Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Frankfurt hotellit

MEININGER Hotel Frankfurt/Main Airport
MEININGER Hotel Frankfurt/Main Airport

MEININGER Hotel Frankfurt/Main Airport

Bessie-Coleman-Straße 11, Frankfurt
   
  3,0
  / 5 (5 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  The Squaire on 2 kilometrin ja Lufthansan koulutuskeskus on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Commerzbank-Arena ja Frankfurter Stadtwald ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center
  Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

  Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

  Flughafen Terminal 1, Frankfurt
    
   4,0
   / 5 (14 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   The Squaire ja Lufthansan koulutuskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Frankfurter Stadtwald ja Höchstin linnaovat myös 10 kilometrin päässä.

   Steigenberger Airport Hotel
   Steigenberger Airport Hotel

   Steigenberger Airport Hotel

   Unterschweinstiege 16, Frankfurt
     
    4,3
    / 5 (26 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    The Squaire on 2,2 kilometrin ja Lufthansan koulutuskeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Commerzbank-Arena ja Frankfurter Stadtwald ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Park Inn by Radisson Frankfurt Airport Hotel
    Park Inn by Radisson Frankfurt Airport Hotel

    Park Inn by Radisson Frankfurt Airport Hotel

    Amelia-Mary-Earhart-Str. 10, Frankfurt
      
     4,2
     / 5 (5 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     The Squaire on 2 kilometrin ja Lufthansan koulutuskeskus on 3,5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Commerzbank-Arena ja Frankfurter Stadtwald ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
     Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

     Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

     The Squaire, Frankfurt
       
      4,1
      / 5 (10 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      The Squaire ja Lufthansan koulutuskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Höchstin linna ja Commerzbank-Arena ovat myös 25 kilometrin päässä.

      Moxy Frankfurt Airport
      Moxy Frankfurt Airport

      Moxy Frankfurt Airport

      Amelia-Mary-Earhart-Strasse 5, Frankfurt
        
       4,2
       / 5 (6 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Lufthansan koulutuskeskus on 3,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Commerzbank-Arena ja Städel-museo sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Frankfurtin oopperatalo ja Main Tower ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Hilton Frankfurt Airport
       Hilton Frankfurt Airport

       Hilton Frankfurt Airport

       The Squaire, Frankfurt
         
        4,3
        / 5 (16 arvostelua)
        4.5 kautta 5.0

        The Squaire ja Lufthansan koulutuskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Kaiserstraße ja Frankfurter Stadtwald ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Mercure Hotel Kaiserhof Frankfurt City Center
        Mercure Hotel Kaiserhof Frankfurt City Center

        Mercure Hotel Kaiserhof Frankfurt City Center

        Kaiserstr. 62, Frankfurt
          
         3,7
         / 5 (18 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         The English Theatre ja Frankfurtin oopperatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Main Tower ja Städel-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Frankfurt Hotellit

         Hotellit Frankfurtissa – talouselämän keskuksessa ja merkittävässä lomakohteessa

         Frankfurt on kaupunki Saksassa Mainjoen varrella. Frankfurt on merkittävä talouselämän keskus ja tunnettu erittäin vilkkaasta lentoliikenteestään. Monelle kaupunki onkin vain tilapäinen pysähdys lentojen välillä, mutta Frankfurt on todellinen lomailija unelma kauppoineen, nähtävyyksineen ja rantoineen.

         Edulliset ja laadukkaat hotellit Frankfurtissa

         Hotellit Frankfurtissa tarjoavat matkailijalle korkeatasoista yöpymistä kaupungin keskustassa tai sen tuntumassa. Hotelleja on runsas valikoima ja palvelut vaihtelevia, joten matkailijan on helppo valita yöpymispaikka sopivilla palveluilla. Hotellit Frankfurtissa tarjoavat laadukkaan henkilökunnan lisäksi muun muassa sisäuima-altaan, wi-fin ja huonepalvelun. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva huokeahintainen hotelli Frankfurtista tai muista Saksan kaupungeista, kuten esimerkiksi Kelsterbachista käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

         Frankfurtin lukuisat nähtävyydet

         Frankfurtissa on runsaasti monenlaista nähtävää, kuten erilaisia museoita, joihin on helppo tutustua Museumsuferin varrella, sillä tältä rantapromenadilta löytyy useita tutustumisen arvoisia museoita peräkkäin. Lisäksi Großer Hirschgraben-kadun varrelta löytyy eräs tärkeä museo; Johann Wolfgangvon Goethen koti ja museo. Museoiden lisäksi kaupungissa on useita kirkkoja, joista yksi tunnetuimmista on Kaiserdomin katedraali. Katedraali on hieman alle sata metriä korkea, ja sen torniin pääsee ihailemaan kaupungin maisemaa. Paulskirche on 1700-luvulla rakennettu erittäin tunnettu kirkko, joka uudelleen rakennettiin toisen maailmansodan jälkeen. Kirkko toimii museona ja siellä järjestetään vaihtuvia näyttelyitä.

         Frankfurtin vanhassakaupungissa sijaitsee Römerberg, raatihuoneentori, jonka sivusta löytyy koristeellisia, sodan jälkeen entisöityjä rakennuksia. Toria koristaa upea Gerechtigkeitsbrunnen, oikeudenmukaisuuden suihkulähde. Musiikin ystäville Frankfurt tarjoaa entisöidyn komean Alte Ope-oopperatalon, joka toimii nykyään konserttitalona. Viherpeukalolle sopii tutustuminen kasvitieteelliseen puutarhaan Palm Gardenissa, ja perheen pienimmille löytyy jännittävä eläintarha, joka perustettiin jo 1800-luvulla. Eläintarhasta löytyy useita mielenkiintoisia osastoja, jotka viihdyttävät lasten lisäksi myös vanhempia.

         Frankfurtin lyömättömät shoppailupaikat

         Frankfurtista löytyy todella suuri ostoskatu Zeil, joka on todellinen shoppailijan paratiisi. Zeilin varrelta löytyy ostoskeskuksia ja tavarataloja, joihin on aivan pakko tutustua. Zeilin lähialueella on lisää ostoskatuja, kuten Liebfrauenstrasse ja Goethestrasse. Näiltä kaduilta shoppailija löytää luksusta ja hieman edullisempia tuotteita. Saksan shoppailuun kuuluvat vahvasti markkinat ja erilaiset kirpputorit, joita löytyy myös Frankfurtista. Museumsufer-rantapromenadilta löytyy hyvä kirpputori, johon kannattaa tutustua.

         Ostosten välissä tai sen jälkeen voi lähteä hotellille kasseineen ja jäädä hotellin ravintolaan syömään, tai tutustua Frankfurtin hulppeaan ravintolatarjontaan. Paikallisissa ravintoloissa tarjotaan paikallista ruokaa, mutta myös kansainvälisiä aterioita - joten matkailija löytää varmasti oman suosikkinsa. Ostosten välissä voi myös poiketa paikalliseen kahvilaan ja nauttia Frankfurtilaista leivonnaista kahvin kera. Grosse Bockenheimer-kadulta löytyy suosittuja ravintoloita ja kahviloita.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Frankfurt

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.