Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Johanneshov hotellit

Biz Apartment Hammarby Sjostad 74 €
Biz Apartment Hammarby Sjostad

Biz Apartment Hammarby Sjostad

Heliosgången 20, Stockholm
   
  5,0
  / 5 (3 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Tukholman lelumuseo on 1,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Vasa-museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Skansen ja Kansallismuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Quality Hotel Globe 112 €
  Quality Hotel Globe

  Quality Hotel Globe

  Arenaslingan 7, Johanneshov
    
   3,5
   / 5 (6 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   SkyView on 0,3 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

   Bo Hotel 46 €
   Bo Hotel

   Bo Hotel

   Arenavägen 69, Johanneshov
     
    3.0 kautta 5.0

    Tele2 Arena on 0,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Downtown Camper by Scandic 115 €
    Downtown Camper by Scandic

    Downtown Camper by Scandic

    Brunkebergstorg 9, Stockholm
      
     4,7
     / 5 (29 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Tukholman kaupunginteatteri ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Continental 106 €
     Scandic Continental

     Scandic Continental

     Vasagatan 22, Stockholm
       
      4,1
      / 5 (20 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Castle House Inn 57 €
      Castle House Inn

      Castle House Inn

      Brunnsgränd 4, Stockholm
        
       3,7
       / 5 (7 arvostelua)
       2.5 kautta 5.0

       Nobel-museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo ja ABBA The Museum ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Mornington Hotel Stockholm City 97 €
       Mornington Hotel Stockholm City

       Mornington Hotel Stockholm City

       Nybrogatan 53, Stockholm
         
        4,2
        / 5 (70 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Kuninkaallinen draamateatteri, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Vasa-museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

        First Hotel Reisen 113 €
        First Hotel Reisen

        First Hotel Reisen

        Skeppsbron 12, Stockholm
          
         3,9
         / 5 (30 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Livrustkammaren, Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kansallismuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Johanneshov

         Jos matkakohteesi on Johanneshov, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Johanneshov hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Johanneshov hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Johanneshov hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Johanneshov on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Johanneshov hotellia

         Kohteesta Johanneshov löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Johanneshov hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Johanneshov olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Johanneshov

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.