Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Kista hotellit

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 16 tuntia sitten
Connect Hotel Kista

Connect Hotel Kista

Isafjordsgatan 7, Kista
4,0
/ 5 (2 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Kista Galleria on 0,8 kilometrin ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Solvalla ja Stockholm Quality Outlet Barkarby ovat myös 10 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 päivää sitten
Memory Hotel

Memory Hotel

Borgarfjordsgatan 3, Kista
4,0
/ 5 (1 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kista Galleria on 1 kilometrin ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä hotelli. Solvalla ja Stockholm Quality Outlet Barkarby ovat myös 10 kilometrin päässä.

Good Morning Kista

Good Morning Kista

Finlandsgatan 7, Kista
3.0 kautta 5.0

Kista Galleria on 1,8 kilometrin ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 2,5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Solvalla ja Stockholm Quality Outlet Barkarby ovat myös 10 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 8 tuntia sitten
Scandic Victoria Tower

Scandic Victoria Tower

Arne Beurlings torg 3 A, Kista
2 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,0
/ 5 (2 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Kista Galleria on 1,7 kilometrin ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 2,8 kilometrin päässä tästä hotelli. Solvalla ja Stockholm Quality Outlet Barkarby ovat myös 10 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 päivää sitten
StayAt Hotel Apartments Kista

StayAt Hotel Apartments Kista

Torshamnsgatan 32, Kista
2 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3.5 kautta 5.0

Kista Galleria on 1,1 kilometrin ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 3,3 kilometrin päässä tästä hotelli. Solvalla ja Stockholm Quality Outlet Barkarby ovat myös 10 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 19 tuntia sitten
Scandic Kista

Scandic Kista

Färögatan 9, Kista
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4.0 kautta 5.0

Kista Galleria on 0,4 kilometrin ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä hotelli. Solvalla ja Stockholm Quality Outlet Barkarby ovat myös 10 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
Stay Xtra Hotel

Stay Xtra Hotel

Helsingforsgatan 27-29, Kista
3,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Kista Galleria on 2,2 kilometrin ja Stockholm Quality Outlet Barkarby on 4,9 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotelli. Sollentuna Centrumin ostoskeskus sijaitsee 3,2 kilometrin päässä.

STHLM Stockholm hotel

STHLM Stockholm hotel

Finlandsgatan 64, Kista
3.5 kautta 5.0

Kista Galleria on 2,6 kilometrin ja Stockholm Quality Outlet Barkarby on 4,7 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta huoneisto. Sollentuna Centrumin ostoskeskus sijaitsee 3,5 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Kista Hotellit

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Kista

Jos matkakohteesi on Kista, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Kista hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Kista hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Kista hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Kista on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Kista hotellia

Kohteesta Kista löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Kista hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Kista olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Kista

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.