Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Għarb – Matkat

Yritätkö parhaillaan valita hyvää lomakohdetta? Matkat kohteeseen Għarb tarjoavat monipuolisesti mahdollisuuksia erilaisille matkailijoille – tähän kaupunkiin kannattaa tutustua!

Għarb – Lennot ja hotelli

Vastaako Għarb unelmiesi lomakohdetta? Asiantunteva ja ystävällinen ebookers-tiimi toteuttaa haaveesi lennoista aina yöpymisiin ja vuokra-autosta mitä erikoisimpiin retkiin.

Osta lentoliput ja majoitus yhtä aikaa meidän avullamme, ja saat alennusta jopa 9.6%^.

Ihanteellisen matkan suunnittelu on helpompaa kuin koskaan aiemmin, koska kaikki tarvitsemasi on nyt yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituskohteen valikoiman ansiosta pääset kokemaan unohtumattomia elämyksiä heti, kun niin haluat.

Jos varaat lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään jostakin edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä varauksen tekemisestä, vastaamme tarjoukseen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Mitä siis enää mietit?

Matkasuunnitelmat ovat yhtä yksilöllisiä kuin sinäkin. Anna meidän auttaa toteuttamaan haaveesi, uneksitpa sitten valtameren aalloista tai jännittävästä elämysmatkasta.

Varausehtoja sovelletaan.

Għarb – Matkat

Kaupunkialueella asuu suurin piirtein 1 000 henkeä.

Matkakohde sijaitsee 35 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Valletta. Lähimpään kaupunkiin (Għasri) on matkaa 2 km.

Gharbin kansanperinnekylä paljastaa hyvin avartavien näyttelyjen ja esineiden kokoelmien avulla tämän alueen upean perinteen.

Ta' Pinun pyhäkkö on kohde, jossa voit hiljentyä lyhyemmän tai pidemmän aikaa.

Yksi parhaista asioista lomalla on sellaisten paikkojen löytäminen, joista kaikki eivät ole kuulleet, kuten Ta' Dbiegin käsityöläiskylä.

Għarb – Hotellit

ebookersin hotelliopas esittelee kaikki alueen parhaat yöpymispaikat. Tarjolla on yli 37 majoitusliikettä, joiden joukosta voit varata oman majapaikkasi käden käänteessä.

Onneksi tällä alueella on tarjolla monenlaisia huoneita, joiden hinta sopii joka kukkarolle. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei kuluta koko matkabudjettia mutta tarjoaa silti tarvittavat mukavuudet, parhaimpiin vaihtoehtoihin kuuluvat Hotel Xlendi Resort & Spa (St. Simon Street, Xlendi Bay) ja Il Girna Residence (5 Skerla Street). Haluaisitko ehkä kuitenkin hemmotella itseäsi oikein kunnolla? Asiantunteva henkilökunta hotelleissa Hotel Ta' Cenc & Spa ja Kempinski Hotel San Lawrenz tekee siitä mahdollista.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Għarb

Katso kaikki 10 aktiviteettia kohteessa Għarb

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Għarb

Näytä kaikki 1 104 majoitusliikettä kohteessa Għarb
Grotto's Paradise B&B

Grotto's Paradise B&B

Triq l-Isqof Mikiel Molina, Ta' Marisa, Għarb
  3.0 kautta 5.0
   
   

  Grotto's Paradise B&B on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gharbin kansanperinnekylä. ...

  Grotto's Paradise B&B44 €

  Grotto's Paradise B&B44 €
  Ta' Pinu B&B

  Ta' Pinu B&B

  Triq l-Gharb, Għarb
   3.5 kautta 5.0
    
    

   Ta' Pinu B&B on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ta' Dbiegin käsityöläiskylä. ...

   Ta' Pinu B&BHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.