Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.1. - 20.1.
Ensi viikonloppuna
25.1. - 27.1.

Aina edulliset hotellit – Lappi

Scandic Rovaniemi City 155 €
Scandic Rovaniemi City

Scandic Rovaniemi City

Koskikatu 23, Rovaniemi
   
  3,9
  /5 (38 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Pohjanhovi 137 €
  Scandic Pohjanhovi

  Scandic Pohjanhovi

  Pohjanpuistikko 2, Rovaniemi
    
   3,7
   /5 (41 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

   Levi Hotel Spa 80 €
   Levi Hotel Spa

   Levi Hotel Spa

   Levintie 1590, Kittila
     
    3,8
    /5 (28 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Levi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,4 kilometrin päässä.

    Arctic City Hotel 128 €
    Arctic City Hotel

    Arctic City Hotel

    Pekankatu 9, Rovaniemi
      
     4,0
     /5 (44 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Lappi

     Santa's Hotel Rudolf 89 €
     Santa's Hotel Rudolf

     Santa's Hotel Rudolf

     Koskikatu 41-43, Rovaniemi
       
      3,2
      /5 (31 arvostelua)
      2.5 kautta 5.0

      Lappia-talo, Arktikum ja Lordi-aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Aakenus 101 €
      Hotel Aakenus

      Hotel Aakenus

      Koskikatu 47, Rovaniemi
        
       3,8
       /5 (11 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Lappia-talo, Arktikum ja Lordi-aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Polar 140 €
       Scandic Polar

       Scandic Polar

       Valtakatu 23, Rovaniemi
         
        3,0
        /5 (3 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

        Parhaat luksushotellit – Lappi

        Arctic Light Hotel 180 €
        Arctic Light Hotel

        Arctic Light Hotel

        Valtakatu 18, Rovaniemi
          
         4,5
         /5 (11 arvostelua)
         4.5 kautta 5.0

         Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut hotellit - Lappi

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Lappi

         Jos matkakohteesi on Lappi, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Lappi hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Lappi hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Lappi hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Lappi on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Lappi hotellia

         Kohteesta Lappi löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Lappi hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Lappi olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut – Lappi

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.