Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.11. - 25.11.
Ensi viikonloppuna
30.11. - 2.12.

Aina edulliset hotellit – Kuopio

Cumulus Kuopio Hae hinnat
Cumulus Kuopio

Cumulus Kuopio

Puijonkatu 32, Kuopio
   
  3,8
  /5 (62 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Kuopion tuomiokirkko ja Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puijontorni ja Kuopion yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Spa Hotel Rauhalahti 136 €
  Spa Hotel Rauhalahti

  Spa Hotel Rauhalahti

  Katiskaniementie 8, Kuopio
    
   3,9
   /5 (24 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Rauhalahden savusauna, Kuopion yliopisto ja Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kuopion tuomiokirkko sijaitsee 5 kilometrin päässä.

   Original Sokos Hotel Puijonsarvi 113 €
   Original Sokos Hotel Puijonsarvi

   Original Sokos Hotel Puijonsarvi

   Minna Canthin Katu 16, Kuopio
     
    4,0
    /5 (22 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Kuopion tuomiokirkko ja Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kuopion yliopisto ja Puijontorni ovat myös 5 kilometrin päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Atlas 95 €
    Scandic Atlas

    Scandic Atlas

    Haapaniemenkatu 22, Kuopio
      
     4,2
     /5 (42 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Kuopion tuomiokirkko ja Kuopion jäähalli (Niiralan Monttu) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kuopion yliopisto ja Puijontorni ovat myös 3 kilometrin päässä. Kuopion rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kartta

     Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Kuopio

     Jos matkakohteesi on Kuopio, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Kuopio hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

     Siirtyminen lentokentältä kohteen Kuopio hotellille nopeasti

     Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Kuopio hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Kuopio on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

     Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Kuopio hotellia

     Kohteesta Kuopio löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Kuopio hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Kuopio olisi varmasti ikimuistoinen.

     Viimeisimmät hotelliarvostelut – Kuopio

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.