  ibis Styles Budapest Airport 78 €
  ibis Styles Budapest Airport

  ibis Styles Budapest Airport

  Utca Vecses, Budapest
    
   3.5 kautta 5.0

   Lähellä lentokenttää oleva hotelli, jonka läheisellä alueella sijaitsee Hungexpo Budapest, Arena Plazan ostoskeskus ja Unkarin kansallismuseo. Alueella sijaitsee myös Vajdahunyadin linna ja Gellértin kylpylä.

   Danubius Hotel Gellert 84 €
   Danubius Hotel Gellert

   Danubius Hotel Gellert

   Szent Gellert ter 2, Budapest
     
    3,8
    / 5 (70 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Luolakirkko ja Gellértin kylpylä ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rudasin kylpylä ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Bohem Art Hotel 101 €
    Bohem Art Hotel

    Bohem Art Hotel

    Molnar u 35, Budapest
      
     4,6
     / 5 (31 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Váci-kävelykatu, Budapesti Corvinus Egyetem ja Suuri kauppahalli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Váci utca ja Luolakirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Three Corners Lifestyle Hotel 101 €
     The Three Corners Lifestyle Hotel

     The Three Corners Lifestyle Hotel

     Hogyes Endre utca 4., Budapest
       
      4,3
      / 5 (6 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Hotelli, jonka lähellä on Taideteollisuusmuseo, Unkarin kansallismuseo ja Gellértin kylpylä Lähistöllä sijaitsee myös Rudasin kylpylä ja Unkarin valtion oopperatalo.

      Hotel Rum Budapest 106 €
      Hotel Rum Budapest

      Hotel Rum Budapest

      Királyi Pál Street 4, Budapest
        
       4,2
       / 5 (9 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Eötvös Lorándin yliopisto ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gellértin kylpylä ja Rudasin kylpylä ovat myös 2 kilometrin päässä.

       The Three Corners Hotel Art 72 €
       The Three Corners Hotel Art

       The Three Corners Hotel Art

       Kiralyi Pal u. 12, Budapest
         
        4,3
        / 5 (9 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Eötvös Lorándin yliopisto ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gellértin kylpylä ja Rudasin kylpylä ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Verdi Grand Hotel 78 €
        Verdi Grand Hotel

        Verdi Grand Hotel

        Ülloi út 89/B, Budapest
          
         4,0
         / 5 (2 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Hotelli, jonka lähellä on Corvin Plaza, Unkarin kansallismuseo ja Gellértin kylpylä. Lähistöllä sijaitsee myös Arena Plazan ostoskeskus ja Rudasin kylpylä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Dabas

         Jos matkakohteesi on Dabas, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Dabas hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Dabas hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Dabas hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Dabas on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Dabas hotellia

         Kohteesta Dabas löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Dabas hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Dabas olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Dabas

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.