Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Kungens Kurva hotellit

Hotell Dialog 50 €
Hotell Dialog

Hotell Dialog

Dialoggatan 1, Kungens Kurva
   
  2,8
  / 5 (8 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Heron Cityn viihdekeskus on 0,3 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Stockholmsmässanin messukeskus ja Flottsbron ulkoilualue sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Tukholman keskiaikamuseo ja Fotografiskan valokuvataiteen museo ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Scandic Kungens Kurva 82 €
  Scandic Kungens Kurva

  Scandic Kungens Kurva

  Ekgårdsvägen 2, Kungens Kurva
    
   4,0
   / 5 (4 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Heron Cityn viihdekeskus on 0,7 kilometrin päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Stockholmsmässanin messukeskus ja Flottsbron ulkoilualue sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Tukholman keskiaikamuseo ja Fotografiskan valokuvataiteen museo ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Downtown Camper by Scandic 115 €
   Downtown Camper by Scandic

   Downtown Camper by Scandic

   Brunkebergstorg 9, Stockholm
     
    4,8
    / 5 (28 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Tukholman kaupunginteatteri ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Continental 106 €
    Scandic Continental

    Scandic Continental

    Vasagatan 22, Stockholm
      
     4,1
     / 5 (20 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Castle House Inn 57 €
     Castle House Inn

     Castle House Inn

     Brunnsgränd 4, Stockholm
       
      3,7
      / 5 (7 arvostelua)
      2.5 kautta 5.0

      Nobel-museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo ja ABBA The Museum ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Mornington Hotel Stockholm City 97 €
      Mornington Hotel Stockholm City

      Mornington Hotel Stockholm City

      Nybrogatan 53, Stockholm
        
       4,2
       / 5 (70 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Kuninkaallinen draamateatteri, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Vasa-museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

       First Hotel Reisen 113 €
       First Hotel Reisen

       First Hotel Reisen

       Skeppsbron 12, Stockholm
         
        3,9
        / 5 (30 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Livrustkammaren, Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kansallismuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Blu Waterfront Hotel 112 €
        Radisson Blu Waterfront Hotel

        Radisson Blu Waterfront Hotel

        Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
          
         4,6
         / 5 (209 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Kungens Kurva

         Jos matkakohteesi on Kungens Kurva, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Kungens Kurva hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Kungens Kurva hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Kungens Kurva hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Kungens Kurva on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Kungens Kurva hotellia

         Kohteesta Kungens Kurva löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Kungens Kurva hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Kungens Kurva olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Kungens Kurva

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.