Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Färentuna hotellit

Lilla Sörgården 68 €
Lilla Sörgården

Lilla Sörgården

Kungsbergavägen 33, Faerentuna
   
  3.5 kautta 5.0

  Tämä aamiaismajoitus on samalla alueella kuin Gaseborg, Hovgården ja Birka Vikingastadenin kylä. Alueella sijaitsee myös Ansgarin kappeli ja Järfällan golfkerho.

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 104 €
  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Vasagatan 1, Stockholm
    
   4,1
   / 5 (85 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Hötorgshallen, Tukholman kaupungintalo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Waterfront Hotel 117 €
   Radisson Blu Waterfront Hotel

   Radisson Blu Waterfront Hotel

   Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
     
    4,6
    / 5 (212 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Mornington Hotel Stockholm City 108 €
    Mornington Hotel Stockholm City

    Mornington Hotel Stockholm City

    Nybrogatan 53, Stockholm
      
     4,2
     / 5 (73 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Kuninkaallinen draamateatteri, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Vasa-museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Sheraton Stockholm Hotel 185 €
     Sheraton Stockholm Hotel

     Sheraton Stockholm Hotel

     Tegelbacken 6, BOX 195, Stockholm
       
      4,0
      / 5 (107 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Tanssimuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Continental 129 €
      Scandic Continental

      Scandic Continental

      Vasagatan 22, Stockholm
        
       4,1
       / 5 (22 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Birger Jarl 106 €
       Hotel Birger Jarl

       Hotel Birger Jarl

       Tulegatan 8, Stockholm
         
        3,8
        / 5 (24 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Tukholman kauppakorkeakoulu, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 3 kilometrin päässä.

        At Six 237 €
        At Six

        At Six

        Brunkebergstorg 6, Stockholm
          
         4,5
         / 5 (6 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Tanssimuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Färentuna

         Jos matkakohteesi on Färentuna, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Färentuna hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Färentuna hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Färentuna hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Färentuna on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Färentuna hotellia

         Kohteesta Färentuna löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Färentuna hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Färentuna olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Färentuna

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.