Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Dubrovnik:

Dubrovnik – Matkat

Tarvitsisitko lomaa kaukana tutuista kuvioista? Tartu tilaisuuteen ja ota suunnaksi Dubrovnik – lomat tässä kaupungissa tarjoavat mahdollisuuden uusiin seikkailuihin.

Dubrovnik – Lennot ja hotelli

Levähdä ja anna ebookers-matkailuasiantuntijoiden tarttua rattiin. Lentoliput, majoituspaikka ja ihania kokemuksia – me voimme järjestää kaiken. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin hypätä oikeaan koneeseen!

Varaamalla lennot ja majoituksen yhdessä saat alennusta parhaimmillaan jopa 10 %.

Perehdy yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylikkäästi ja nauti olostasi, olipa määränpääsi mikä tahansa.

Mitä mieltä olisit hintatakuusta? Jos satut saamaan jostakin edullisemmat lennot ja hotellit pakettitarjouksena 48 tunnin kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla sinulle tarjousten välisen erotuksen.

Matkatoiveet ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan elämäsi matka, unelmoitpa sitten valtameren aalloista tai jännittävästä elämysmatkasta. Varausehtoja sovelletaan.

Dubrovnik – Matkat

Kaduilla ja kujilla kävellessäsi huomaat nopeasti, ettet ole yksin: alueella asuu suurin piirtein 28 000 henkilöä.

Maan pääkaupunki Zagrebin piirikunta sijaitsee kohteesta Dubrovnik 380 km luoteeseen ja lähikaupunki Ravno 17 km pohjoiseen päin.

Dubrovnikin akvaario ja merihistoriallinen museo on paikka, painaa kämmenesi lasia vasten ja tarkkailla monenlaisia vedenalaisia otuksia niiden uiskennellessa altaassaan.

Golden Sun Casino on paikka, jonka ylellinen tunnelma sopii erinomaisesti unohtumattomaan illanviettoon. Tilaa värikäs drinkki ja katsele ympärillesi tai testaa omaa vedonlyöntionneasi.

Trsteno Arboretum on paikka, jossa voit loikoilla nurmikolla ja ihastella taivaan pilvimuodostelmia. Elämän pieniä iloja, jotka eivät maksa mitään!

Muutaman tunnin oleskelu meren rannalla on ihanteellinen vastalääke kaupungin jatkuvalle vilinälle. Lähde siis hengittämään raikasta meri-ilmaa ja ota suunnaksi Playa de Copacabana tai Lapadin ranta. Jos et saanut meren kuohuista vielä tarpeeksesi, myös Trstenon ranta ja Mlinin ranta ovat tutustumisen arvoisia kohteita.

Dubrovnik tarjoaa monenlaisia luonnonsuojelualueita, joihin kuuluvat esimerkiksi Lokrumin saari ja Gružin satama. Jos jäät kaipaamaan lisää aikaa luonnon helmassa, ota seuraavaksi suunnaksesi Srd-vuori ja Vanhan kaupungin satama.

Valitse vierailukohteeksi Visia Dubrovnik 5D Theatrum ja Rupen etnografinen museo, joissa järjestetään mielenkiintoisia näyttelyitä. Nämä kohteet ovat rauhallisia paikkoja, joissa voit hiljentyä tai viettää sateisen päivän. Kroatian itsenäisyyssodan museo ja Dubrovnikin puolustajien muistohuone ovat myös kiinnostavia vierailukohteita museoista kiinnostuneille.

Nykypäivänä kenenkään ei enää tarvitse matkata maailman kaukaisimpiin kolkkiin voidakseen ihmetellä luonnon ja ihmiskunnan historian aarteita ja ihmeitä. Voit sen sijaan vierailla paikoissa kuten Arkeologinen museo ja Dubrovnikin luonnonhistoriallinen museo, joissa on esillä uskomaton kokoelma uniikkeja näyttelyesineitä ja löydöksiä kätevästi yhden ja saman katon alla.

Nykytaiteen museo on paikka, jossa taideteokset suorastaan vyöryvät tajuntaan. Kun olet hämmästellyt näitä ainutlaatuisia töitä, on aika istahtaa vaikkapa läheiseen kahvilaan sulattelemaan kokemusta.

Pääset kurkistamaan upeasti menneisyyteen kohteessa Onofrion lähde tai Pilen portti. Jos haluat tietää lisää, Collegium Ragusinum ja Buzan portti maksavat myös vaivan.

Oletko suorastaan hullaantunut sotahistoriaan? Muista käydä kohteissa Minčetan linnoitus ja Pyhän Johanneksen linnoitus, niin saat paljon tietoa sekä tärkeimmistä puolustuslinnakkeista että myös heistä, jotka olivat puolustamassa niitä. Bokarin linnoitus ja Revelinin linnoitus ovat menneiden vuosien aikana myös kokeneet monia piirityksiä.

Saat tietää lisää tärkeistä henkilöistä, jotka kerran kutsuivat kohteita Sponzan palatsi ja Rehtorin palatsi kodiksi. Tiedustelepa opastettuja retkiä näihin juhlaviin rakennuksiin, jos sinua kiinnostaa poiketa sisäpuolelle näkemään kaikki yksityiskohdat.

