Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Kista hotellit

Connect Hotel Kista 91 €
Connect Hotel Kista

Connect Hotel Kista

Isafjordsgatan 7, Kista
   
  4,0
  / 5 (2 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Kista Galleria on 0,8 kilometrin ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Solvalla ja Stockholm Quality Outlet Barkarby ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Memory Hotel 92 €
  Memory Hotel

  Memory Hotel

  Borgarfjordsgatan 3, Kista
    
   4,0
   / 5 (1 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Kista Galleria on 1 kilometrin ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Solvalla ja Stockholm Quality Outlet Barkarby ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Scandic Victoria Tower 86 €
   Scandic Victoria Tower

   Scandic Victoria Tower

   Arne Beurlings torg 3 A, Kista
     
    3,0
    / 5 (2 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Kista Galleria on 1,7 kilometrin ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 2,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Solvalla ja Stockholm Quality Outlet Barkarby ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Good Morning Kista 61 €
    Good Morning Kista

    Good Morning Kista

    Finlandsgatan 7, Kista
      
     3.0 kautta 5.0

     Kista Galleria on 1,8 kilometrin ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 2,5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Solvalla ja Stockholm Quality Outlet Barkarby ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Stay Xtra Hotel Kista 57 €
     Stay Xtra Hotel Kista

     Stay Xtra Hotel Kista

     Helsingforsgatan 27-29, Kista
       
      3,0
      / 5 (1 arvostelua)
      2.5 kautta 5.0

      Kista Galleria on 2,2 kilometrin ja Stockholm Quality Outlet Barkarby on 4,9 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Sollentuna Centrumin ostoskeskus sijaitsee 3,2 kilometrin päässä.

      StayAt Hotel Apartments Kista 92 €
      StayAt Hotel Apartments Kista

      StayAt Hotel Apartments Kista

      Torshamnsgatan 32, Kista
        
       3.0 kautta 5.0

       Kista Galleria on 1,1 kilometrin ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 3,3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Solvalla ja Stockholm Quality Outlet Barkarby ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Scandic Kista 85 €
       Scandic Kista

       Scandic Kista

       Färögatan 9, Kista
         
        3.5 kautta 5.0

        Kista Galleria on 0,4 kilometrin ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Solvalla ja Stockholm Quality Outlet Barkarby ovat myös 10 kilometrin päässä.

        STHLM Stockholm hotel
        STHLM Stockholm hotel

        STHLM Stockholm hotel

        Finlandsgatan 64, Kista
          
         3.0 kautta 5.0

         Kista Galleria on 2,6 kilometrin ja Stockholm Quality Outlet Barkarby on 4,7 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta huoneistohotellista. Sollentuna Centrumin ostoskeskus sijaitsee 3,5 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Kista

         Jos matkakohteesi on Kista, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Kista hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Kista hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Kista hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Kista on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Kista hotellia

         Kohteesta Kista löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Kista hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Kista olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Kista

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.