Pääosion alkuosa

Halvat lennot Bangkok alkaen 487.35 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot Bangkok

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Bangkokiin

Thaimaan pääkaupunki Bangkok on vilkas Aasian-matkailun liikennekeskittymä. Lennot Thaimaahan tarjoavat nimittäin mahdollisuuden matkata myös muualle Aasiaan helposti. Lennot Bangkokiin ovat valtavan suosittuja kaikkialta maailmasta, ja kaupungista pääsee vastaavasti jatkamaan matkaa melkein minne tahansa. Thaimaan-lennot kulkevat suurella todennäköisyydellä Bangkokin kautta, oli lopullinen määränpää missä päin maata tahansa. Toki kaupunki on itsessäänkin suosittu matkakohde, joka houkuttelee tutustumaan aitoon thai-kulttuuriin ja kiehtoviin kaupunkikulttuurin vivahteisiin. Halvat lennot Bangkokiin ovatkin monilla jatkuvassa haussa, sillä kaukomatkailijoille kaupunki on merkittävässä roolissa sekä matkakohteena että risteysasemana. Aasian vilkkaimpiin kuuluva Bangkokin Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema (BKK) tulee monelle Kaakkois-Aasiassa matkailevalle tutuksi vähintään vaihtoyhteyden kautta, ellei matka kohdistu juuri Bangkokiin.

Kattava valikoima lentoja Bangokiin

Lennot Thaimaahan ovat pitkiä, ja niiden hintatasossa on suuria vaihteluita. Vertailemalla eri vaihtoehtojen hintoja ja olemalla hyvissä ajoin asialla voi löytää hyvinkin edullisia lentoja. Suorat lennot Bangkokiin kestävät noin 10 tuntia, ja lisäksi tarjolla on paljon erilaisia vaihtoyhteydellisiä lentoja. Kokonaismatka-aika voi välilaskun pituudesta riippuen venyä jopa kokonaiseksi vuorokaudeksi. Usein vaihtoyhteydelliset lennot ovat kuitenkin edullisempia, ja hinnoissa voi olla merkittäviäkin eroja. Vertailu kannattaa aina! Toisille on tärkeämpää päästä suoralla lennolla mahdollisimman vähällä vaivalla perille, ja toiset reissaajat juhlivat löytäessään huippuedullisen lennon vaikkakin sitten matka-ajan kustannuksella. Lentoja on tarjolla useita päivittäin, joten kaikkien aikatauluihin sopiva vaihtoehto löytyy varmasti budjetista riippumatta. Halvat ja nopeat lennot eivät aina mahdu samaan yhtälöön, mutta mahdotonta sellaisten löytäminen ei ole. Varaamalla lennot hyvissä ajoin saa usein hyvän hinnan, mutta laajan valikoiman ansiosta lyhyelläkin varoitusajalla on mahdollista päästä matkaan kohtuuhintaan. Yleisesti ottaen pari kuukautta etukäteen varatut lennot ovat merkittävästi viime hetken varauksia edullisempia. Aasiaan matkaavien on hyvä tutustua etukäteen kohdemaan rajoituksiin ja vaatimuksiin esimerkiksi viisumien ja lentokenttämaksujen suhteen. Näin matkanteko on sujuvaa ja hauskaa kaikin puolin.

Halvalla Bangkokiin

Suomesta pääsee suorilla lennoilla Finnairin kyydillä Bangkokiin. Vaihtoyhteydellisiä lentoja puolestaan on tarjolla hyvin monilla eri lentoyhtiöillä ja niiden yhdistelmillä esimerkiksi Istanbulin, Moskovan ja Amsterdamin kautta. Lennot Thaimaahan ovat hyvin suosittuja, minkä vuoksi niitä onkin paljon tarjolla ja päivittäin lennetään useita eri yhteyksiä. Edullisinta lentäminen Bangkokiin on huhtikuusta kesäkuuhun, jolloin sesonki on alhaisimmillaan. Suosituinta aikaa Aasian-matkailulle ovat talven kuukaudet joulukuusta helmikuuhun, jolloin lentäminen on myös kalleimmillaan. Hyvissä ajoin varatut lennot ovat edullisempia. Kannattaa aina vertailla myös eroja hinnoissa eri viikonpäivien välillä. Viikonloppuisin hinnat tapaavat olla korkeampia kuin arkipäivinä.

Bangkokiin halvalla matkustavalla hyvät yhteydet keskustaan

Bangkokin kansainvälinen lentoasema, Suvarnabhum, sijaitsee noin 25 kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta. Se toimii Bangkokin kansainvälisen liikenteen keskuksena, ja sen kautta lennetään paljon myös muualle Aasiaan sekä muihin thaimaalaiskaupunkeihin. Lentoasemalta on erinomaiset kulkuyhteydet keskustaan. Nopein tapa välimatkan taittamiseen on Airport Rail Link -juna, joka lähtee suoraan terminaalin alimmasta kerroksesta. Radalla liikkuu erilaisia linjoja, jotka kuljettavat matkailijat nopeasti ja vain muutaman kolikon hinnalla keskustaan. Express-linja ei pysähdy pääteasemien välillä ja on siksi nopein tapa päästä keskustaan. City Line -linja puolestaan tekee muutamia välipysähdyksiä eri asemilla matkan varrella ja on siksi hieman hitaampi. Käytännössä puhutaan kuitenkin vain muutamien minuuttien eroista. Varsinkin ruuhka-aikaan juna on paras vaihtoehto, sillä tieliikenteen sumat eivät vaikuta raideliikenteeseen. Taksillakin pääsee kätevästi lentoasemalta keskustaan, mutta aamun ja iltapäivän ruuhka-aikoihin se voi olla turhan hidas tapa liikkua. Taksit ovat Suomen hintoihin nähden hyvin edullisia, joten pieneenkin budjettiin sopii yleensä taksikyyti suoraan lentoasemalta hotellille.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.