Pääosion alkuosa

Halvat lennot Pariisi alkaen 117.70 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot Pariisi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Pariisiin

Pariisi on yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Monipuolinen historiaa ja kulttuuria pursuava kaupunki houkuttele vierailijoita tutustumaan ranskalaiseen elämänmenoon ympäri vuoden. Halvat lennot Pariisiin ovat lisääntyneet viime vuosina ja tuoneet Pariisin-matkat myös pienellä budjetilla matkailevien ulottuville. Läheinen sijainti Keski-Euroopassa ja loistavat yhteydet tekevät Pariisista helpon matkakohteen, joka tarjoaa joka makuun jotain kiinnostavaa. Löydä lennot kauttamme ja lähde unohtumattomalle retkelle keskelle Ranskan pääkaupungin vilkkaan metropolin kuhinaa. Ainutlaatuiset nähtävyydet, loputtomat ostosmahdollisuudet ja hyvä ruoka ovat vain osa Pariisin viehätysvoimaa. Kaupunki on koettava itse – ja monien mielestä sinne on myös palattava yhä uudelleen. Koska lentoja on tarjolla paljon, jopa useita yhteyksiä päivittäin, voi omat lentonsa valita monellakin kriteerillä. Jotkut arvostavat suoria lentoja, toisille tärkeintä on tietty lentoyhtiö, yksi etsii halvinta vaihtoehtoa muista ominaisuuksista välittämättä ja joku tahtoo olla perillä juuri tiettyyn aikaan. Lentovalikoima on kasvanut niin, että jokaiselle on tarjolla sopiva vaihtoehto. Halvimmat lennot löytyvät yleensä luonnollisesti halpalentoyhtiöiltä, joista esimerkiksi Norwegianilla on suoria lentoja kohtuuhintaan. Myös Finnair ja Air France tarjoavat suorat lennot Pariisiin, ja niiden lisäksi on tarjolla hyvin monia vaihtoyhteydellisiä lentoja tarjoavia lentoyhtiöitä ja niiden yhdistelmiä. Kesän ja joulun ajaksi lentojen hinnat nousevat hieman, mikä on hyvin yleistä myös muiden eurooppalaiskohteiden kohdalla. Halvalla Pariisiin matkustavan parasta aikaa ovat syksyn kuukaudet, mutta hyviä tarjouksia voi löytää ympäri vuoden. Kannattaa aina vertailla myös eri viikonpäivien välisiä hintaeroja, sillä ne voivat olla merkittäviä.

Lento Pariisiin: Charles de Gaullen lentoasema

Pariisissa on kaksi kansainvälistä lentoasemaa: Charles de Gaulle (CDG) ja Orly (ORY). Lennot Pariisiin laskeutuvat aina jommallekummalle niistä. Charles de Gaulle on koko Euroopan suurimpia lentoasemia, ja sen kautta kulkee kymmeniä miljoonia matkustajia vuosittain. Charles de Gaullen lentoasemalle lentävät Suomesta monet lentoyhtiöt, kuten esimerkiksi Finnair. Lentoasema sijaitsee noin 25 kilometrin päässä keskustasta Pariisin julkisen liikenteen vyöhykkeellä 5. Kolmiterminaalinen lentoasema on suuri lentoliikenteen solmukohta Euroopassa, ja sen terminaalien välillä pääsee liikkumaan yhdysjunalla, joka kuljettaa matkustajat myös kakkosterminaalissa sijaitsevalle juna-asemalle. Asemalta lähtee keskustan suuntaan RER B -lähijuna, joka yhdistyy myös lukuisiin metroasemiin kattavan julkisen liikenteen verkoston alueella. Junalippua ostaessasi kannattaa ottaa huomioon, että Pariisin julkisessa liikenteessä eri vyöhykkeille voi olla erihintaisia lippuja. Jos matkustat keskustaan asti, tarvitset lipun vyöhykkeille 1–5. Paljon julkisilla liikennevälineillä Pariisissa liikkuvan kannattaa hankkia päivälippu, jolla saa matkustaa vuorokauden ajan rajattomasti. Charles de Gaullen lentoasemalta lähtee myös Roissybus-niminen lentokenttäbussi, joka kuljettaa aivan keskustassa, oopperatalon vieressä sijaitsevalle päätepysäkille. Siihen voi ostaa lipun jo ennakkoon, bussista tai lentoaseman turisti-infosta. Lisäksi taksilla pääsee lentoasemalta suoraan hotellille, mutta taksit ovat luonnollisesti paljon joukkoliikennevälineitä hintavampia.

Halvat lennot Pariisiin Orlyn lentoasemalle

Pariisiin halvalla lentävät laskeutuvat usein Orlyyn. Orlyn lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä keskustasta julkisen liikenteen vyöhykkeellä 4. Orlyn lentoasemalle on erityisesti halpalentoyhtiöiden operoimia lentoja Suomesta. Orlyn lentoasemalla on kaksi terminaalia, joiden välillä kulkee sukkulajuna Orlyval. Sillä pääsee myös RER-lähijunan asemalle muutamassa minuutissa. Lähijuna yhdistää Orlyn lentoaseman muuhun julkiseen liikenteeseen, kuten metroihin ja busseihin. Orlyval on maksullinen kulkuväline, johon on ostettava lippu erikseen. Orlysta lähtee myös Orlybus-niminen lentokenttäbussi, joka kuljettaa matkustajat aivan keskustan tuntumaan tai matkan varrella olevien metroasemien luo. Matka Orlybusilla keskustaan kestää ruuhkista riippuen reilusta puolesta tunnista tuntiin. Tiukalla aikataululla liikkuvan kannattaakin valita RER-juna ja metro, sillä raideliikennettä ruuhkat eivät haittaa. Pariisin julkinen liikenne on erittäin sujuvaa, ja siihen on helppo sujahtaa mukaan.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.