Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Suosituimmat hotellit Kreetan saari

GDM Megaron Historical Monument Hotel 122 €
GDM Megaron Historical Monument Hotel

GDM Megaron Historical Monument Hotel

9, D. Beaufort Street, Iraklion, Kreetan saari
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kreetan taistelun ja vastarintaliikkeen museo, Iraklionin arkeologinen museo ja Iraklionin satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Kreetan luonnontieteellinen museo sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

  Wyndham Grand Crete Mirabello Bay 192 €
  Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

  Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

  Epar.Od. Agiou Nikolaou - Vrouchas, Haviana, Agios Nikolaos, Crete
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vulismenijärvi on 2,4 kilometrin ja Agios Nikolaoksen satama on 2,7 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Plakan uimaranta ja Spinalonga ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Creta Maris Beach Resort - All Inclusive 317 €
   Creta Maris Beach Resort - All Inclusive

   Creta Maris Beach Resort - All Inclusive

     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Creta Maris -kokouskeskus on 0,6 kilometrin ja Star Beach Water Park on 2,4 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa golfkentän vieressä sijaitsevasta lomakeskuksesta. Liménas Chersonísou ja Ekklisía Agía Paraskeví ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Galaxy Hotel Iraklio 92 €
    Galaxy Hotel Iraklio

    Galaxy Hotel Iraklio

    75 Dimokratias Ave, Iraklion, Kreetan saari
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Manos Hatzidakisin teatteri ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Iraklionin satama ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Capsis Astoria Heraklion Hotel 70 €
     Capsis Astoria Heraklion Hotel

     Capsis Astoria Heraklion Hotel

     11 Eleftherias square, Iraklion, Kreetan saari
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Eleftheriasin aukio ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Kreetan luonnontieteellinen museo ja Iraklionin satama ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Abaton Island Resort & Spa 275 €
      Abaton Island Resort & Spa

      Abaton Island Resort & Spa

      Themistokleous Ave., Hersonissos, Crete
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lyhnostatis ja Star Beach Water Park ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Stalisin ranta sijaitsee 2,2 kilometrin päässä.

       Lato Boutique Hotel 97 €
       Lato Boutique Hotel

       Lato Boutique Hotel

       15 Epimenidou Street, Iraklion, Kreetan saari
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Platia 18 Anglonin aukio ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Iraklionin satama ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only 312 €
        Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only

        Stella Island Luxury resort & Spa - Adults Only

        Analipsi, Analipsi, Hersonissos
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ekklisia Agios Konstantinosin kirkko on 3,8 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Crete Golf Club ja Creta Maris -kokouskeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Aquaworld Aquarium ja Liménas Chersonísou ovat myös 10 kilometrin päässä.

         Kiani Beach Resort Family - All Inclusive 189 €
         Kiani Beach Resort Family - All Inclusive

         Kiani Beach Resort Family - All Inclusive

         Kiani Akti, Hania, Kreetan saari
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Sudan satama, Samonasin luola ja Monumental Olive Tree Samonas -luonnonmonumentti sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa olevasta lomakeskuksesta. Diktamoun rotko ja Hanian kunnallinen puutarha ovat myös 15 kilometrin päässä.

          Aquila Atlantis Hotel 97 €
          Aquila Atlantis Hotel

          Aquila Atlantis Hotel

          2 Ygias Street, Iraklion, Kreetan saari
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Kreetan taistelun ja vastarintaliikkeen museo ja Iraklionin arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Iraklionin satama ja Kreetan luonnontieteellinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

           Mr & Mrs White Crete Lounge Resort & Spa 93 €
           Mr & Mrs White Crete Lounge Resort & Spa

           Mr & Mrs White Crete Lounge Resort & Spa

           Stavros, Hania, Kreetan saari
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Stavroksen uimaranta on 2,7 kilometrin ja Kalathasin ranta on 4,7 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta luksusluokan lomakeskuksesta. Jagarolonin Ajia Triadan luostari ja Agios Onoufriosin ranta ovat myös 15 kilometrin päässä.

            Mitsis Laguna Resort & Spa - All Inclusive 214 €
            Mitsis Laguna Resort & Spa - All Inclusive

            Mitsis Laguna Resort & Spa - All Inclusive

              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             Sarandaris-ranta, Creta Maris -kokouskeskus ja Liménas Chersonísou 5 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Ekklisía Agía Paraskeví ja Aquaworld Aquarium ovat myös 5 kilometrin päässä.

             Etsi hotellit kohteessa Kreetan saari

             Kohteessa Kreetan saari löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Kreetan saari hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Kreetan saari hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Kreetan saari etukäteen. Lennot kohteeseen Kreetan saari löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Kreetan saari

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Kreetan saari riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Kreetan saari, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Kreetan saari

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kreetan saari

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.