Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Halvat meno-paluu lennot Málagan maakunta

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Saapuminen Malagaan

Espanjan Aurinkorannikolla, Costa del Solilla, sijaitseva Málagan lentokenttä asettuu maantieteellisesti noin kahdeksan kilometriä Málagasta lounaaseen, ja liikkuminen kentältä Malagaan on varsin helppoa sen läheisen sijainnin ansiosta. Lentokentällä sijaitsee rautatieasema, josta voit ottaa junan Malagaan tai muihin läheisiin kaupunkeihin, kuten Torremolinokseen ja Fuengirolaan. Lentokentältä liikennöivät myös useat lentokenttäbussit, joilla matkustaminen Malagan keskustaan sujuu kätevästi noin 15 minuutissa eikä maksa kuin 1€. Taksilla lentokentältä matkustaa Malagan keskustaan aavistuksen nopeammin, joskin hieman hintavammin matkan kustantaessa noin 15-20€. Äläkä unohda mahdollisuutta vuokra-auton hankkimiseen - Aurinkorannikko tarjoaa upeat maisemat omalla autolla liikkuvalle. Eri vuokrausfirmojen pisteet löydät terminaaleista. Pisteistä voit vuokrata tai lunastaa jo etukäteen vuokraamasi auton. Päästyäsi Malagaan, on siellä liikkuminen paikallisbussilla varsin halpaa; kertalippu maksaa vain euron. Bussi ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä kuuluisimmat nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan ja ne näkee helposti kävellen.

Malaga tarjoaa perinteisen espanjalaisen rannikkokaupungin tapaan upeita rantoja, historiallisia ja arkkitehtuurisesti upeita rakennuksia, loistavat ostosmahdollisuudet ja upean ruokakulttuurin. Barcelonaan ja Madridiin verrattuna Malaga on rennompi matkakohde, jossa vierailusta pystyy tekemään joka kerta hieman erilaisen runsaiden vaihtoehtojen ansiosta. eBookersin kautta löydät helposti lennot Helsingistä Malagaan edulliseen hintaan. Mitä enää odotat? Aloita matkasi varaamalla lentosi heti!

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.