Pääosion alkuosa

Halvat lennot Lissabon alkaen 215.83 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot Lissabon

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Lissaboniin

Kaipaatko etelän lämpöä, välittömän rentoa tunnelmaa ja houkuttelevia kauppakatuja? Haluatko herkutella suussa sulavilla ruoilla ja laadukkailla viineillä, ja nauttia iloisesta kahvilakulttuurista? Aurinkoinen ja lämmin Lissabon on niin auringonpalvojien kuin kulttuurinystävienkin suosikkimatkakohde korkeatasoisine uimarantoineen ja historiallisine nähtävyyksineen. ebookersin hakukoneen avulla löydät parhaat lennot Lissaboniin helposti, ja voit itse keskittyä vain rentoutumiseen ja matkasi tarkempaan suunnitteluun.

Lissabonin kansainvälinen lentokenttä Aeroporto da Portela on yksi Etelä-Euroopan suurimmista lentoasemista sekä Portugalin tärkein ilmailuliikenteen keskus. Finnair ja TAP tarjoavat suoria lentoja Lissaboniin Helsingistä, josta Lufthansallakin pääsee perille vain yhdellä välilaskulla. Muistathan, että Portugalin aikavyöhyke on tuntia Suomen aikaa jäljessä. Mikäli välilaskut eivät matkantekoa häiritse, on joustavia ja edullisia vaihtoehtoja tarjolla myös eri puolilta Suomea. Mahdollisiman halvat lennot Lissaboniin saa varaamalla liput noin kaksi kuukautta ennen lähtöpäivää.

Nopeasti perille

Lissabonin lentokenttä sijaitsee aivan kaupungin laitamilla vajaan 7 kilmoterin päässä keskustasta, joten matkustaminen Lissabonin keskustaan ja hotelleille on nopeaa ja vaivatonta. Suosit sitten julkisia kulkuvälineitä, taksia tai omaa autoa, perille pääsee alle puolessa tunnissa. Halvat lennot Lissaboniin saapuvat useimmiten Terminaali 2:lle. Sieltä on helppo kävelymatka Terminaaliin 1, josta pääsee helpoiten metro- ja linja-autoasemille. Jos on liikenteessä omalla tai vuokra-autolla, on oikea poistumistie lentokentältä kaupunkia kohti 2a.

Lentokentältä on kätevä ja turvallinen metroyhteys Lissabonin kuplivaan keskustaan, mikä tarjoaa parhaimman vaihtoehdon useimmille matkustajille edullisuutensa ja kattavan verkostonsa takia. Metrojunat lähtevät 5–15 minuutin välein ja niillä pääsee helposti kaupungin joka kolkkaan. Lippuja voi ostaa joko palvelutiskiltä tai kätevästi lippuautomaateilta, joissa osto-ohjeet ovat saatavilla myös englanniksi. Yksittäislippu maksaa 2 euroa, ja sillä saa Viva Viagem –matkakortin, johon voi lomansa aikana lisätä arvoa, aikaa tai matkoja oman tarpeen mukaan. Metro on auki kello 6:30–1:00 ja lentokentälle vievä metrojuna kulkee Punaisella linjalla.

Keskustaan ja Cais do Sodrén juna-asemalle pääsee myös suoraan Aerobus-linja-autolla, joka on metroa kätevämpi kulkuväline, jos sinulla on paljon matkatavaraa tai tarvitset jatkoyhteyden kaupungin ulkopuolelle juna-asemalta. Bussi lähtee lentokentältä 15–20 minuutin välein Terminaali 1 edestä, ja se on metroa aavistuksen nopeammin perillä keskustassa. Yksittäislipun hinta on noin 4 euroa. Mikäli olet suuntaamassa Estorilin tai Cascaisin upeisiin rantakohteisiin keskustan sijasta, pääset perille lentokentältä kätevimmin Scotturb -lentokenttäbussilla.

Nopeimman vaihtoehdon perille tarjoaa taksi, jolla pääsee keskustaan liikenteestä riippuen noin 15 minuutissa. Ole kuitenkin tarkkana, sillä paikallisilla taksikuskeilla on tapana kiskoa ylihintaa pahaa-aavistamattomilta matkalaisilta. Useimmissa takseissa on mittari, mutta jotkut kuskeista suosivat kertahintaa. Tällöin on syytä muistaa sopia hinnasta etukäteen, ettei perille päästessä tule inhottavia yllätyksiä ja ylisuurta laskua. Normaalihinta taksimatkasta lentokentältä keskustaan on noin 15–20 euroa. Lissabonin ulkopuolelle suuntavia kehoitetaankin varaamaan kuljetuksensa hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä kentältä noukittu taksi saattaa pitkillä ajomatkoilla tulla kalliiksi.

Lentokenttä tarjoaa myös autonvuokrauspalveluja, joten varmat autoilijat pääsevät kulkemaan kaupunkiin myös omalla aikataululla. Kaikki suurimmat autonvuokrauspalvelut sijaitsevat Terminaali 1 tuloaulassa. Vuokra-autojen parkkipaikka avautuu yhdelle Lissabonin kiireisimmistä teistä, joten kannattaa varata menopeli, jolla tietää osaavansa kulkea mukavasti. Auton vuokraus on hyvä vaihtoehto, jos lomasuunnitelmissa on päiväretkiä kaupungin ulkopuolelle ja lähialueille. Kaupunkilomalaiselle se ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä kaupungin julkiset kuluvälineet ovat edullisia, puhtaita ja käteviä.

Eloisa ja värikäs Lissabon on mahtava kokemus kaikenlaisille matkaajille ympäri vuoden. Kaupunki on täynnä historiallisia nähtävyyksiä ja museoita, ihastuttavia katukahviloita ja houkuttelevia kauppakatuja, puhumattakaan sen useista laadukkaista uimarannoista. Valitse sinulle mieluisimmat matkapäivät ja anna ebookersin etsiä sinulle sopivimmat lennot Lissaboniin jo tänään!

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.