Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Keila-Joa hotellit

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 77 €
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn
   
  3,6
  / 5 (44 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Lindamäki ja Aleksanteri Nevskin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Inn by Radisson Central Tallinn 73 €
  Park Inn by Radisson Central Tallinn

  Park Inn by Radisson Central Tallinn

  7c Narva Road, Tallinn
    
   3,8
   / 5 (41 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Viru Keskus -ostoskeskus ja Raatihuoneentori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Hotel Telegraaf, Autograph Collection 147 €
   Hotel Telegraaf, Autograph Collection

   Hotel Telegraaf, Autograph Collection

   Vene 9, Tallinn
     
    4,7
    / 5 (37 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Katariinankuja ja Raatihuoneentori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Swissotel Tallinn 128 €
    Swissotel Tallinn

    Swissotel Tallinn

    Tornimae 3, Tallinn
      
     4,4
     / 5 (55 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Kazanin Jumalanäidin kirkko, Tallinnan tuomiokirkko ja Raatihuoneentori sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Merchants House Hotel 86 €
     Merchants House Hotel

     Merchants House Hotel

     Dunkri 4/6, Tallinn
       
      3,9
      / 5 (38 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Tämän kylpylälomaan soveltuvan hotellin lähellä sijaitsee Beer House, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      My City Hotel 94 €
      My City Hotel

      My City Hotel

      Vana Posti 11/13, Tallinn
        
       4,3
       / 5 (23 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Viron teatteri- ja musiikkimuseo, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hestia Hotel Barons 73 €
       Hestia Hotel Barons

       Hestia Hotel Barons

       Suur Karja 7 / Väike Karja 2, Tallinn
         
        4,0
        / 5 (84 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Tallinnan turistikeskus ja Raatihuoneentori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Kalev Spa Hotel & Waterpark 56 €
        Kalev Spa Hotel & Waterpark

        Kalev Spa Hotel & Waterpark

        Aia 18, Tallinn
          
         3,5
         / 5 (72 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Galleria Haus, Pyhän Olavin kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Keila-Joa

         Jos matkakohteesi on Keila-Joa, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Keila-Joa hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Keila-Joa hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Keila-Joa hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Keila-Joa on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Keila-Joa hotellia

         Kohteesta Keila-Joa löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Keila-Joa hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Keila-Joa olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Keila-Joa

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.