Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Järvenpää hotellit

Scandic Järvenpää 98 €
Scandic Järvenpää

Scandic Järvenpää

Asema-aukio, Jarvenpaa
   
  3,3
  / 5 (6 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Suomen ilmailumuseo on 24,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Finlandia-talo ja Nykytaiteen museo Kiasma ovat myös 40 kilometrin päässä.

  Scandic Helsinki Airport 98 €
  Scandic Helsinki Airport

  Scandic Helsinki Airport

  Lentäjäntie 1, Vantaa
    
   4,3
   / 5 (6 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Hotelli, jonka lähellä on Suomen ilmailumuseo ja Kauppakeskus Jumbo. Alueella sijaitsee myös Paloheinä Golf ja Keimola Golf.

   GLO Hotel Helsinki Airport 116 €
   GLO Hotel Helsinki Airport

   GLO Hotel Helsinki Airport

   Helsinki-Vantaa Airport, Terminal 2, Vantaa
     
    3,9
    / 5 (114 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Suomen ilmailumuseo on 1,8 kilometrin ja Kauppakeskus Jumbo on 3,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Paloheinä Golf ja Keimola Golf ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Cumulus City Kallio Helsinki 80 €
    Cumulus City Kallio Helsinki

    Cumulus City Kallio Helsinki

    Lantinen Brahenkatu 2, Helsinki
      
     3,2
     / 5 (34 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Helsinginkatu, Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Senaatintori ja Ateneumin taidemuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Hilton Helsinki Airport 104 €
     Hilton Helsinki Airport

     Hilton Helsinki Airport

     Lentaejaenkuja 1, Vantaa
       
      4,3
      / 5 (153 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Suomen ilmailumuseo on 1,5 kilometrin ja Kauppakeskus Jumbo on 3,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Paloheinä Golf ja Keimola Golf ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Clarion Hotel Helsinki Airport 80 €
      Clarion Hotel Helsinki Airport

      Clarion Hotel Helsinki Airport

      Karhumäentie 5, Vantaa
        
       4,7
       / 5 (46 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Suomen ilmailumuseo on 0,2 kilometrin ja Kauppakeskus Jumbo on 2,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Paloheinä Golf ja Keimola Golf ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Break Sokos Hotel Flamingo 131 €
       Break Sokos Hotel Flamingo

       Break Sokos Hotel Flamingo

       Tasetie 8, Vantaa
         
        4,1
        / 5 (39 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Kauppakeskus Jumbo on 0,4 kilometrin ja Suomen ilmailumuseo on 2,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Paloheinä Golf ja Hartwall-areena ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Crowne Plaza Helsinki 73 €
        Crowne Plaza Helsinki

        Crowne Plaza Helsinki

        Mannerheimintie 50, Helsinki
          
         4,0
         / 5 (69 arvostelua)
         4.5 kautta 5.0

         Suomen kansallisooppera, Finlandia-talo ja Kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Kartta

         Hotellit Järvenpäässä – Helsingin sykkeen läheisyydessä

         Järvenpää on yksi Helsingin metropolialueen muodostavista pienemmistä Uudenmaan maakunnassa sijaitsevista kunnista. Tapahtuminen ja tekeminen keskittyvät tässä yhdessä Suomen tiheimmin asutuimmista kunnista junaradan läheisyyteen, keskustan alueelle. Järvenpäässä vieraillessasi sinun on helppo löytää tekemistä keskustan alueelta sekä sen läheisyydestä. Yöpyminenkin onnistuu helposti ja vaivattomasti esim. Scandic Hotel Järvenpäässä kaupungin ydinkeskustassa.

         Suppea, mutta laadukas, hotellitarjonta

         Järvenpään hotellitarjonta vastaa suurin piirtein Salon tarjontaa. Järvenpään hotellitarjonta on siis erittäin rajoittunut, mutta esim. ison Scandic-ketjun hotelli tarjoaa vierailijoille varmasti laadukkaan yösijan hyvine palveluineen. Hotellit Järvenpäässä vastaavat hintatasoltaan, kuten mainittua, keskisuurten suomalaisten kaupunkien yleistä hintatasoa – on olemassa mahdollisuus yöpyä suhteellisen edullisesti, mutta myös enemmän palvelua ja korkeampaa laatua kaipaavat löytävät takuuvarmasti itselleen sopivan majoitusvaihtoehdon Järvenpäästä. Kapeahkon tarjonnan vuoksi yhtä ja oikeaa matkustusaikaa Järvenpäähän ei hintojen puolesta voi valitettavasti suositella. Tapahtumien ja nähtävyyksien kannalta katsottuna kaupunki on luonnollisesti kauneimmillaan kesäisin, jolloin koko Suomi nousee kukoistukseensa.

         Historian havinaa, kaunista luontoa ja sykähdyttävää taidetta

         Hotellit Järvenpäässä sijaitsevat niin sanotusti ”keskellä kaikkea”, joten yöpyjän on helppo liikkua jalkaisin paikasta toiseen. Kaupunki tarjoaakin vierailijoilleen paljon nähtävää ja koettavaa – erityisesti kesäisin. Hienon, aina noin 1500-luvulta asti kumpuavan, historian omaava kaupunki saattaa ehkä jopa yllättää vierailijan kauniilla luonnollaan. Kivenheiton päässä ydinkeskustan hotelleista sijaitsevat mm. Lemmenlaakson lehdon luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Keravanjoen varrella. Retkeily, pitkät kävelyretket ja kalastus ovatkin myös monien paikallisten suosiossa. Taide näyttelee myös isoa roolia kaupungin vuotuisissa tapahtumissa – musiikkitapahtumat Puistoblues ja Kallio-Kuninkalan kamarimusiikkia tarjoavat matkailijoiden korville kauniita sulosointuja, ja itse taiteen puolelta Värinää-viikot sekä mm. Järvenpään taidemuseo hellivät vierailijoitaan kauniilla taideteoksilla ja muilla kulttuurihistoriallisilla taiteenmuodoilla. Urheilun ystäville Järvenpää tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia harrastaa monia eri lajeja, myös loman, lyhyen visiitin tai businessmatkan aikana. Suuret urheilukompleksit antavat mahdollisuuden suurimpien ja tunnetuimpien lajien harrastamiseen, sekä talvisaikaan esim. monista hyvin huolletuista ja ylläpidetyistä luistinradoista nauttimiseen. Älä enää siis odota, vaan katsasta hotellit Järvenpäässä, ja varaa oma visiittisi jo tänään!

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Järvenpää

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.