Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Halvat meno-paluu lennot London

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lähtö Tampereelta

Tampereen lentoasema, joka paremmin tunnetaan Tampere-Pirkkalan lentoasemana, sijaitsee noin 17 km päässä Tampereen keskustasta. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, joista 1. terminaalista liikennöi Blue1, Finnair, Flybe ja airBaltic. Terminaali 2 tiloista operoi Ryanair.Tampere-Pirkkalan lentoasemalle pääset kätevästi bussilla, taksilla tai omaa autoasi käyttäen. Tampereen liikenteen linja 61 liikennöi lentoasemalle Tampereen keskustasta noin 40 minuutissa. Taksilla tai omalla autolla tullessasi matka kestää noin 20 minuuttia. Mikäli saavut omalla autollasi, voit pysäköidä kentälle 10€ vuorokausihintaan, ja 10€ lisähintaan saat käyttöösi lämpöpaikan. Molemmista terminaaleista löytyy ravintola, mikäli lentoa odottaessasi alkaa huikomaan.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.