Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Itä-Suomi

GreenStar Hotel Joensuu 66 €
GreenStar Hotel Joensuu

GreenStar Hotel Joensuu

Torikatu 16, Joensuu
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  GreenStar Hotel Joensuu on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carelicum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kokoushuoneet. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 83 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.

  Hotel & Spa Resort Järvisydän 202 €
  Hotel & Spa Resort Järvisydän

  Hotel & Spa Resort Järvisydän

  Porosalmentie 313, Rantasalmi
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel & Spa Resort Järvisydän sijaitsee lähellä kohdetta Rantasalmen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 22 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.

   Original Sokos Hotel Kimmel 102 €
   Original Sokos Hotel Kimmel

   Original Sokos Hotel Kimmel

   Itäranta 1, Joensuu
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Original Sokos Hotel Kimmel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 230 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Hotel Jahtihovi 90 €
    Hotel Jahtihovi

    Hotel Jahtihovi

    Snellmaninkatu 23, Kuopio
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Jahtihovi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopio Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 47 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Spa Hotel Kunnonpaikka 124 €
     Spa Hotel Kunnonpaikka

     Spa Hotel Kunnonpaikka

     Jokiharjuntie 3, Siilinjärvi
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Spa Hotel Kunnonpaikka sijaitsee lähellä kohdetta Puijontorni. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 145 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Original Sokos Hotel Puijonsarvi 118 €
      Original Sokos Hotel Puijonsarvi

      Original Sokos Hotel Puijonsarvi

      Minna Canthin Katu 16, Kuopio
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Original Sokos Hotel Puijonsarvi on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopio Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 300 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Scandic Atlas 103 €
       Scandic Atlas

       Scandic Atlas

       Haapaniemenkatu 22, Kuopio
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Scandic Atlas on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopio Art Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 130 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja minibaarit.

        Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu 116 €
        Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu

        Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu

        Torikatu 20, Joensuu
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Joensuun taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1942 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Spa Hotel Rauhalahti 138 €
         Spa Hotel Rauhalahti

         Spa Hotel Rauhalahti

         Katiskaniementie 8, Kuopio
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Spa Hotel Rauhalahti sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rauhalahden savusauna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 144 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Lapland Hotels Kuopio 102 €
          Lapland Hotels Kuopio

          Lapland Hotels Kuopio

          Puijonkatu 32, Kuopio
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           Lapland Hotels Kuopio sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuopio Art Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 139 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           Break Sokos Hotel Bomba 116 €
           Break Sokos Hotel Bomba

           Break Sokos Hotel Bomba

           Tuulentie 10, Nurmes
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Break Sokos Hotel Bomba on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bomban ulkoilmateatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 60 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

            Boutique Hotel Sawohouse 103 €
            Boutique Hotel Sawohouse

            Boutique Hotel Sawohouse

            Tarhakuja 1, Kuopio
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Boutique Hotel Sawohouse sijaitsee lähellä kohdetta Rauhalahden savusauna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 17 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Itä-Suomi

             Kohteessa Itä-Suomi löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Itä-Suomi hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Itä-Suomi

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Itä-Suomi etukäteen. Lennot kohteeseen Itä-Suomi löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Itä-Suomi

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Itä-Suomi riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Itä-Suomi, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Itä-Suomi

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Itä-Suomi

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.