Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Damietta – Matkat

Valitse seuraavalle reissullesi uusi lomakohde, kuten Damietta. Matka on kätevintä suunnitella meidän kauttamme. Kaiken lisäksi lähiseutu ja koko Egypti tulevat vinkeillämme helposti tutuiksi.

Damietta – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki matkailijat ovat yksilöitä, ja siksi ebookers loihtii juuri sinulle ihanteellisen loman. Majoituksesta lentoihin ja opastetuista kierroksista autonvuokraukseen – Damietta odottaa jo sinua ja perhettäsi.

Pääset nauttimaan jopa 9.6%^:n säästöistä, kun tilaat sekä lentoliput majoitukset kätevästi samassa paketissa.

Suunnittele haaveittesi lomamatka valitsemalla omasi yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta.

Etkö ole vielä aivan varma? Tiimimme haluaa tarjota sinulle mahtavan matkapaketin, joten jos saat jostakin edullisemman hinnan kuin meiltä varausta seuraavien 48 tunnin kuluessa, sitoudumme vastaamaan siihen hyvittämällä erotuksen. Mitä siis vielä odotat?

Pakkaa laukut, sillä on aika lähteä liikkeelle! Me voimme auttaa matkakuumeen parantamisessa – halusitpa sitten helteiseen erämaahan tai korkeille vuorenhuipuille, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantaparatiiseihin.

Varausehtoja sovelletaan.

Damietta – Matkat

Maan pääkaupunki Kairo sijaitsee 160 km etelään kohteesta Damietta.

Lähde perheen pienimpien kera katsomaan, millaisia aktiviteetteja Ras Elbarin vesipuisto tarjoaa.

Luonnon kauneutta voit tutkia monissa paikoissa kaupungin lähialueilla. Vain 12 km:n päässä sijaitseva Manzala-järvi on loistava paikka pienelle luontoretkelle. Myös Ashtoum el-Gamil and Tennies Island National Park (kansallispuisto) on kaunis luontokohde, jonne on matkaa 30 km.

Jos sinulla on aikaa, kiinnostaisiko retki lähiseudun muihin kohteisiin? Ras El Bar ja Port Said sijaitsevat vain 10 km:n ja 50 km:n etäisyydellä, joten suuntaa vaikka jompaankumpaan niistä.

Kaipaatko toimintaa? Kokeile esimerkiksi vuorikiipeilyä tai patikointia, ja reissustasi tulee taatusti unohtumaton.

Kiireisen viikon jälkeen on hyvä harrastaa jotakin rentouttavaa, kuten rannikkokalastusta. Jos tahtoisit ulkoilla vielä enemmän, ehkä innostuisit kokeilemaan piknikretkeilyä?

Lähiseudulla järjestetään eläintenbongausretkiä ja kävelykierroksia, joiden aikana voit antaa matkaohjelman suunnittelun osaaviin käsiin ja tutustua muihin matkailijoihin.

Rohkeatkin matkailijat voivat pelätä nousuvarjoilua. Mitäpä jos sinä näyttäisit esimerkkiä, voittaisit pelkosi ja uskaltautuisit kokeilemaan lajia?

Kukaan ei voi elää ilman vettä, mutta jotkut meistä eivät saa siitä tarpeekseen. Mikset lisäisi vähän jännitystä matkaan kokeilemalla vaikka uintia tai snorklausta?

Seudun taidemuseot, historialliset museot ja taidegalleriat ihastuttavat kaikenikäisiä matkailijoita. Astu sisään ja tutustu niiden tarjontaan.

On vaikea keksiä parempaa tapaa tutustua kunnolla ympäröivään alueeseen kuin käymällä sen ulkoilmamuseoissa, ulkoilmanäyttelyissä, majakoissa ja puutarhoissa.

Monet ympäristön rauniot, historialliset alueet, historialliset palatsit ja arkeologiset alueet mahdollistavat kävijälleen hyppäyksen menneisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää näiden rakennusten historiallisen merkityksen, saattaa olla parasta etsiä asiantunteva opas.

Voit oppia paljon eri alueiden uskonnollisesta perinteestä poikkeamalla paikallisissa kirkoissa, moskeijoissa, temppeleissä ja luostareissa. Varaa hetki itsellesi vain ollaksesi hiljaa tai seurataksesi paikallisten rukoushetkeä.

Jos aiot vierailla kohteessa Damietta 23 heinäkuuta, haluat takuulla nähdä Egyptin vallankumouksen muistopäivän juhlallisuudet. Ilmassa on silloin aina erityistä juhlan tunnelmaa.

Sitten kun on aika lähteä paluumatkalle, pakkaa matkalaukku ja laita herätyskello soimaan. Sinua lähinnä oleva lentokenttä, Kairon kansainvälinen lentokenttä (CAI), sijaitsee noin 150 km etelään.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Damietta

Näytä kaikki 10 majoitusliikettä kohteessa Damietta
Steigenberger Hotel El Lessan Ras El Bar

Steigenberger Hotel El Lessan Ras El Bar

Ras El Bar, Damietta
  5.0 kautta 5.0
   
   

  Steigenberger Hotel El Lessan Ras El Bar sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ras Elbarin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen ...

  Steigenberger Hotel El Lessan Ras El Bar134 €

  Steigenberger Hotel El Lessan Ras El Bar134 €
  Dolphin Ras Elbar

  Dolphin Ras Elbar

   3.0 kautta 5.0
    
    

   Dolphin Ras Elbar sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ras Elbarin vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen ...

   Dolphin Ras Elbar72 €

   Dolphin Ras Elbar72 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.