Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Hässelby hotellit

Downtown Camper by Scandic 115 €
Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic

Brunkebergstorg 9, Stockholm
   
  4,8
  / 5 (28 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Tukholman kaupunginteatteri ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Continental 106 €
  Scandic Continental

  Scandic Continental

  Vasagatan 22, Stockholm
    
   4,1
   / 5 (20 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Castle House Inn 57 €
   Castle House Inn

   Castle House Inn

   Brunnsgränd 4, Stockholm
     
    3,7
    / 5 (7 arvostelua)
    2.5 kautta 5.0

    Nobel-museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo ja ABBA The Museum ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Mornington Hotel Stockholm City 97 €
    Mornington Hotel Stockholm City

    Mornington Hotel Stockholm City

    Nybrogatan 53, Stockholm
      
     4,2
     / 5 (70 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Kuninkaallinen draamateatteri, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Vasa-museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

     First Hotel Reisen 113 €
     First Hotel Reisen

     First Hotel Reisen

     Skeppsbron 12, Stockholm
       
      3,9
      / 5 (30 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Livrustkammaren, Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kansallismuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Waterfront Hotel 112 €
      Radisson Blu Waterfront Hotel

      Radisson Blu Waterfront Hotel

      Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
        
       4,6
       / 5 (209 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

       First Hotel Arlanda Airport 76 €
       First Hotel Arlanda Airport

       First Hotel Arlanda Airport

       Pionjärvägen 81, Arlandastad
         
        4,5
        / 5 (4 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Märsta Centrumin ostoskeskus on 2,9 kilometrin ja Arlandastadin golfkerho on 3,4 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. SkyCity ja Steningen linna ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 103 €
        Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

        Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

        Vasagatan 1, Stockholm
          
         4,1
         / 5 (84 arvostelua)
         4.5 kautta 5.0

         Tukholman kaupunginteatteri, Tukholman kaupungintalo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Hässelby

         Jos matkakohteesi on Hässelby, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Hässelby hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Hässelby hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Hässelby hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Hässelby on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Hässelby hotellia

         Kohteesta Hässelby löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Hässelby hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Hässelby olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Hässelby

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.