Pääosion alkuosa

Halvat lennot Málagan maakunta alkaen 178.11 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot Málagan maakunta

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Málagaan

Kuuletko Andalusian öiden kutsun? Houkuttelevatko Aurinkorannikon kauniit rannat ja vilkkaat kadut? Lämmintä eteläeurooppalaista tunnelmaa sykkivä Málaga on valmis ottamaan sinut avosylin vastaan! Avaa aistisi ikuiselle kesälle ja varaa lennot Málagaan rentouttavaa lomaa varten Välimeren auringon alla. Varatessasi lentosi Málagaan ebookersilta pääset lomalle nopeammin ja helpommin kuin arvaatkaan, minkä lisäksi se on todella edullista! Voit selailla lukuisten lentoyhtiöiden tarjontaa samanaikaisesti, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaasi surffailuun eri lentoyhtiöiden sivuilla. Anna meidän auttaa, ja matkasi on valmis alkamaan vaikka heti!

Paras matkustusajankohta

Málagan lentokenttä kuuluu Espanjan suurimpien kansainvälisten kenttien joukkoon. Voit lentää kesäkautena Málagaan päivittäin suoraan Helsingistä. Lento Málagaan kestää korkeintaan 4 tuntia 45 minuuttia, mutta koska Espanjassa kello on tunnin Suomen aikaa jäljessä, olet perillä tuntia aikaisemmin! Suoria lentoja Málagaan on saatavilla vain toukokuun ja lokakuun välillä, ja kohde onkin mainio valinta kesäloman viettoon. Pääset suoraan Málagaan joko Norwegian Air Internationalilla tai Finnairilla aina aamuisin ja iltaisin. Suosituin ajankohta matkustaa Málagaan on kesä-syyskuun välillä, ja elokuu on edullisin matkustuskuukausi. Mikäli haluat mahdollisimman halvat lennot Málagaan, varaa matkalippusi noin 2–4 kuukautta ennen suunnittelemaasi lähtöpäivää. Varaa siis hyvissä ajoin, jotta voit kiireettä keskittyä suunnittelemaan lomaohjelmaasi!

Saapuminen Málagaan

Espanjan Aurinkorannikolla, Costa del Solilla, sijaitseva Málagan lentoasema (AGP) asettuu maantieteellisesti noin kahdeksan kilometriä Málagasta lounaaseen, ja siirtyminen kentältä Málagaan on varsin helppoa kaupungin läheisen sijainnin ansiosta. Kun saavut lentokentälle, voit matkata hotellillesi kätevästi linja-autolla, junalla tai taksilla. Lentokentän linja-auto- ja rautatieasemat sijaitsevat terminaali 3:n alapuolella. Voit ostaa bussiliput terminaali 3:n uloskäynnin kohdalla sijaitsevasta palvelupisteestä Málagaan. Uusi Linea A Express -bussi kuljettaa sinut nopeasti ja kätevästi Málagan keskustaan puolen tunnin välein aina aamuseitsemästä keskiyöhön. Matka kestää 15–25 minuuttia päätepisteestäsi riippuen ja kustantaa vain pari euroa. Voit myös ostaa Málagan kaupunkialueella linja-autossa alennuksiin oikeuttavan Billete Único -matkakortin.

Voit myös matkustaa junalla nopeasti suoraan Málagan keskustaan. Cercanías Málaga on Renfen liikennöimä lähijunajärjestelmä, jolla pääset kätevästi Málagan keskustaan ja siitä eteenpäin muualle maakuntaan. Junia kulkee lentokentältä keskustaan 20 minuutin välein, ja matka kestää vain 12 minuuttia. Yhdensuuntaisen junalipun hinta on noin 2 euroa.

Mikäli haluat päästä lentokentältä hotelliisi mahdollisimman nopeasti ja helposti mihin vuorokauden aikaan tahansa, voit varata etukäteen yksityisen lentokenttäkuljetuksen lukuisten eri kuljetuspalveluiden kautta. Valitsemastasi ajoneuvoluokasta ja kohteesta riippuen yhdensuuntaisen matkan hinta vaihtelee yleensä 35 ja 60 euron välillä. Mikäli et halua varata kyytiä etukäteen, voit aina hypätä lentokentältä taksin kyytiin. Taksimatkan normaali hinta keskustaan kustantaa noin 20 euroa. Matka autolla Málagan keskustaan kestää noin 20 minuuttia.

Pääset Málagan lentoasemalta kätevästi myös muihin Aurinkorannikon kohteisiin. Junalla voit matkata lentokentältä suoraan ja nopeasti Fuengirolaan, Torremolinokseen ja Benalmádenaan vain muutaman euron hintaan.

Málaga tarjoaa perinteisen espanjalaisen rannikkokaupungin tapaan upeita rantoja, historiallisia ja arkkitehtuurisesti upeita rakennuksia, loistavat ostosmahdollisuudet ja upean ruokakulttuurin. Barcelonaan ja Madridiin verrattuna Málaga on rennompi matkakohde, jossa vierailusta pystyy tekemään joka kerta hieman erilaisen runsaiden vaihtoehtojen ansiosta. Paikallisten vieraanvaraisuus ja välittömyys luovat lämpimän ilmapiirin, ja vuoden yli 300 aurinkoista päivää takaavat hyvät lomasäät matkustusajankohdasta riippumatta. ebookersin helppokäyttöisellä ja kattavalla hakukoneella löydät helposti halvat lennot Málagaan. Hämmästyttävät alennukset odottavat ottajaansa, joten liput kannattaa varata heti. Älä siis jää aikailemaan, vaan aloita matkasi varaamalla lentosi nyt!

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.