Oletko kiinnostunut hengellisistä asioista? Tällöin hyviä tutustumiskohteita matkakohteessasi ovat Fransiskaaniluostari ja Pyhän Blasiuksen kirkko. Myös Dominikaaniluostari ja Dubrovnikin katedraali vetävät puoleensa monia uskonnollisista asioista kiinnostuneita matkailijoita.

Aukiot ovat olleet suosittuja ajanviettopaikkoja kautta aikojen ja näin on vielä nykyisinkin. Valitse kohteeksi Lužan aukio ja Gundulićin aukio ja ota selvää, mihin niitä on käytetty ennen ja nykyään.

Porporela on nähtävyys, jonka pitäisi olla jokaisen matkailijan kalenterissa. Se on yksi paikkakunnan kuuluisimmista maamerkeistä, joka antaa myös täydelliset puitteet upeille lomakuville!

Historiallisten tapahtumien muistoksi pystytetty Orlandon pylväs on erityislaatuinen nähtävyys, jonka luona on hyvä hiljentyä hetkeksi.

Gružin kauppatori on hyvä kohde siinä tapauksessa, jos sinun pitää ostaa joitain matkalaukusta unohtuneita perustarvikkeita. Täältä saat myös muita tuotteita, kuten upeita matkamuistoja ja tuliaisia.

Dubrovnik tarjoaa mukavasti erilaisia illanviettopaikkoja. Katso, mitä ohjelmaa suosittu Marin Držić -teatteri järjestää lomapäiviesi aikana.

Täältä löytyy aina lisää koettavaa. Yksi tutustumisen arvoinen paikka on War Photo Limited.

Dubrovnik – Hotellit

Varaa täydellinen majoitus kätevästi. Valittavanasi on yli 165 ebookersin sivuston tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa riittää.

Väittääkö joku, että hyvästä palvelusta tulisi aina maksaa suuria summia? The City Place - Apartment ja Dubrovnik Apartments Kovacec mahdollistavat lepäämisen mukavassa ympäristössä hyvään hintaan. Haluaisitko ehkä kuitenkin nauttia lomasta hemmotellen itseäsi? Ystävällinen henkilökunta majoitusliikkeissä Villa Orsula ja Villa Dubrovnik tekee kaikista toiveistasi totta.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Dubrovnik:

Näytä kaikki 603 majoitusliikettä kohteessa Dubrovnik
Sun Gardens Dubrovnik

Sun Gardens Dubrovnik

Na Moru 1, Dubrovnik
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,0 / 5 (8 arvostelua)

  Trsteno Arboretum on 4,6 kilometrin päässä tästä rannalle sijaitsevasta hotellista. Trstenon ranta ja Stikovican ranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Dubrovnikin ...

  Hotel Lapad

  Hotel Lapad

  Lapadska obala 37, Dubrovnik
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,4 / 5 (66 arvostelua)

   Dubrovnikin yliopisto on 0,7 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari sijaitsevat 5 kilometrin ...

   Hotel Lapad166 €

   Hotel Lapad166 €
   Dubrovnik Palace

   Dubrovnik Palace

   Masarykov Put 20, Dubrovnik
    5.0 kautta 5.0
     
     
    4,6 / 5 (66 arvostelua)

    Lapadin ranta, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat ...

    Bellevue Hotel

    Bellevue Hotel

    Pera Cingrije 7, Dubrovnik
     5.0 kautta 5.0
      
      
     4,5 / 5 (20 arvostelua)

     Rochester Institute of Technology Croatia, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta ...

     Bellevue Hotel323 €

     Bellevue Hotel323 €
     Hotel Excelsior

     Hotel Excelsior

     Frana Supila 12, Dubrovnik
      5.0 kautta 5.0
       
       
      5,0 / 5 (1 arvostelua)

      Nykytaiteen museo ja Sponzan palatsi ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ...

      Hotel Kompas

      Hotel Kompas

      Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,5 / 5 (11 arvostelua)

       Lapadin ranta, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat ...

       Hotel Lero

       Hotel Lero

       Iva Vojnovica 14, Dubrovnik
        4.0 kautta 5.0
         
         
        4,0 / 5 (20 arvostelua)

        Rochester Institute of Technology Croatia, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta kylpylälomalle ...

        Grand Villa Argentina

        Grand Villa Argentina

        Frana Supila 14, Dubrovnik
         5.0 kautta 5.0
          
          
         4,6 / 5 (39 arvostelua)

         Nykytaiteen museo, Sponzan palatsi ja Orlandon pylväs ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta sijaitsevasta hotellista. Pyhän Blasiuksen ...

         Grand Villa Argentina327 €

         Grand Villa Argentina327 €
         Hotel Neptun

         Hotel Neptun

         Kardinala Stepinca 31, Dubrovnik
          4.0 kautta 5.0
           
           
          4,6 / 5 (7 arvostelua)

          Playa de Copacabana, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lapadin ranta ja Dubrovnikin yliopisto ...

          Hotel Neptun223 €

          Hotel Neptun223 €
          Hotel Ariston

          Hotel Ariston

          Kardinala Stepinca 31, Dubrovnik
           5.0 kautta 5.0
            
            
           4,8 / 5 (6 arvostelua)

           Playa de Copacabana, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lapadin ranta ja Dubrovnikin yliopisto ...

           Hotel Ariston227 €

           Hotel Ariston227 €
           Kartta

           Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.