Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Kungsängen hotellit

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 12 tuntia sitten
Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic

Brunkebergstorg 9, Stockholm
6 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,7
/ 5 (19 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Kulttuuritalo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

65 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 17 tuntia sitten
Motel L

Motel L

Hammarby Alle 41, Stockholm
10 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (25 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Eriksdalsbadetin uintikeskus on 1,1 kilometrin päässä tästä hotelli. Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 5 kilometrin päässä.

107 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 15 tuntia sitten
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
27 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,6
/ 5 (202 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 15 tuntia sitten
Scandic Continental

Scandic Continental

Vasagatan 22, Stockholm
23 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (19 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

51 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 23 tuntia sitten
Castle House Inn

Castle House Inn

Brunnsgränd 4, Stockholm
10 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (6 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Livrustkammaren, Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 11 tuntia sitten
Mornington Hotel Stockholm City

Mornington Hotel Stockholm City

Nybrogatan 53, Stockholm
25 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (60 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Stureplan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Tukholman keskiaikamuseo ja Vasa-museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

99 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 12 tuntia sitten
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Vasagatan 1, Stockholm
26 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (80 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Oscarsteattern, Tukholman kaupungintalo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 16 tuntia sitten
Haymarket by Scandic

Haymarket by Scandic

Hötorget 13-15, Stockholm
7 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (16 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Kulttuuritalo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Tukholman kuninkaanlinna ja Kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Kungsängen

Jos matkakohteesi on Kungsängen, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Kungsängen hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Kungsängen hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Kungsängen hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Kungsängen on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Kungsängen hotellia

Kohteesta Kungsängen löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Kungsängen hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Kungsängen olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Kungsängen

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.