Pääosion alkuosa

Halvat lennot Dublin alkaen 112.22 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot Dublin

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Dubliniin

Dublin on kompakti ja ystävällinen matkakohde, johon on helppo tutustua. Vihreänä saarena tunnetun Irlannin iloisessa pääkaupungissa vallitsee ystävällinen tunnelma ympäri vuoden. Vehreät puistot, kaupungin halki virtaavaa Liffeyjoki, vilkkaat kadut ja rento pubielämä tekevät kaupungista helposti lähestyttävän, ja siellä viihtyvät niin lapsiperheet kuin pariskunnatkin. Dublinin keskusta on sen verran pieni, että siellä on helppo liikkua kävellen. Koostaan huolimatta kaupunki tarjoaa paljon nähtävää pidemmällekin lomalle. Jos aikaa on paljon, Dublinista on helppo lähteä tutustumaan Irlantiin myös laajemmin. Ja mikä parasta: halutessasi pääset Dubliniin halvalla. Varaa lento Dubliniin ja koe ystävällinen Irlanti omin silmin.

Paras aika matkustaa

Dublin on ehkä parhaimmillaan keväästä syksyyn. Sijainti meren rannalla ja Golfvirta saavat aikaan sen, että lämpötiloissa ei ole suurta vaihtelua eri vuodenaikoina. Talvet ovat Irlannissa leutoja mutta sateisia ja tuulet saattavat silloin olla usein myrskyluokkaa. Sateisimpia kuukausia ovat loka-, joulu- ja tammikuu. Valon määrä ja aurinkoiset päivät alkavat lisääntyä maaliskuussa, ja aurinkoisinta on yleensä touko- ja kesäkuussa. Lämpimimpiä kuukausia ovat heinä- ja elokuu, mutta mikään auringonpalvojan kohde Dublin ei ole. Dublinissa on vilkasta ympäri vuoden, mutta kaikkein suurin turistisesonki ajoittuu kesäaikaan toukokuusta lokakuuhun. Kaupungissa on paljon vierailijoita myös helmikuussa ystävänpäivän aikaan ja Pyhän Patrickin päivän eli maaliskuun 17. päivän tienoilla. Halvalla Dubliniin pääset todennäköisesti keväällä ennen vilkkaimman kauden alkamista. Etsi halvat lennot Dubliniin ja lähde tutustumaan Irlannin viehättävään pääkaupunkiin.

Saapuminen Dublinin lentoasemalle ja kulkuyhteydet keskustaan

Lennot Dubliniin laskeutuvat Dublinin lentoasemalle, joka sijaitsee vain noin 10 kilometrin päässä Dublinin keskustasta. Dublinin lentoasema on Irlannin vilkkain kenttä. Siellä on kaksi terminaalia, hyvä valikoima ravintoloita ja kahviloita sekä oikein mukavat ostosmahdollisuudet. Kentän palveluiden parissa paluulennon odotteluaika kuluu sujuvasti.>

Lentoja koskevia vinkkejä

Lentoaika suoralla lennolla Dubliniin on Helsingistä lähdettäessä noin 3 tuntia. Jos haluat löytää halvat lennot Dubliniin, Norwegian saattaa usein olla kaikkein edullisin vaihtoehto, ja sillä lennät Dubliniin suoraan Helsingistä. Muita Dubliniin liikennöiviä lentoyhtiöitä ovat esimerkiksi Finnair, SAS ja Lufthansa. Kaikkein edullisimmat lennot löydät, jos voit valita matkustusajankohdan vilkkaimman kesäkauden ulkopuolelta.

Julkinen liikenne Dublinissa

Dublinin lentoasemalta on oikein hyvät liikenneyhteydet kaupungin keskustaan. Suorat AirCoach-bussit lähtevät aivan saapuvien terminaalin edestä tihein väliajoin. Ne kulkevat keskustaan O’Connell Streetille 20–30 minuutissa. Edestakainen lippu on edullisin, ja sen voi ostaa ennakkoon verkosta tai joidenkin lentoyhtiöiden lennoilla jo lentokoneesta. Keskustaan liikennöi myös Dublin Bus -yhtiön AirLink-bussi, johon käyvät Rambler Ticket -päiväliput, joita voi myös ostaa verkosta. Näitä busseja edullisempi mutta hitaampi tapa kulkea keskustaan on ottaa alle kaksikerroksinen bussi, joka lähtee AirCoach-bussipysäkin edestä. Bussi numero 16 kulkee O’Connell Streetin kautta Georges Streetille noin 40 minuutissa. Bussi numero 41 kulkee myös O’Connell Streetin kautta. Jos matkaseurueessa on kolme henkilöä tai enemmän, taksi tulee jo AirCoach-bussia edullisemmaksi.

Tutustu Dubliniin helposti kävellen

Dublinin keskusta on kätevän kompakti, joten paras tapa tutustua kaupunkiin on liikkua paikasta toiseen kävellen. Kesällä kaupungin parhainta antia ovat vehreät puistot, Docklands-satama-alueet ja Temple Bar -huvittelualue, jossa voit nauttia maukasta pubiruokaa ja kuunnella live-esiintyjiä jo alkuiltapäivästä. Dublinissa on yli tuhat pubia, joten valinnanvaraa riittää. Dublinia halkovan Liffeyjoen eteläpuoli on vilkkaampaa ja turistien keskuudessa suositumpaa aluetta. Joen pohjoispuolella on kuitenkin edullisempaa. Dublinin tunnetuin katu on joen pohjoispuolen leveä pääkatu O’Connell Street, ja siellä pääset tutustumaan Dublinin ilmapiiriin aidoimmillaan. Dublin tarjoaa jokaiselle jotakin, joten varaa siis lennot Dubliniin ja anna rennon irlantilaisen elämäntyylin viedä sinutkin mukanaan.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.