Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Göteborg hotellit

Gothia Towers
Gothia Towers

Gothia Towers

Mässans Gata 24, Gothenburg
   
  4,0
  / 5 (30 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Ruotsin messu- ja kongressikeskus, Universeum ja Lisebergin huvipuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Göteborgin taidemuseo ja Göteborgin kaupunginmuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

  First Hotel G
  First Hotel G

  First Hotel G

  Nils Ericssonplatsen 4, Gothenburg
    
   3,5
   / 5 (6 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Drottningtorget ja Göteborgin ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Göteborgin kaupunginmuseo ja Maritiman-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Scandinavia Hotel 273 €
   Radisson Blu Scandinavia Hotel

   Radisson Blu Scandinavia Hotel

   Södra Hamngatan 59, Gothenburg
     
    4,2
    / 5 (23 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    Mikko Mallikkaan kulttuuritalo ja Göteborgin kaupunginmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Göteborgin ooppera ja Maritiman-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Opera 145 €
    Hotel Opera

    Hotel Opera

    Nils Ericsonsgatan 23, Gothenburg
      
     3,3
     / 5 (18 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Drottningtorget, Göteborgin ooppera ja Nya Ullevi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Scandinavium ja Ruotsin messu- ja kongressikeskus ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Best Western Plus Waterfront Hotel 107 €
     Best Western Plus Waterfront Hotel

     Best Western Plus Waterfront Hotel

     Klippan 1, Gothenburg
       
      4.0 kautta 5.0

      Röda Stenin taidegalleria on 0,4 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Slottsskogen ja Kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Göteborgin kaupunginmuseo ja Maritiman-museo ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Landvetter Airport Hotel 141 €
      Landvetter Airport Hotel

      Landvetter Airport Hotel

      Flygets Hotellvag, Harryda
        
       4,3
       / 5 (7 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Landvettersjön on 9,7 kilometrin ja Vattenpalatset-uimahalli on 18,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Universeum ja Lisebergin huvipuisto ovat myös 25 kilometrin päässä.

       Elite Park Avenue Hotel 207 €
       Elite Park Avenue Hotel

       Elite Park Avenue Hotel

       Kungsportsavenyn 36-38, Gothenburg
         
        4,5
        / 5 (11 arvostelua)
        4.5 kautta 5.0

        Götaplatsen ja Göteborgin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Universeum ja Lisebergin huvipuisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best Western Plus Hotel Mektagonen 115 €
        Best Western Plus Hotel Mektagonen

        Best Western Plus Hotel Mektagonen

        Falkenbergsgatan 3, Gothenburg
          
         4,2
         / 5 (4 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Maailmankulttuurin museo ja Universeum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lisebergin huvipuisto ja Göteborgin taidemuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Göteborg Hotellit

         Hotellit Göteborgissa – upeassa länsirannikon satamakaupungissa

         Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Länsi-Götanmaalla. Göteborg on tunnettu kauniista saaristostaan ja rannikkokaupunkina erinomaisista ravintoloistaan, joita on palkittu muun muassa Michelin-tähdillä.

         Korkealaatuiset ja edulliset hotellit Göteborgissa

         Göteborgista löytyy mittava valikoima tasokkaita hotelleja aina Pohjoismaiden suurimmasta hotellista persoonalliseen laivaan rakennettuun hotelliin. Hotellit Göteborgissa sopivat myös liikematkailijoille ja lapsiperheille. Göteborg tarjoaa monipuolista yöpymistä huokeaan hintaan riippuen palveluista, joita löytyy laaja valikoima kaupungin hotelleista. Etsi tarpeisiisi sopiva hotelli Göteborgista tai Ruotsin muista kaupungeista, kuten esimerkiksi Boråsista käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

         Göteborgin monet nähtävyydet

         Göteborg on kaupunki, jossa aika kuluu aivan silmissä, sillä kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa sekä aikuisille että lapsille. Kulttuuria janoaville matkailijoille Göteborg tarjoaa Göteborgs Konstmuseumin, joka sisältää Skandinavian upeimman kokoelman taideteoksia 1800-luvulta, vaihtelevia näyttelyitä ja muuta hauskaa, jossa muistetaan myös perheen pienimpiä. Göteborgs Stadsmuseum esittelee kaupungin historiaa ja kulttuuria, sekä upean vanhan viikinkiajalta säilyneen laivan. Universeum on mielenkiintoinen tiedekeskus, jossa esitellään teknologiaa ja seikkailua seitsemässä kerroksessa, joista löytyy seitsemän erilaista ympäristöä koettavaksi aina sademetsäalueesta jännittävään valtamerivyöhykkeeseen. Liseberg, joka sijaitsee aivan Universeumin kupeessa, on hervottoman hauska huvipuisto kaikenikäisille. Liseberg on Pohjoismaiden suurin huvipuisto, joka on toiminnassa myös joulun aikaan, sillä silloin Lisebergissä järjestetään joulumarkkinat. Liseberg sisältää hauskoja koneita ja laitteita lapsille sekä nuorille, pelipaikkoja, ravintoloita, kahviloita. Siellä on myös erilaisia esiintymislavoja, joissa tunnetut tähdet, kuten esimerkiksi Abba, Nightwish, The Who ja Rolling Stones, ovat esiintyneet

         Shoppailijan unelmakaupunki

         Göteborgissa ei shoppailijan tarvitse etsiä kauppoja, sillä kaupunki on tulvillaan erinomaisia myymälöitä. Kaupungin pääkatu Kungsportsavenyn tarjoaa lukuisia viimeisintä muotia myyviä liikkeitä, ravintoloita ja kahviloita, joissa saattaa tehdä mahtavia löytöjä. Ostoskeskuksista pitävälle kaupungista löytyy useita kauppakeskuksia, kuten Skandinavian suurin Nordstan, joka sisältää lukemattomia myymälöitä aina vaatteista silmälaseihin ja lääkkeisiin. Ostoskeskuksesta löytyy muun muassa Cervera, Cubus, GinaTricot, Hobbex ja Vero Moda. Victoriapassagen on ihastuttava ja viihtyisä kävelykatu, joka on myös katettu, ja matkailija voi huoletta tutustua kadun liikkeisiin huonollakin säällä kastumatta. Kävelykadulta löytyy paikallisia käsitöitä, taidetta ja antiikkia.

         Göteborgin ravintolat ja kahvilat

         Göteborg tarjoaa matkailijalle hieman kalliimpaa Michelin-luokan ateriointia Kungsportsavenyn-kadulla, mutta erinomaisia aterioita löytyy myös muualta. Kauppahallin läheisyydessä on useita ruokailupaikkoja ja tuttuja nakkikioskeja, joissa voi syödä sisätiloissa. Lisäksi löytyy pizzerioita, joissa valmistetaan myös kebab-ruokia ja hampurilaisaterioita.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Göteborg

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.