Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Hongkong hotellit

99 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
The Kowloon Hotel

The Kowloon Hotel

19-21 Nathan Road, Kowloon
93 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,5
/ 5 (10 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

ISQUARE, Nathan Roadin ostosalue ja Hongkongin avaruusmuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Avenue of Stars ja Harbour City ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

106 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Regal Airport Hotel

Regal Airport Hotel

9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok
80 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,7
/ 5 (26 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

AsiaWorld-Expo on 1,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Citygate Outlets -ostoskeskus ja Tung Chungin linnake sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Hong Kong Disneyland sijaitsee 18,5 kilometrin päässä.

114 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Royal Plaza Hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon
33 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (38 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Yuen Po Bird Market ja Kukkatori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotelli. Mong Kokin stadion ja Ladies' Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

62 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
ibis Hong Kong Central And Sheung Wan

ibis Hong Kong Central And Sheung Wan

No. 28 Des Voeux Road West, Hong Kong
45 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (8 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Western Market, Hong Kong–Macau -lauttaterminaali ja Man Mon temppeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Soho ja International Finance Centre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

279 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Island Shangri-La

Island Shangri-La

Pacific Place, Supreme Court Road, Hong Kong
58 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
5.0 kautta 5.0

Pacific Place ja Bank of China Tower sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Lan Kwai Fong ja Hong Kong Academy for Performing Arts ovat myös 2 kilometrin päässä.

276 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Grand Hyatt Hong Kong

Grand Hyatt Hong Kong

1 Harbour Road, Hong Kong
10 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
5,0
/ 5 (4 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Central Plaza, Hongkongin konferenssi- ja messukeskus ja Hong Kong Academy for Performing Arts sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Bank of China Tower ja Happy Valleyn kilparata ovat myös 2 kilometrin päässä.

140 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Harbour Grand Hong Kong

Harbour Grand Hong Kong

23, Oil Street, North Point, Hong Kong
22 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (35 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Tin Haun temppeli ja Victoria Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Hongkongin keskuskirjasto ja Noon Day Gun ovat myös 2 kilometrin päässä.

74 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 13 minuuttia sitten
City Garden Hotel

City Garden Hotel

9 City Garden Road, Hong Kong
40 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (12 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Hongkongin konferenssi- ja messukeskus, Tsim Sha Tsuin kellotorni jaIFC-ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Lan Kwai Fong ja Ladies' Market ovat myös 10 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Hongkong Hotellit

Hotellit Hong Kongissa – vastakohtien kaupungissa

Hong Kong on Kiinan erikoishallintoalue ja maan neljänneksi suurin kaupunki. Hong Kong on mahtava pilvenpiirtäjien täyttämä monikulttuurinen metropoli, jossa asuu yli seitsemän miljoonaa asukasta.

Näyttävät ja tyylikkäät hotellit Hong Kongissa

Hong Kong tarjoaa matkalaiselle runsaasti erilaisia hotellivaihtoehtoja monipuolisella hintahaitarilla - aivan rannan tuntumasta tai hieman kauempaa. Korkealaatuiset hotellit Hong Kongissa sisältävät erilaisia palveluita, kuten ulkouima-altaita, huonepalvelua ja conciergeä sekä paljon muuta riippuen hotellista. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva huokeahintainen hotelli Hong Kongista tai muista Kiinan kaupungeista, kuten esimerkiksi Shenzhenistä käyttämällä kätevää hakukonettamme.

Hong Kongin vaikuttavat nähtävyydet

Hong Kong on kaupunki, joka tarjoaa lomailijalle tai liikematkalaiselle lukemattomia kauniita nähtävyyksiä, joista ensimmäistä ihmetellään ja ihaillaan jo saavuttaessa Hong Kongiin. Kaupungin lukemattomat pilvenpiirtäjät kohoavat kohti taivasta täyttäen maiseman toinen toistaan korkeammalla huipulla. Lukuisista pilvenpiirtäjistä huolimatta Hong Kong tarjoaa myös useita viheralueita, jossa voidaan ulkoilla ja nauttia päivästä.

Hong Kongin tunnetuin nähtävyys pilvenpiirtäjien lisäksi on huima Victoria Peak. Victoria Peak on kaupungin korkein vuori, joka kohoaa yli viiteen sataan metriin. Victoria Peakilta löytyy näköalapaikkoja, jossa voi ihailla upeaa näkymää Hong Kongista ja selkeänä päivänä jopa hieman pidemmälle. Vuorelle noustaan kätevästi Peak Tramilla, joka on eräänlainen rinnejuna. Huipulta löytyy Peak Tower, jossa sijaitsee muun muassa matkamuistoja myyviä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, sekä kuuluisa Madame Tussaudin vahakabinetti. Hong Kongin Merimuseo, Ocean Park on hauska ja monipuolinen huvipuisto, josta löytyy jokaiselle jotain. Ocean Park sisältää esimerkiksi Panda-puiston, Middle Kingdom-kylän ja Meriteatterin.

Hong Kongin vanhin temppeli Man Mo, joka on pyhitetty kirjallisuuden ja sodan jumalille, sijaitsee Hollywood Roadilla. Palvontapaikalta löytyvät perinteiset patsaat ja suitsukkeiden tuoksu. Kowloon tarjoaa mielenkiintoisen kulttuurikeskuksen, josta löytyy muun muassa Museum of the Art-taidemuseo. Rantabulevardin Avenue of the Stars-katu sisältää tunnettujen aasialaisten näyttelijöiden sementtiin painettuja kädenjälkiä Hollywoodin tapaan. Hong Kongin Disneyland-huvipuisto on lasten suosikkipaikka.

Shoppaile Hong Kongissa

Hong Kongissa shoppailu on elämys, jonka muistaa loppuikänsä, sillä kaupungin hektinen tunnelma ja ihmisten vilinä saavat sykkeen nopeutumaan. Illan tullessa kaupunki kylpee kuuluisissa valoissaan, ja juuri silloin on Hong Kong parhaimmillaan. Innokas shoppailija löytää Nathan-kadulta tunnetuimmat myymäläketjut, ja Harbour Cityn ostoskeskus tarjoaa kaiken saman katon alta. Toreja Hong Kongissa riittää ja matkailijan kannattaakin tutustua Stanley Marketin toriin sekä Temple Streetin yötoriin, mikä on mahtava kokemus, sillä kovin usein ei pääse shoppailemaan keskellä yötä!

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Hongkong

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.