Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Hongkong hotellit

Royal Plaza Hotel 109 €
Royal Plaza Hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon
   
  4,3
  / 5 (38 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Yuen Po Bird Market ja Kukkatori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Mong Kokin stadion ja Ladies' Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Dorsett Wanchai Hong Kong
  Dorsett Wanchai Hong Kong

  Dorsett Wanchai Hong Kong

  387-397, Queen's Road East, Hong Kong
    
   4,0
   / 5 (20 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Queen Elizabeth Stadium, Happy Valleyn kilparata ja Times Square Shopping Mall sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hongkongin konferenssi- ja messukeskus ja Hong Kong Academy for Performing Arts ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Regal Airport Hotel 147 €
   Regal Airport Hotel

   Regal Airport Hotel

   9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok
     
    3,7
    / 5 (26 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    AsiaWorld-Expo on 1,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Citygate Outlets -ostoskeskus ja Tung Chungin linnake sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Hong Kong Disneyland sijaitsee 18,5 kilometrin päässä.

    The Salisbury -YMCA of Hong Kong 97 €
    The Salisbury -YMCA of Hong Kong

    The Salisbury -YMCA of Hong Kong

    41 Salisbury Road, Kowloon
      
     4,3
     / 5 (15 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Hongkongin kulttuurikeskus, Nathan Roadin ostosalue ja Harbour City sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Avenue of Stars ja Hongkongin avaruusmuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Novotel Citygate Hong Kong 124 €
     Novotel Citygate Hong Kong

     Novotel Citygate Hong Kong

     51 Man Tung Road, Tung Chung
       
      3,6
      / 5 (10 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Tung Chungin uusi lauttalaituri ja Citygate Outlets -ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tung Chungin linnake sijaitsee 3,2 kilometrin päässä.

      Grand View Hotel
      Grand View Hotel

      Grand View Hotel

      No.88 Chun Yeung Street, Hong Kong
        
       4,5
       / 5 (2 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Hotelli, jonka lähellä on Tin Haun temppeli, Hung Hom Star Ferry Pier -laivalaituri ja Hong Kong Coliseum. Lähistöllä sijaitsee myös Times Square Shopping Mall ja Happy Valleyn kilparata.

       ibis Hong Kong Central And Sheung Wan
       ibis Hong Kong Central And Sheung Wan

       ibis Hong Kong Central And Sheung Wan

       No. 28 Des Voeux Road West, Hong Kong
         
        4,0
        / 5 (9 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Western Market, Hong Kong–Macau -lauttaterminaali ja Man Mon temppeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Soho ja International Finance Centre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Dorsett Mongkok, Hong Kong 128 €
        Dorsett Mongkok, Hong Kong

        Dorsett Mongkok, Hong Kong

        88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon
          
         4,1
         / 5 (28 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Langham Place Mall, Ladies' Market ja Mong Kok Computer Centre sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Apliu Streetin markkinat ja Kukkatori ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Hongkong Hotellit

         Hotellit Hong Kongissa – vastakohtien kaupungissa

         Hong Kong on Kiinan erikoishallintoalue ja maan neljänneksi suurin kaupunki. Hong Kong on mahtava pilvenpiirtäjien täyttämä monikulttuurinen metropoli, jossa asuu yli seitsemän miljoonaa asukasta.

         Näyttävät ja tyylikkäät hotellit Hong Kongissa

         Hong Kong tarjoaa matkalaiselle runsaasti erilaisia hotellivaihtoehtoja monipuolisella hintahaitarilla - aivan rannan tuntumasta tai hieman kauempaa. Korkealaatuiset hotellit Hong Kongissa sisältävät erilaisia palveluita, kuten ulkouima-altaita, huonepalvelua ja conciergeä sekä paljon muuta riippuen hotellista. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva huokeahintainen hotelli Hong Kongista tai muista Kiinan kaupungeista, kuten esimerkiksi Shenzhenistä käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Hong Kongin vaikuttavat nähtävyydet

         Hong Kong on kaupunki, joka tarjoaa lomailijalle tai liikematkalaiselle lukemattomia kauniita nähtävyyksiä, joista ensimmäistä ihmetellään ja ihaillaan jo saavuttaessa Hong Kongiin. Kaupungin lukemattomat pilvenpiirtäjät kohoavat kohti taivasta täyttäen maiseman toinen toistaan korkeammalla huipulla. Lukuisista pilvenpiirtäjistä huolimatta Hong Kong tarjoaa myös useita viheralueita, jossa voidaan ulkoilla ja nauttia päivästä.

         Hong Kongin tunnetuin nähtävyys pilvenpiirtäjien lisäksi on huima Victoria Peak. Victoria Peak on kaupungin korkein vuori, joka kohoaa yli viiteen sataan metriin. Victoria Peakilta löytyy näköalapaikkoja, jossa voi ihailla upeaa näkymää Hong Kongista ja selkeänä päivänä jopa hieman pidemmälle. Vuorelle noustaan kätevästi Peak Tramilla, joka on eräänlainen rinnejuna. Huipulta löytyy Peak Tower, jossa sijaitsee muun muassa matkamuistoja myyviä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, sekä kuuluisa Madame Tussaudin vahakabinetti. Hong Kongin Merimuseo, Ocean Park on hauska ja monipuolinen huvipuisto, josta löytyy jokaiselle jotain. Ocean Park sisältää esimerkiksi Panda-puiston, Middle Kingdom-kylän ja Meriteatterin.

         Hong Kongin vanhin temppeli Man Mo, joka on pyhitetty kirjallisuuden ja sodan jumalille, sijaitsee Hollywood Roadilla. Palvontapaikalta löytyvät perinteiset patsaat ja suitsukkeiden tuoksu. Kowloon tarjoaa mielenkiintoisen kulttuurikeskuksen, josta löytyy muun muassa Museum of the Art-taidemuseo. Rantabulevardin Avenue of the Stars-katu sisältää tunnettujen aasialaisten näyttelijöiden sementtiin painettuja kädenjälkiä Hollywoodin tapaan. Hong Kongin Disneyland-huvipuisto on lasten suosikkipaikka.

         Shoppaile Hong Kongissa

         Hong Kongissa shoppailu on elämys, jonka muistaa loppuikänsä, sillä kaupungin hektinen tunnelma ja ihmisten vilinä saavat sykkeen nopeutumaan. Illan tullessa kaupunki kylpee kuuluisissa valoissaan, ja juuri silloin on Hong Kong parhaimmillaan. Innokas shoppailija löytää Nathan-kadulta tunnetuimmat myymäläketjut, ja Harbour Cityn ostoskeskus tarjoaa kaiken saman katon alta. Toreja Hong Kongissa riittää ja matkailijan kannattaakin tutustua Stanley Marketin toriin sekä Temple Streetin yötoriin, mikä on mahtava kokemus, sillä kovin usein ei pääse shoppailemaan keskellä yötä!

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Hongkong

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.